Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre többnyire az a válasz, mint egy Pixel esetében lenne, mivel szinte ugyanaz a szoftver. Illetve annyi különbséggel, hogy edge panel van benne (nem használtam sosem).
Viszont jobb a képernyő felhasználása, mert nem lóg le oldalra, mint a Samsungnál (hogy nagyobb átlót tudjanak ráírni, hiába nem hasznos gyakorlatban hogy ott is megjelenik még kép). -
Kawauso
aktív tag
Ha nem tévedek, volt egy hír vagy kiszivárgás, amit lehozott a GSMArena a Sony jövő évi terveiről. Amennyiben igaznak bizonyul, akkor visszatérnek a 3 flagshipes rendszerre, amelyben lesz egy kompakt, egy átlagos méretű és egy nagy, prémium telefon. Nem tekintik kompaktnak az idei Xperia felhozatalt.
-
Yeffy
veterán
Pontosan! Ideje volt. Foleg egy ilyen kaliberu gyartotol, akinek van 600 sikeres reszlege. Plusz maig eszembe jut a SE mult.
Mondjuk nekem szemely szerint az 1 ii is bejott/jon, egyedul a DS hianya meg a csak 60 Hz amibe bele tudnek kotni, egybk pazar telo.
Ennel meg egy dolgot fedeztem fel, ami lehetne nagyobb, az a belso tarhely merete, de mindegy, legyen ez a legkisebb gond vele.
Varom a hands-on xp-ket. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest