- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nagyjából erre számítottam a korábbi mérések után. Amíg hivatalosan tagadás van, addig az marad, hogy korábban frissítettem az előző hírt. Az gyakorlatilag csak a gyakorlati tapasztalatokból építkezik így.
(#21) szabeska: Elvileg a BIOS-ban tudod állítani az órajelet. Más lehetőség erre nincs. Ha az alaplap nincs felkészítve rá, akkor nem lehet tuningolni.
A Turbo az egy funkció. Ha terheled a GPU-t, és van elég TDP keret neki, akkor magasabb órajelre vált. Ez automatikus, semmit sem kell ehhez állítani, csak a drivert telepíteni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az, hogy hivatalosan nem támogatja. De tisztán látjuk, hogy igen. Szóval ez most patthelyzet. Ezért nem írtam erről semmit, mert nem jutottunk előrébb. Te mutattál valamit, amit nyilván elhittem, mert látszott, hogy megy, de az Intel azt mondja, hogy a táblázatuk helyes, és hivatalosan nem támogatják. Erre én tényleg nem tudok mit reagálni, mert láttam a képen, hogy megy. Most felvettem a várakozóállást. Ha jön tesztre, akkor megnézzük, és az talán konkrét bizonyíték lesz az Intelnek. Persze gondolkodok azon, hogy elküldjem-e, mert nem tartom lehetetlennek, hogy nem tervezték a támogatást, csak benne maradt. Így pedig azzal rosszat csinálunk, ha figyelmeztetjük őket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. Az van és marad is, amit a Win 8 telepít. Van benne egy aláírt WDDM 1.1-es driver. Azt nem tudom, hogy ez letölthető lesz-e külön. Valószínűleg nem, de nem is lényeges, mert telepíti a WIn 8 már az OS telepítésével. Ha mégsem telepíti, akkor a Windows update-en megoldható a telepítés.
Ezekhez van teljes támogatás, az Inteltől:
- 2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000
- 3rd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 4000/2500Ezekhez van Win 8 update drivertámogatás, vagyis nincs Inteltől letölthető driver, de az OS telepít, vagy a Win update-ről frissíthető:
- 1st Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics
- Intel® G45, G43, & G41 Express Chipsets
- Intel® Q43 & Q45 Express Chipsets
- Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family (Mobile Intel® GM45 Express Chipset)A többi termékhez nincs semmilyen Win 8 támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest