Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így visszakeresve elvileg már az 1.5 is is "sózza" a jelszavakat: "Joomla! 1.5 uses md5 to hash the passwords. When the passwords are created, they are hashed with a 32 character salt that is appended to the end of the password string. The password is stored as {TOTAL HASH}:{ORIGINAL SALT}."
Elvben a virtuemart is a joomlára támaszkodik a jelszó tárolásban, így végképp nem értem, hogy hogyan került plain text-be a jelszó.
st3v3np3t3r: senki - legalábbis én - biztosan nem állítottam, hogy nincs felelőssége a pizzériának abban, hogy sebezhető weboldalt használt, webarchive szerint sok-sok éve már. Itt még mindig arról van szó, hogy egy webshop üzemeltetése nem feltétlenül naih bejelentés köteles. A gyakorlati büntetésre kíváncsi vagyok, nekünk egy nagyon érintőlegesen hasonló - minimális adatvesztéssel - járó ügyünk van, azt a "nyomozást" nem bírták lezárni ~ 3 éve már...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest