- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
velizare #116 üzenetére
Szvsz nem azon múlik, mint ahogy kb mindegy melyikkel csapnak le:
Tömegben sem feltétlen olyan nagy a különbség egy tömör keményfa és egy fémcső között. Karbantartva és megfelelően kialakítva mindkettő lehet jó is. Csak a fém valamivel tartósabb, főleg ha egyiket sem ápolják.
-
A rugalmas lapokat speciel jó ötletnek tartom, de pár év alatt azok is olyan hullámosak lesznek, hogy azon meg gyalog esnek el, nem szólva a biciklizőkről. Tapasztalat.
Régen homok volt a mászóka alatt, azon se koppantál akkorát. A beton aljzat, na az tényleg durva volt néhol.
Vas mászóka gumiszőnyeggel mért nem jó az EUnak? -
Ez egy kirívó példa, de kötve hiszem, hogy ebből az következik, hogy a vas játékok veszélyesek voltak. A játszótér mindig is veszélyes üzem volt, én is ismertem olyan gyereket, aki leesett és betörte a fejét (túlélte). Úgy gondolod, hogy egy fa mászókáról nem lehet fejest ugrani úgy, hogy ne lehetne végzetes következménye? Szerinted az a focikapu hány évig rohadt ott karbantartás nélkül, míg megadta magát? Az rendben van, hogy nemrég egy 4-5 éve felállított fa mászókáról szedtem le a gyerekemet, mikor megláttam, hogy a szétfoszlott fából 3-4cm-nyi hegyes szögek állnak ki, mert olyan az anyaga, hogy eleve pusztulásra van ítélve az építése pillanatában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest