- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
"a színes fények" helyett inkább a tápegység hatékonyságára kellett volna több időt fordítani.
-
kromatika
veterán
válasz
Aprósólyom #3 üzenetére
Teljesen egyet értek.
-
-
jeni
félisten
KCAS-850M Andyson
Aerocool PSU -
Aprósólyom
addikt
Valami bekattant. Biztos a sok RGB teszi egy kis iróniával.
Inkább arra fordítanák az erőforrásokat, hogy magasabb hatékonyságot adjanak el olcsóbban, mint hogy az RGB-vel teremtenének piacot. A jobb hatékonysággal, legalább valami jót is tennének a világgal...
Így is túlságosan feltűnő az árak mesterséges felfuttatása... Egy jobb hatásfokú táp (mondjuk legalább egy 80+ Gold), nem hiszem, hogy legalább 20-25k-ba kell kerüljön. Szétkapva egy tápot azért nem vág hanyatt a csúcstechnológia és a drága anyagok látványa.
-
válasz
Aprósólyom #1 üzenetére
Veled mi lett?
----
Cikk írójához itt is.. Tessék már feltüntetni szakmai oldalon a táp belsejéről infókat.
De most én is tippelek, mert nem mentem még mélyebben utána.
KCAS-850M Andyson belsős volt, hasonló értékekkel.
-
Aprósólyom
addikt
Atya úriszten, de cini! Meghajtam, de teccik!
Aztat szajnájom cak, hogy nem ejéggé védi a jeges medvje bébiket, me' cak nyólcvan plusz bronz ész nem tityánium, úúúú!!!
Eztet ma már nem lehet megcsinájni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest