Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
hámnak hívják. igazából ez arra lett kitalálva amikor a kicsik még járni tanulnak, ügyetlenek és így megtudod tartani úgyis hogy nem szakad ki a derekad, mert tegyük fel hogy fáj.
ikreknél azért van létjogosultsága ennek mint "póráz" funkció.
aki ezt arra használja hogy ő közben nem figyel a gyerekre (mobilozi,csacsog,stb.), mert ugyis rajta van a pórázon, arra nem tudok mit mondani. az nem szülő."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
mert odafigyeltek rád a szüleid. örülj neki.
de van olyan szülő aki annyira bamba, hogy magára sem képes vigyázni, nemhogy a gyerekére.
játszótéren elkaptam már jópárszor más gyerekét a levegőben mert levágódott a mászókáról, vagy elkaptam a bringával mert megindult az út felé. mert anyuci, nagyi éppen csacsogott vkivel vagy mobilozott,telefonált bármi.
ha így nézed akkor a gyereknek ez plusz biztonságot ad."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
nagy bumszli dög. hellokitty-s lenne értelmes méretben, ami nem zavaró, az ok!
de ennek szerintem úgy lenne értelme ha mondjuk a ruhára lehetne rakni, olyan helyre ahol nem zavaró és nem is esik le. díszként mondjuk. persze csak jeladóként. ha egy gyerek elvész majd biztos meghallja hogy szólongatja a telón az anyja, miközben ordít. életszerű."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Házimozi belépő szinten
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov
- Path of Exile 2
- További aktív témák...