Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A nehézlovasságról volt szó. A magyarok könnyűlovasok voltak, messze mozgékonyabbak, mint a többi lovassági fegyvernem. Ezért volt nehéz ellenük küzdeni. És ugye nem álltak le feleslegesen keménykedni, ha kellett visszavonultak.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A rohaniak 7000 fős serege kapcsán. Adott helyen mondjuk jól lettek bevetve, de nem mindenhatóak a ilyen alakulatok sem.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A nehézlovasság szép és jó, de mint a történelemből tudjuk okosan elhelyezett íjászok ellen nem sokat érnek.
-
föccer
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Elég régen olvastam a babót, de nem nagyon emlékszem túl sok csatára. Amikor a barlangi trollok meg akarják enni és azok összevesznek rajta és kb ennyi, amennyi eszembe jut.
Otthon mindenképen megnézem a videót.

üdv, föccer
-
h3lios
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Na igen, de a Rohaniak nehéz páncélzatú főleg lándzsával és karddal harcoló sereg.

A hobbitban pedig remélem Gandalf is odateszi magát, mert a mágusok erejéből khm igen keveset (többnyire trükköket) láthattunk a trilógiában. A törpök mindent szétcsapnak ami jön, csak ne legyen hosszú lándzsa vagy más hasonló alkalmatosságuk, mert a törpök rövid távon halálosak !
Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy Szarumán milyen formában fog feltűnni,mert ő volt a kedvencem a trilógában.

-
h3lios
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Na igen, erre én is gondoltam sokszor. Miért nem maradnak bent a várban és ahogy betör az ellenség húzódnak szépen felfele, elvégre van hova. A film szerint meg csak néztem, hogy na most mi van ? És akkor miért nem küldik rá a szellemeket mordorra ? (ekkor láttam először a filmet). Nem tudtam felfogni, fél perc alatt kiirtják az összes orkot, Sauron meg leskelődhetett volna, hogy most akkor mi legyen. A tornyot a szemmel meg meg lehetett volna hagyni, hangulatvilágításnak nem utolsó.

A könyvekben nem vagyok otthon, ott hogy vezetik le a szellemek eltűnését és a fekete kapunál történt dolgokban + Sauron pusztulásában vannak eltérések ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Dacia topic
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Alkoholista nevelde
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TP-LINK routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest