- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
rootolt rendszerrel es xposed frameworkkel, keress ra az xposed moduljai kozt a swift szora:
http://repo.xposed.info/module/com.smartmadsoft.xposed.swiftkey.disableprediction
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-disable-swiftkey-prediction-t2836741
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-suggestions-toggle-t2799460
-
A szo javaslatokat ki lehet iktatni a tetejerol.? Engem baromira zavar…
-
daninet
veterán
Én azt hittem az SGS2-őm felett járt fel az idő, és teljesen beletörődtem, hogy lassú
-
szupermacs
veterán
Alcatel OT Star telefonom van előre telepített Swiftkey billentyűzettel. Pontosabban Swiftkey 3-al van. A kérdésem az lenne, hogyan lehet frissíteni újabb verzióra? Egyébként megfigyeltem, hogy amikor az van beállítva alap billnek, kicsit több RAM-ot eszik mint a gyári. A témák amik vannak hozzá iszonyatosan giccsesek az én ízlésemnek és ehhez a verzióhoz nem is tudom, hogyan lehetne újat telepíteni. Azt viszont pláne nem értem, hogyan tudnám letörölni ha nem tudom frissíteni, vagy más témákat letölteni.
-
k.zozo.
tag
Sokat gyorsult végre, így számomra tökéletes lett. Marad.
-
Cathulhu
addikt
Swype jobb, de a rohadek kepes beragadni, aztan csak zabalja az akksit hatterben (ritkan). Ennek ellenere jobbnak tartom meg mindig.
-
axioma
veterán
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Lebuktam: postolgatos webhelyekre nem jarok... igaz, ott nem is a szepseg hanem a hasznossag erdekelne.
-
ZolkoW
őstag
sokszor van nálam is, hogy a fordított ékezetű ékezetes betű van közelebb a felugró listában
amúgy Anysoftkey-t használok, eddig az tetszett legjobban, bár pl. a Hacker's-t nem próbáltam. a kurzormozgató, meg hogy nem kell állandóan váltogatni a speciális karakterek miatt, nagy királyság. és majdnem mindig rendesen ékezettel írok, automatikus kiegészítést pedig első dolgom kikapcsolni. -
-
axioma
veterán
Az sms-ekben van jelentosege, mert az me'g belefer az 1 karakter kuldesbe, mig a rendes magyar ekezet mar csak spec.kodolassal 3-ba, es tudtommal ilyenkor minden eyges betut 3 karakternek vesz (sokkal kevesebb fer egy sms-be es/vagy hamarabb lesz tobb sms-ben elkuldve).
De azt nem tudom elkepzelni, hogy a "neten" (mi az nalad? weboldalak?) miert lenne igy megoldva. -
Digger
senior tag
Félig OFF!
Mostanában sokszor látok a neten fordítva dőlő ékezeteket!
Azt mi csinálja?
Baromi ronda! -
drzsoo1
aktív tag
A SwiftKey is tudja, now starts to give English words, instead of hungarian. Észleli hogy magyarul írsz, a jóslás átvált magyarra.
-
drzsoo1
aktív tag
Kb 2 éve használom, nekem moto g-n soha nem akad. Nagy előnye, hogy Google fiókhoz kapcsolva a megtanult szavak átmennek a másik eszközre, nem kell az általad gyakran használt szavak kifejezések tanítását újra kezdeni. Nagyon szépen javítja az elgépelt szavakat, utólag a szóra állítva a kurzort, ki cseréli az elgépelt szót a megfelelőre.
-
axioma
veterán
Meg MM2 ota az anysoftkeyboard volt mindig felrakva (ott az volt az egyetlen, ami a fizikai bill-re a ket maganhangzo=hosszu valtozat javitast tudta), de koszi a tobbi tippet. A swype mint beviteli mond nekem nem begyere, es a szotanulas se lenne nalam szempont ugyis sokat ekezet nelkulizek, de eszembe se jutott masikat keresni. Viszont most a hackers igy elsore ugy nez ki, hogy egy probat meger. (Plane hogy az 1.7M is olyan hogy azt mondja az ember hogy minek, de aztan megneztem hogy az anysoft is 5 felett, valamelyik itt ajanlott meg 30M, igy maga a karcsusag.)
-
csibabu
tag
Én most fleksy billentyűzetet használók. Sokáig használtam a swiftkeyt de a lassúsága miatt lecseréltem. Most ez tényleg egy kiváló frissítés de már teljesen átálltam a fleksyre. Szóval nem tudom hogy visszaállok e a swiftkeyre.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
fornettisuti #4 üzenetére
Csak trollkodok, de én 33 év alatt összesen nem költöttem 300 Ft-ot cigire meg kávéra
(és nem azért mert ingyen kapom őket)
-
kocsisdavid5
aktív tag
Imádom ezt a billentyűzetet főleg a flow funkcióját
-
_ak_
addikt
válasz
sharkypeti #49 üzenetére
A Swift szerintem nem tudja ezt, de pl. a Swype-ban beállítható a kétnyelvű írás.
-
nemlehet
őstag
And I'm just sitting here, using the stock google keyboard.... Amúgy én is próbáltam, de nekem valahogy nem jött be. Nem szoktam oldalakat gépelni és a gyári droid bill legalább gyors és nem akadozik.
-
sharkypeti
aktív tag
Ha a Google keresőbe próbálnék beírni egy angol nyelvű több szavas kifejezést, akkor már a második szó beírása előtt lefordítja magyarra az első szót. Bosszantó nagyon, hogy lehet ezt kiiktatni?
Amúgy szép is, jó is, nekem gyors is (az új, friss verzió). -
hallerlaller
addikt
Tényleg elég lassan ugrott fel, jó hogy ezt javították.
-
Fitzgerald
veterán
Sokáig használtam, de végül Swype-ra váltottam.
-
_ak_
addikt
A Swiftben mondjuk elég szimpatikus, hogy lehet állítani a billentyűzet méretét. 5,5-ös kijelzőn a legkisebb is éppen elég nagy és így kevesebbet is takar. Meg fektetett módban a hüvelykujjas elrendezés is tetszik nekem.
-
TRIvidore
tag
Rèszemrôl maradok a Hackers keyboardnàl
-
henrik9602
csendes tag
Nekem xperia m2 gyorsan betölt nem laggol.
Talan jobb mint az alap xperia Bill. -
ZolkoW
őstag
az elvetemült kérdés itt, hogy hogyan lehet kikapcsolni a javaslatokat?
tényleg nem lehet?
-
helltp
aktív tag
Hát nálam továbbra is a Fleksy viszi a pálmát, bár így hogy ennyit gyorsult a swiftkey, B tervnek megteszi.
-
Én Swype-ot és a SwiftKey-t használok, mikor milyen kedvem van
Mindkettőn ujjhúzogatós módszerrel viszem be a szavakat és a swype ebben jobb, a ragozott szavakat is pontosan, gyorsan le tudom írni. A SwiftKey-t azért szeretem, mert egyrészt szebb (vettem hozzá egy zöld témát), másrészt a következő szó kitalálásában ügyes, illetve könnyebbnek érződik nekem rajta pötyögni, ha nem jön rá a húzogatásból, hogy mit akarok. -
ONEFREE
aktív tag
Azért sok mindent nem ismer... Kéne egy magyar fejlesztés ami nekünk jobb lenne...
-
ztoldy
senior tag
Még mikor fizetős volt megvettem tab-ra és mobilra is, viszont mikor az amazonon ingyen meg lehetett szerezni a swype-ot, akkor váltottam. Ez utóbbi sokkal jobb javaslatokat ad és kisebb a cpu és memória fogyasztása. Viszont, ha az ingyenességet nézem, akkor a swiftkey mindenképpen a legjobb.
-
ClioRS
őstag
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Nekem a skype is vágja, nagyon ritkán kell neki tanítani ragozott szót
(#17) Oppenheimer
Kösz az infót, akkor kipróbálom majd ezt is.(#25) csongi
Szerinted vicces, de tényleg van, hogy másodperceket kell várni pl egy F6-nál, hogy előjöjjön a billNa, már látom is miért marad a Swype: megjeleníti az ö, é, á, ü betűket, ami nekem kényelmesebb használatot eredményez.
-
vinibali
őstag
lassan nekem is érik a váltás smart keyboardról, megnézem őket: swiftkey, swype, touchpal
-
Flind
senior tag
Én is vagy egy évig SwiftKeyt használtam, aztán rátaláltam a TouchPal-ra. Azóta is próbáltam már szinte az összes billentyűzetet, de meg sem közelítik a TP-t.
Material keyboard téma még csak most?! Kicsit le vannak maradva. Már egy hónapja azt használok TP-on. -
Švejk
őstag
Épp azért kukáztam a SwiftKeyt pár hónapja mert baromi lassú volt. Egyébként a legjobb.
Na, most majd jól kap még egy esélyt -
Én használom de hogy sebességben jobb lett, azt kötve hiszem.
-
Oppenheimer
nagyúr
swypenak jobb a szótára, több toldalékot ismer. Ettől függetlenül még oneplus one-on is képes akadni, ezért jobb a SwiftKey.
-
-
Haneto
tag
Remélem nem laggol tovább. Már-már törölni akartam annyira lassú volt és "fagyott". Nagyon sok sebből vérzett de szeretem. Adok neki még esélyt.
-
ClioRS
őstag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Mármint most melyik tud jobban? Meg mi az, hogy jobban tud?
-
KD6-3.7
őstag
Nálam a Material témákra azt írja, hogy "Hamarosan".
-
Nem tudom mennyire van ilyen funkció a többi app-ban de a SwiftKey nem csak korrekciót tud hanem megadja a következő szót is. Tehát valamennyire próbálja kitalálni, hogy 1-1 szó után mi lenne a következő. Ami meglepett, hogy elég jó hatékonysággal működik még magyar nyelven is.
-
Szerintem jobb a Swype. Direkt használtam egy ideig a SwiftKeyt is, de nem győzött meg.
-
-
Thaaleum
aktív tag
Én is ezt használom, és szeretem is, csak néha nagyon lassan jön elő. Remélem ez a frissítés érdemi fejlődést hoz.
A materiál témák meg nagyon jól néznek ki. -
fogtunder
nagyúr
már csak az iOS verzióban kellene elérhetővé tenni az Androidos összes nyelvét.
-
törölt tag
Jó cucc nagyon, csak azért azt is megoldhatnák, hogy rendesen tudja a toldalékokat is magyarul, meg esetleg ha évek óta ígérgetik, akkor megtanulhatna kínaiul is végre...
-
_ak_
addikt
Jól néznek ki ezek a bill témák, gyorsan meg is néztem, hogy miért nem ezeket használtam eddig, de ahogy a cikkben is le van írva, az áruházukban találhatóak meg 300 huf-ért.
Üdvös mindenesetre a frissítés, eddig is ez volt a leggyorsabb külső billentyűzet amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest