- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Remekelek28 #38 üzenetére
Inkább ne okoskodj. Így van kész. De a köznapi használatban valóban TFT-t mondunk TN helyett.
A specifikációkra ne adj sokat. Amúgy senki nem néz hülyének, nem értem mire ez a támadó stílus.#41: +1
-
dzsi23
addikt
Ezen ne vesszetek össze.
Az IPS is TFT, de aki TFT-t ír, az nyilván úgy érti, hogy nem IPS, ne kössetek bele, olvassatok a sorok között!
janeszgol:
Külső megvilágítás mellett lehet olyan brutál feketéje, mint az amolednek, de sötétben már nem igazán. De ha mégis, szívesen megnézek egy példát. -
janeszgol
félisten
válasz
Remekelek28 #34 üzenetére
IPS panel. Az is TFT texhnológia. (Egy jó IPS-nek is brutál feketéje lehet.)
Én a videóban IPS-t látok. De tévedésem fenntartom. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Remekelek28 #34 üzenetére
Akkor lehet, hogy a G4 kémfotója sem annyira kamu, és tényleg kicsit ívelt lesz..
-
dzsi23
addikt
válasz
Remekelek28 #32 üzenetére
Vajon milyen kijelző van benne? 3:23-nál, olyan mintha amoled lenne (a szép fekete miatt), bár erős a megvilágítás, szal ips is lehet...
-
Remekelek28
őstag
Jó telefon lesz ez a Spirit. [link] 40 ezer ft-ot megér.
-
ak76
senior tag
3 hete még 91K volt az Expansysnál,azóta hozzájuk is begyűrűzött a gyenge juró/erős dollár duó,gondolkodtam is hogy megint bepróbálom,de túlságosan élénken élt emlékeimben a brutális méret/szellemképes kijelző kombó,így inkább hanyagoltam.
Amúgy tényleg dicséretes a 170K-s Flex2-es kezdőár a Telenortól,tekintve hogy előbb említett oldalon 207 az előrendelési ár... -
che 1990
tag
Remélem az Lg G Flex2 alacsony kezdőára hamarosan lenyomja az előd G Flex árát és akkor beruházok egyre
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
A telenornál mostanában amúgy is jó árak vannak, pl. a Sony E4 is csak 30k, meg még sok más telefon is elég olcsó náluk... persze, az s6-i6 páros nagyon elszállt, de azok máshol is!
-
G Flex 2 meglepő árral indul, hisz elődje sokkal magasabb áron kezdet. És az Ace 4 is ár/értékkel rendelkezik.
-
no more
veterán
Jézusom, ezek de beteg árak... 300k+?
-
Beri78
őstag
A g3 ára nagyon rendben van tényleg...
De ezek az iphone árak - igazi prémium -
hemaka
nagyúr
Vannak árak rendesen...
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon bizergálja a fantáziám az a G Flex 2..
-
Hunt3r22
őstag
G3-om is egész korrekt áron van kártyás csomagban.
-
dzsi23
addikt
válasz
Kaktusz92 #17 üzenetére
Itt linkeltem.
Volt régebben is egy Spirit 4G, de az még dual-core, qhd, andoid 4.0... -
Kaktusz92
tag
Gugliban rakerestem spirit 4G-re. Se 4.7 col se hd kijelző se 8mp kamera. Ti melyiket neztetek?
-
gerii
addikt
200k+ bármilyen telefonért nevetséges.
-
batai15
félisten
I6 plusz 300 k! Az oszt igen.
-
pigster
senior tag
Mindeközben Ausztriában
https://www.hofer.at/de/angebote/ab-donnerstag-19032015/detailseite/ps/p/apple-iphone-5c-1/ -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sosem tudhatjuk mi lehet a tényleges oka, de amikor megláttam az S6 árait, rögtön az ugrott be, hogy lehet az apple emelni fog. De teljesen mindegy, mert a hatost most kihagytam a ronda formája miatt, de a hetest azonnal megveszem, bármilyen is lesz, ennél csak szebb lehet.
-
Zolik
senior tag
hogyne persze, ez csak így megy hogy gyorsan átütnek két számot az adatbázisban és máris globálisan drágul egy készülék ami fél éve megjelent (plusz a raktáron lévők árát is emelek ami ugye már le van gyártva ergó extra hasznot tesznek még rá)
ha egy beszállító ilyen áremelést csinálna év közben felkötnék az első lámpa oszlopra -
dzsi23
addikt
Ez az LG Spirit 4G meg mi fán terem? Lehetett erről hallani korábban is?
A Flex 2 árán én is meglepődtem... azt hittem, ez is lesz 200-250k. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az S6 brutális és egyben idióta árképzése miatt, várható volt, hogy az apple lépni fog.
-
b4zsi-
őstag
Nincs is rossz áron a G Flex 2 figyelembe véve azt, hogy tavalyi évben a T-nél még kb 220 000 Ft-on kezdett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest