Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
most is lehet rajta homok, de elég jó ára van az ütéselnyelő lapoknak, karbantartási igényük kb. nincs, és újrahasznosított hulladékból készülnek. A homok meg tömörödik, és ki is rúgdossák a gyerekek.
te melyikkel csapnád szívesebben homlokon a gyerekedet, egy vascsővel, vagy egy fadarabbal? na ezért nem jó a vas.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
nem lehet. az annyit szidott eus játszótereknek rugalmas lapokból van az alja. ha magasról esel, olyan, mintha tornaszőnyegre esnél.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
osztálytársam halt bele, hogy rádőlt a vas focikapu. rácsimpaszkodott a felsőlécre, felhúzózkodott rá, amikor az elrozsdált vas kiszakadt a helyéről. megadjam a szülei elérhetőségét, megpróbálod ezt nekik is előadni? több, mint 20 éve történt, az apja úgy belebolondult a fia elvesztésébe, hogy állítólag azóta sem szólt senkihez.
-
nagyúr
túl nagy, túl kevés az üzemideje. egyébként jó ötlet. aki meg már régen volt gyerek, az hajlamos elfelejteni, hogy ez a történet onnan indul, hogy egy percre sem hagyhatod magára, és onnan lehet idővel felfelé alkudni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest