- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Az mitől van hogy azt írja ki a telepítés közben, hogy a rendszer nem felel meg az előírt minimális követelményeknek?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nagyjából erre számítottam a korábbi mérések után. Amíg hivatalosan tagadás van, addig az marad, hogy korábban frissítettem az előző hírt. Az gyakorlatilag csak a gyakorlati tapasztalatokból építkezik így.
(#21) szabeska: Elvileg a BIOS-ban tudod állítani az órajelet. Más lehetőség erre nincs. Ha az alaplap nincs felkészítve rá, akkor nem lehet tuningolni.
A Turbo az egy funkció. Ha terheled a GPU-t, és van elég TDP keret neki, akkor magasabb órajelre vált. Ez automatikus, semmit sem kell ehhez állítani, csak a drivert telepíteni. -
szabeska
addikt
Sziasztok! Én egy i3 2100-as 2. generációs procival használom a benne lévő HD 2000 GPU-t. A kérdésem az lenne, van e valamiféle tuning lehetőség ebben a GPU-ban, amit a biosban vagy máshol állíthatok? Turbo Boost pl nem tudom micsoda... Köszönöm előre is!
-
nicu71
addikt
nagyszerű hír,már töltöm is!
sajnos a firefoxos szaggatást nem fogom tudni megnézni,már régóta ignorálom a rókát... -
kromatika
veterán
ideje volt már.
-
lenox
veterán
Nyilvan ha nem kell supportalni, es ezert a userek egy resze dragabbat vesz, az nekik jo. Mondjuk mobil proci meg nincs ha jol ertem, ha majd kijon belole mobil pentium/celeron akkor lesz erdekes, mert szerintem ra lesznek kenyszeritve valamennyire, hogy mukodjon. Na majd este kiprobalom ezt a drivert is...
-
Mister_X
nagyúr
Cedar Trailes Atomoknál javított valamit ez a driver vagy ahhoz még nem jött update?
@Abu85: Benne vagy/voltál a GameStarban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az, hogy hivatalosan nem támogatja. De tisztán látjuk, hogy igen. Szóval ez most patthelyzet. Ezért nem írtam erről semmit, mert nem jutottunk előrébb. Te mutattál valamit, amit nyilván elhittem, mert látszott, hogy megy, de az Intel azt mondja, hogy a táblázatuk helyes, és hivatalosan nem támogatják. Erre én tényleg nem tudok mit reagálni, mert láttam a képen, hogy megy. Most felvettem a várakozóállást. Ha jön tesztre, akkor megnézzük, és az talán konkrét bizonyíték lesz az Intelnek. Persze gondolkodok azon, hogy elküldjem-e, mert nem tartom lehetetlennek, hogy nem tervezték a támogatást, csak benne maradt. Így pedig azzal rosszat csinálunk, ha figyelmeztetjük őket.
-
persil
nagyúr
válasz
Dr. Romano #3 üzenetére
Kár, hogy csak ilyen kevés opció áll rendelkezésre, én szívesebben választanám a "visszafogott, de még meglehetősen bugos" állást
-
Yodafon
őstag
Csak én érzem úgy mintha Firefox alatt a szöveges oldalakon "szaggatna" az egér ezzel az új driverrel?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. Az van és marad is, amit a Win 8 telepít. Van benne egy aláírt WDDM 1.1-es driver. Azt nem tudom, hogy ez letölthető lesz-e külön. Valószínűleg nem, de nem is lényeges, mert telepíti a WIn 8 már az OS telepítésével. Ha mégsem telepíti, akkor a Windows update-en megoldható a telepítés.
Ezekhez van teljes támogatás, az Inteltől:
- 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000
- 3rd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 4000/2500Ezekhez van Win 8 update drivertámogatás, vagyis nincs Inteltől letölthető driver, de az OS telepít, vagy a Win update-ről frissíthető:
- 1st Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics
- Intel® G45, G43, & G41 Express Chipsets
- Intel® Q43 & Q45 Express Chipsets
- Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family (Mobile Intel® GM45 Express Chipset)A többi termékhez nincs semmilyen Win 8 támogatás.
-
Male
nagyúr
válasz
Dr. Romano #3 üzenetére
Abu: Ok
Priviztem volna, de ez túl jó elírás volt
-
Khan13
senior tag
Az Intel eddig is tudott, szerintem a PowerVR-res dologgal kevered. Nekem tökéletesen működött eddig minden driverük, és sokszor hoztak érezhető teljesítményjavulást.
(Még jó, hogy Windows 8-on nem korlátozza a Fujitsu a driver telepítést, így egy ideje már nem másfél éveset kell használnom
)
-
Male
nagyúr
"című alkotások mostantól grafikai hibák nélkül is futnak"
Mostantól kikapcsolhatóak a grafikai hibák bennük?
-
Alakul a dolog, lassan az Intelnél is megtanulnak VGA drivert írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest