- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
És szerinted melyik lap kezeli ezeket normálisan Duálban? Én és néhány barátom kipróáltunk pár DDR3-as modult és lapot és azt kell mondjam voltak gondok. Itt van nálam 2db OCZ 1800-as modul, de nem mennek az X38 királyának számító Asus Maximus Extreme-ben 1800-on. Sőt, az 1600-at is csak kínnal hozzák.
Bár lehet másoknak jobbak a tapasztalataik, de egyelőre a jobb DDR3-as memók olyan árban vannak, miből 2db csúcskategóriás lap is kijön.
-
bteebi
veterán
Hátö... lehet, hogy le vannak, de nem is 2,0-2,2 V-on mennek ezek a modulok a szabvány 1,5 helyett... azért az nagyon nem mindegy
. Meg majd lesz még ez jobb is. Ráadásul még (fizetőképes) kereslet, igény sincs rájuk... Amúgy Nehalemig szerintem nem is lesz értelme az 1600+ RAM-oknak (a procik egyelőre nem igazán bírják kihasználni még az 1333-asakat se, úgyhogy jelenleg még kb. tök mindegy...).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg majd lesz még ez jobb is. Ráadásul még (fizetőképes) kereslet, igény sincs rájuk... Amúgy Nehalemig szerintem nem is lesz értelme az 1600+ RAM-oknak (a procik egyelőre nem igazán bírják kihasználni még az 1333-asakat se, úgyhogy jelenleg még kb. tök mindegy...).