- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre többnyire az a válasz, mint egy Pixel esetében lenne, mivel szinte ugyanaz a szoftver. Illetve annyi különbséggel, hogy edge panel van benne (nem használtam sosem).
Viszont jobb a képernyő felhasználása, mert nem lóg le oldalra, mint a Samsungnál (hogy nagyobb átlót tudjanak ráírni, hiába nem hasznos gyakorlatban hogy ott is megjelenik még kép). -
Kawauso
aktív tag
Ha nem tévedek, volt egy hír vagy kiszivárgás, amit lehozott a GSMArena a Sony jövő évi terveiről. Amennyiben igaznak bizonyul, akkor visszatérnek a 3 flagshipes rendszerre, amelyben lesz egy kompakt, egy átlagos méretű és egy nagy, prémium telefon. Nem tekintik kompaktnak az idei Xperia felhozatalt.
-
Yeffy
veterán
Pontosan! Ideje volt. Foleg egy ilyen kaliberu gyartotol, akinek van 600 sikeres reszlege. Plusz maig eszembe jut a SE mult.
Mondjuk nekem szemely szerint az 1 ii is bejott/jon, egyedul a DS hianya meg a csak 60 Hz amibe bele tudnek kotni, egybk pazar telo.
Ennel meg egy dolgot fedeztem fel, ami lehetne nagyobb, az a belso tarhely merete, de mindegy, legyen ez a legkisebb gond vele.
Varom a hands-on xp-ket. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest