- [Re:] Idén már 180W lesz a maximális töltésteljesítmény
- [Re:] Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] Ilyen lesz a One UI Watch 4.5
- [Re:] Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- [Re:] Egy hét múlva startol a Xiaomi 12S
- [Re:] A-szériás Foldot tervez a Samsung
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Már Jobs is megemlítette az iPhone-nál. Csak nem jól fogjátok
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Noukoum
veterán
2018-ban, az iPadek második, nagyobb dizájnváltásakor az iPad Pro úgy hajlott félbe, mint egy papírlap. Ezt a csorbát sikerült kiküszöbölni a következő generációkkal, de az 6,1 milliméter vastagságú iPadek továbbra sem a strapabíróság mintapéldányai.
A mostaniak is ugyanúgy hajlanak.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
janeszgol
nagyúr
Jól van na, spórolni kell. Világválság van, nincs pínz a minőségre.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Fred23
veterán
Jövőre talán kapcsolnak, ha most nagy lesz a sírás. Szégyen azért.
-
milkabrams
őstag
A 4. gen air a dobozból kivéve görbe, a tokból kivételkor pedig hajlik! Komoly, hogy ezt is alul tudták múlni...
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Šolaire
veterán
Telefonjaik masszívak 11 van nekem, gyári tok olyan nehezen jön le róla, hogy ez az iPad kettétörne tőle, tanulhattak volna ebből már nem az első bakijuk. Az meg még nagyobb szégyen annyira vékony a burkolat, hogy érezni az akksit.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Segal
veterán
Ráadásul 2 egyedi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kakuk.tamas
addikt
Felkészül a Tab S8 széria a vékonyabb kivitelével.
Nem értem, hogy legalább a tabokat miért nem lehet vastagabbra csinálni…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 13 Pro 256GB ~ Apple Watch 7 45mm ~ Apple iPad Air 5 M1 ~ ASUS TUF F15 (2021) ~ Xiaomi Mi Electric Scooter Essential (hacked) ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Cranberries
aktív tag
Már várom Zack Nelson "tesztjét"!
[ Szerkesztve ]
-
Kingfisher1
tag
2 napja van a kezemben. Nyikorgó hangot én is hallottam, Apple logó nyomásra nálam is torzul a kijelző. A be/ki kapcsoló gomb lötyög.
-
janeszgol
nagyúr
válasz
Kingfisher1 #14 üzenetére
Pff. Ilyet kiadni.
-
Ez nagyon nem hangzik jól. Régi vágyam egy Air, de ezt az 5. gent biztos nem veszem meg. 4-ről volt bármi negatívum ilyen téren?
-
Tikakukac
titán
-
Ricardo
félisten
"de van olyan is, aki szerint jobb kézben tartva az iPadjét nem tudja használni azt, a hátulról érkező nyomásra ugyanis megvetemedik a kijelző."
A megoldás :
Nem jól fogod. Tartsd a bal kezedben"kijelzőt megbénító nyomást nem tapasztaltam, viszont kezemben tartva a tabletet, a jobb mutatóujjammal egy moderáltabb erősségű nyomás az alma logóval egyvonalban elég volt ahhoz, hogy a hátlap elveszítse stabilitását és rátolja a belsőt a kijelzőre, azon ideiglenesen apró fekete foltokat kreálva. "
Megoldás:
Nem kell hátul nyomkodni.Probléma megoldva .
Komolyra fordítva. Vicc hogy egy ilyen kaliberű eszköznél ilyen gyalázatos a felhasznált anyagok, és az összeszerelés minősége.
-
Wesiz
csendes tag
szegény kínai gyerekmunkások a fizetését ezek után egy tányér roizs helyett fél tányérra csökkentik
-
collecting
tag
Az M1-es iPad Pro 11-et hatul erosebben megnyomva is van a bal oldalon némi képernyőfeketedes/pontozodas. De ehhez azert tenyleg szandekosan kicsit erosebben kell raszoritani, a sima kezbentartas eseten nem csinalja. Szoval az uj Air-rel valami tenyleg lehet..
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 mini / iPad Pro 2020 / iPad 2018 / MBP 2016 / Mac Mini 2018 / Watch S6 / AirPods Pro / HomePod / HomePod mini / AirPods Max / iMac M1
-
torim
csendes tag
Azért komolyabban kell megnyomni a hátulját, hogy elszíneződjön a kijelző, normál használattal/kézben tartva semmi nem történik. A bekapcsológomb valóban lötyög kicsit, de az sem vészes szerintem, de kétségtelen, hogy a sima ipad 9 ezzel összevetve sokkal minőségibb érzetet ad tok nélkül. Tokban már semmi negatívum nem tapasztalható. De majd kiderül mit tud hosszabb távon.
-
Zoona
aktív tag
Gondolom, aki tokba tartja 0-24 annak ez a nyomkodós sztori nem fog gondot okozni ugye? (Nincs tabletem csak szeretnék egyet és még nemtudom, hogy új Air lesz vagy a 11-es Pro)
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
collecting
tag
-
Piotor
tag
válasz
collecting #29 üzenetére
Próbáltam, de visszaáll erre a formára es jobban nem merem feszíteni.
-
11-es Proval is ez a helyzet?
-
Voltam ma megnézni az új Air 5. Hátsó burkolatra nagyon pici nyomást gyakorolva szépen visszaköszönt a kijelzőn....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszalépés történt az összeszerelési minőségben az előző generációhoz képest, vékonyabb a hátlap, érezni az akkumulátort, írják többen a vásárlók közül.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Aliexpress tapasztalatok
- PC Game Pass
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Idén már 180W lesz a maximális töltésteljesítmény
- Villanyszerelés
- [Re:] Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 i5-6300, 8GB DDR4, 256 SSD, világítós billentyűzet
- HP ProBook 450 G6, 15.6" FHD IPS matt, i3-8145u, 8GB DDR4, 256GB SSD + 500GB HDD, ujjl olv, 1.9kg
- MacBook AIR 2020 CTO i7 4 magos 16GB 512GB szinte ÚJ!!! Apple garancia 2022.09.18-ig
- Lenovo Thinkpad T490s, 14" FHD IPS, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, gyári gar
- HP Zbook Studio G7 Mobile Workstation -1J3T9EA- ÚJ - 15,6" DREAMCOLOR high-end notebook
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest