- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xFFarm
újonc
Nekem megvan több mint egy éve.
Jó kis egérke, kézre áll (jobbkézre).
Világítós módban kicsit gyorsan lemerül a 2 elem sajnos, viszont világítás nélkül nagyon sokáig bírja.
Görgő kezdett rajta össze-vissza működni, de csak szét kellett szednem és kicsit kitakarítani és azóta tökéletesen működik az is.
A vevő és az egér elég nagy távolságról is kommunikál. Már vicceltem meg vele a 8m-re ülő kollégámat, a gépébe bedugtam a vevőt, és az asztalomról kicsit ellenkorrigáltam az egérmozgásának.
Szóval aki fény nélkül használná annak ajánlani tudom, illetve ha valaki nem sajnálja h havonta vesz bele 2 elemet, akkor hajrá. -
redelectro
csendes tag
Jó egér, lassan egy éve használom, minden felületen elmegy.
Ár/értékben jó választás lehet az érdeklődőknek! -
csakszabi
csendes tag
Avago - 8-9000 Ft - 500 Hz, érdekes koncepció, az a szenzor se egy mai darab lehet, kiváncsi lennék mennyi idő után spinoutol valami random felületen
-
geree1023
csendes tag
válasz
redelectro #6 üzenetére
Hogy muzsikál az egér? Mennyire vagy vele megelégedve?
Köszi,
Geree -
MrSealRD
veterán
Az elemek élettartamáról van valakinek tapasztalata? Én most készülök venni egy ilyet. De a fogyasztás kulcs kérdés.
-
redelectro
csendes tag
Jó, lényegretörő cikk, majd pár nap múlva meglátom az egeret, hogyan muzsikál. Hama Urage-el eddig jó tapasztalataim vannak
-
kriszwells
aktív tag
Annyi kiegészítés a cikkhez, hogy nem csak kéken világít, hanem a DPI beállítástól függően: 800dpi-zöld, 1600-kék, 2400-piros, 4000-lila. Fogásra kényelmes, anyaga is jó. Remélem sokáig bírja majd.
-
SlayerGT
újonc
Kevesebb mint 3 hét használat után már kezdett elromlani a görgő... Ez azért durva. Sajnáltam, mert amúgy elég jó kis egér, a rapid fire gomb nagyon jó.
-
szasza_xp
senior tag
Valahol már lehet kapni, vagy csak ki van rakva a webshopba, hogy legyen ???
-
vaakuum
addikt
Első ránézésre megörültem, hogy milyen sok gomb lesz hüvelykujj alatt...aztán addig néztem, míg kiderült, hogy csak dombornyomásos dísz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivaldi (böngésző)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest