- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Nézd, engem nem igazán érdekel sem az, hogy mások mit gondolnak rólam, sem az, hogy az állam éppen milyen agyament dolgokat talál ki.
Tanulok, legjobb tudásom szerint küzdök. "Szeretni kell amit csinálsz, érteni kell ahhoz, amit csinálsz és hinni kell abban, amit csinálsz." Nekünk ezzel az idézettel nyomták az érettségit a kezünkbe, és teljesen tömören, korrekten elmondja mi is a teendő.
-
Иван
őstag
Most nem lesz sok belőlük, megoldották. Más kérdés, hogy ahogy ők is az anyjukba kívánják az én dolgaimat, én is az övékét.
Imádom, amiért kikiáltanak a társadalom haszontalan szemétjének, csak azért mert ilyen szakra akarok menni és ilyen irányban érdeklődöm.
Tisztelet a kivételnek.
Az, hogy valakit fel se vesznek vagy megunja, gondolom minden más irányban van ilyen. Az építész tanoncok felét már az első 1-2 félévben kiszórják. Őket is várja a macdonalds, csak évvel előbb, ennyi erővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged