2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Gyorsabb lett a SwiftKey

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Authority

A népszerű letölthető billentyűzet androidos változata jelentős sebességgyorsuláson esett át a legutóbbi szoftverfrissítéssel.

A SwiftKey az egyik legnépszerűbb third party, azaz harmadik féltől származó billentyűzet, amelynek most már van iOS-es változata is. Előnyei közé tartozik a testre szabható karakterelrendezés (beleértve a betűk feletti számsorral), az átméretezés és az egykezes használatra vonatkozó opciók. A szoftver ismeri a magyar nyelvet, képes automatikus korrekcióra, rendelkezik bővíthető szótárral és az ujjhúzós bevitelt is támogatja.

A mostani, jelentős frissítés ugyan új funkciókat nem vezetett be (bár a szótár 18 új nyelvvel bővült), ellenben javult a szoftver teljesítménye. Ennek megfelelően a billentyűzet az ígéretek szerint 15-20%-kal gyorsabban felugrik, 20-30%-kal hamarabb lecsukódik, valamint 15-50%-kal sebesebben vált a billentyűzetablakok között. A bevitel 10-18%-kal fürgébb, amit a villámgépelőknek jelenthet előnyt. Bár a funkciótár nem bővült, a SwiftKey áruházában a minap megjelentek az első Material Design stílusú billentyűzet témák.

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.