- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam ma megnézni az új Air 5. Hátsó burkolatra nagyon pici nyomást gyakorolva szépen visszaköszönt a kijelzőn....
-
11-es Proval is ez a helyzet?
-
Piotor
tag
válasz
collecting #29 üzenetére
Próbáltam, de visszaáll erre a formára es jobban nem merem feszíteni.
-
Zoona
aktív tag
Gondolom, aki tokba tartja 0-24 annak ez a nyomkodós sztori nem fog gondot okozni ugye? (Nincs tabletem csak szeretnék egyet és még nemtudom, hogy új Air lesz vagy a 11-es Pro)
-
torim
csendes tag
Azért komolyabban kell megnyomni a hátulját, hogy elszíneződjön a kijelző, normál használattal/kézben tartva semmi nem történik. A bekapcsológomb valóban lötyög kicsit, de az sem vészes szerintem, de kétségtelen, hogy a sima ipad 9 ezzel összevetve sokkal minőségibb érzetet ad tok nélkül. Tokban már semmi negatívum nem tapasztalható. De majd kiderül mit tud hosszabb távon.
-
collecting
tag
Az M1-es iPad Pro 11-et hatul erosebben megnyomva is van a bal oldalon némi képernyőfeketedes/pontozodas. De ehhez azert tenyleg szandekosan kicsit erosebben kell raszoritani, a sima kezbentartas eseten nem csinalja. Szoval az uj Air-rel valami tenyleg lehet..
-
Wesiz
tag
szegény kínai gyerekmunkások a fizetését ezek után egy tányér roizs helyett fél tányérra csökkentik
-
Ricardo
titán
"de van olyan is, aki szerint jobb kézben tartva az iPadjét nem tudja használni azt, a hátulról érkező nyomásra ugyanis megvetemedik a kijelző."
A megoldás :
Nem jól fogod. Tartsd a bal kezedben"kijelzőt megbénító nyomást nem tapasztaltam, viszont kezemben tartva a tabletet, a jobb mutatóujjammal egy moderáltabb erősségű nyomás az alma logóval egyvonalban elég volt ahhoz, hogy a hátlap elveszítse stabilitását és rátolja a belsőt a kijelzőre, azon ideiglenesen apró fekete foltokat kreálva. "
Megoldás:
Nem kell hátul nyomkodni.Probléma megoldva .
Komolyra fordítva. Vicc hogy egy ilyen kaliberű eszköznél ilyen gyalázatos a felhasznált anyagok, és az összeszerelés minősége.
-
Ez nagyon nem hangzik jól. Régi vágyam egy Air, de ezt az 5. gent biztos nem veszem meg. 4-ről volt bármi negatívum ilyen téren?
-
janeszgol
félisten
válasz
Kingfisher1 #14 üzenetére
Pff. Ilyet kiadni.
-
Kingfisher1
tag
2 napja van a kezemben. Nyikorgó hangot én is hallottam, Apple logó nyomásra nálam is torzul a kijelző. A be/ki kapcsoló gomb lötyög.
-
Cranberries
aktív tag
Már várom Zack Nelson "tesztjét"!
-
kakuk.tamas
addikt
Felkészül a Tab S8 széria a vékonyabb kivitelével.
Nem értem, hogy legalább a tabokat miért nem lehet vastagabbra csinálni… -
Šolaire
veterán
Telefonjaik masszívak 11 van nekem, gyári tok olyan nehezen jön le róla, hogy ez az iPad kettétörne tőle, tanulhattak volna ebből már nem az első bakijuk. Az meg még nagyobb szégyen annyira vékony a burkolat, hogy érezni az akksit.
-
milkabrams
őstag
A 4. gen air a dobozból kivéve görbe, a tokból kivételkor pedig hajlik! Komoly, hogy ezt is alul tudták múlni...
-
Jövőre talán kapcsolnak, ha most nagy lesz a sírás. Szégyen azért.
-
janeszgol
félisten
Jól van na, spórolni kell. Világválság van, nincs pínz a minőségre.
-
Noukoum
veterán
2018-ban, az iPadek második, nagyobb dizájnváltásakor az iPad Pro úgy hajlott félbe, mint egy papírlap. Ezt a csorbát sikerült kiküszöbölni a következő generációkkal, de az 6,1 milliméter vastagságú iPadek továbbra sem a strapabíróság mintapéldányai.
A mostaniak is ugyanúgy hajlanak.
-
Segal
veterán
Már Jobs is megemlítette az iPhone-nál. Csak nem jól fogjátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest