- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Hát ha az idő lenne a legfontosabb, akkor a hozzáértők csak a régi, jól bevált, 5-6 éves FSP PNF-hez hasonló belekkel rendelkező tápokat vennék. De nem lehet mindig csak a kijárt ösvényen járni, mert azok már-már kezdenek csúnyán elavulni, főleg a hatásfokuk és hangjuk miatt, másrészt a gyártásuk is már leállt. Szerencsére én még tavaly tudtam venni zsír új 400PNF-et. Utódja viszont már nem egy jól bevált szériájú táp lesz, hanem a lehető legmodernebb (természetesen minőségi), mert sok ezer Ft-ot lehet megspórolni a magas hatásfokkal és a hang is fontos szempont. Ha megmurdál, akkor így jártam... Biztosan jó tápot ma már nem lehet ajánlani, mert bármelyikkel előfordulhatnak gubancok, pl: melegedős Corsair, gagyi Enermax Cyclops, Enermax Revolution 1250W, 500-as elektronikára építkező 600-1010W-os FSP-k stb...
(#15) Móci: A 400-500W-os tápokat ma már csak a tápokhoz kicsit jobban konyító emberek vesznek, mert tudják, hogy az bőven elég lesz addig, amíg nem akarnak komolyabb SLI/CFX rendszereket építeni. Sajnos a szg-el rendelkezők igen nagy hányada csak a W-ot nézi, és azt hiszi minél több, annál jobb lesz a gép. Nem egyszer történt olyan, hogy egy srácnak ajánlottam minőségi 400W-ost, amit meg is vett volna, de azt hitte, hogy amiatt kevesebb lesz az fps-e a játékokba. Ez kicsit erős példa, de megtörtént és még sztem meg is fog.
Tehát 400-500W-os tápokból szvsz. egyre kevesebb lesz. Észrevételem szerint a nagyobb gyártók közül már csak az FSP gyártja ezeket nagy számban, pl: APN, GHN, PAF.Szerk.: És ami a legjobban kiakaszt, hogy 400-450-es kategóriában alig található normális moduláris táp. Legalábbis emberi áron. Konkrétan egyről tudok: Thermaltake TR2 RX 450W ~15k. Az Enermax MODU82+ 425W, Corsair HX450, Be Quiet Straight Power E7 CM 480W is csúnyán el vannak szállva 20-30k közé.
-
vzsryl
nagyúr
A magas hatásfok és az erős 12V-os ág vmilyen komolyabb bélre utal, de a Scythe árazásához képest túlságosan is "olcsónak" tűnnek ezek, szóval tényleg nagy kérdés milyen belet kaptak.
(#4) jerry311: Nekem pl nagyon tetszik, de azzal egyetértek, hogy a gépházban úgyse látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest