- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
kiskaktusz #46 üzenetére
Úgy látom, felemelő érzés a trollal lelki közösséget vállaló setét örömködés.
Nézz inkább olimpiát.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
kiskaktusz #42 üzenetére
Apple erössége a frissités. Oppá...
-
Bambalazs
senior tag
válasz
kiskaktusz #42 üzenetére
Legalább dolgoznak rajta és nem sz.rják le magasról.
-
zool1
őstag
1-2 éven belül, vagy eltünnek vagy felvásárolja őket valaki... (sony, samsung, apple) ! Sajnos ez van.
-
Bambalazs
senior tag
Mert a Samsung folyamatosan tökéletesíti a telefonjait, igen. A HTC 2-3 hetente ad ki frissítéseket One V-hez, pedig az nem egy zászlóshajó. Nem rendszerfrissítésről van szó, hanem bugok javításáról. Melyik gyártó frissít ilyen gyakran/egyáltalán?
-
Stanley-B.
őstag
Ezzel egyetértek. Annyival kiegészítve, hogy a gyártók rontották el ott, hogy egyáltalán rászoktatták az embereket a frissítésekre. Minden telefon kapjon frissítést a saját verziószámán belül, vagy max grátiszként néha 1 gyártó ad 1-1 nagyobb verziójú frissítést kiemelt készülékekre.
A HTC-k úgy általánosságban használhatóbb készülékek a samsungnál, de valóban, rengeteg ember nem is tudja mi az a HTC, samsungot meg nincs aki ne ismerné. Hiába szar, a név ismerős és ez óriási előny.
-
Einstvan
aktív tag
Há berosálok ezeken az állandóan frissiteni akaró embereken. Direkt Ezeknek tervezni kéne pl. egy pendrie-ot amit hetente kétszer csatlakoztatnak a gépre, és leszednek rá valamilyen drivert, emelkedö verz. számmal. És megvan a kielégülésük.
-
keIdor
titán
válasz
auth.gabor #32 üzenetére
Írtam is, hogy eladást értek a kidobás alatt. Az anyagi bukó, semmi más.
-
Csak simán gyengébb évet?Hát szerintem rendesen mennek lefelé a lejtőn...
-
auth.gabor
tag
"De azért "kidobni" (eladni) egy telefont, mert nem adják ki rá a friss OS-t szerintem hatalmas pazarlás, de persze ezért is utálom a vadkapitalizmust."
Nem kidobom, eladom. Ez miért hatalmas pazarlás?
"De a Desire HD anyaghasználata és kijelzője, hardvere még 2014-ben is sokaknak elég lenne, főleg ha kapna 4.1-et, amiben ott a Project Butter."
Addig nem baj a 2.3, amíg az alkalmazások többsége támogatja. De mostanság jönnek azok az alkalmazások, amelyek már nem támogatják... és ez lesz a főbb probléma, a 2.3 bőven elég lenne még két évig, ahogy a hardver is bírni fogja.
-
auth.gabor
tag
"Van egy lassan 2éves készülék ami tökéletesen működik a jelenlegi OS verzióval. Akik sírnak az OS frissítésért azok nem vennének amúgy sem új telefont különben nem sírnának miatta. Ezeknek az embereknek semelyik másik gyártó sem lesz megfelelő, mert azok sem adnak ki 2éves modellre frissítést, sőt..."
Dehogynem vennék... fél év múlva... de akkor miért HTC-t vegyek?
-
Xaels
félisten
A Desire-nél a partíciók voltak elszabva. Nem a SoC volt a kevés.
(#24) kisml: nekem meg volt Desire-em. Lehet, hogy van 200MB RAM-od bár elég hihetetlenül hangzik, ha rendesen belaktad a telefont, de tegyük fel feltettek volna egy újabb Sense-t nem maradt volna ennyi szabadon és akkor meg az lenne a baj, hogy hamar elfogy a maradék és belassul, laggol emiatt...
(#26) kisml: mert a partíciók átszabása nem éppen olyan feladat amit OTA-n meg lehet oldani megfelelően.
-
edward2
addikt
-Több marketing
-Több marketing
-Több marketing
-Működő multitasking egy csúcstelefonon...
Ezek szerintem a kulcsfontosságú lépések HTC számára.
-
saelin
veterán
Ezért szoktam hűséggel venni telefont. Ha nagyon megkívánok valamit a lánc vissza húz. + eddig mindig betartottam a saját szabályom, csak 2 évente veszek telefont. eddig (még) nem volt rá okom hogy előbb váltsak. ha nem jön friss os nem érdekel... 2.xx-en elfut egy csomó minden.
számból vetted ki a szót :-D
-
Xaels
félisten
A jelenlegi állás szerint még 2.3-al is meg fogja állni a helyét 2014-ben. A fő funkcióit ellátja tökéletesen, illetve a Play! áruházban is csak minimális azoknak az alkalmazásoknak a száma ami igényli a 4-es feletti verzió számot és ez egy darabig így is marad.
Igazából a többség azt sem használja ki amit a 2.3 nyújt. Akinek meg mindenképpen kell az új az 2 év után a gari lejárta után azt rak fel amit akar.
-
keIdor
titán
Én is annak lennék a híve, hogy heréljék ki a gyártó UI-t, de legyen új rendszer.
Akinek új telefon kell, annak ott a jobb kamera, 4 mag, 720p kijelző, ilyen-olyan filmes-zenés áruház, szebb grafikájú játékok stb.De azért "kidobni" (eladni) egy telefont, mert nem adják ki rá a friss OS-t szerintem hatalmas pazarlás, de persze ezért is utálom a vadkapitalizmust. Én úgyis váltanék mindig, meg a többi "keménymag" is.
De a Desire HD anyaghasználata és kijelzője, hardvere még 2014-ben is sokaknak elég lenne, főleg ha kapna 4.1-et, amiben ott a Project Butter. Kiszolgálná az emberek 90%-át, annyira undorító ráerőltetni a telefon halála előtt egy emberre az újat. Az a baj olyan dologgal akarják ráerőszakolni minden évben az emberre az újat, aminek járnia kéne. A jobb hardver nem jár automatikusan, se az új szolgáltatások, de amit a Google ad ki, az járna. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Samsung, Huawei
-
pingwin011
aktív tag
Amennyire követem a dolgokat, tényleg egész szépen frissítgetnek másokhoz képest, a Sense a mai napig verhetetlen, anyaghasználatban szintén verhetetlenek, szóval... Vannak gondok persze, de melyik gyártónál nem lehet belekötni semmibe? Samsung nagyon gyenge anyaghasználat... Sonynál nem tudom mi van a szoftverrel, de más gyártótól nem tapasztalok annyi fagyást, újraindulást, mint a Sony különböző telefonjain. Szóval akkor melyik gyártó telefonját érdemes venni? Engem a HTC One X tökéletesen szolgál, ahogy tette korábban a másik 4 HTC teló is.
-
Xaels
félisten
Ezt megtették a Desire-nél a kiherélt 2.3-al de a végeredmény elégedetlenkedés volt. Azoknak az embereknek akik állandóan telesírnak ilyen témában minden fórumot nem lehet a kedvében járni. Ha nem kapnak új OS verziót az a baj, de ha kapnak csak a Sense verzió nem lesz nagyobb akkor meg az a baj. Ők mindent akarnak azonnal.
-
joey04
titán
na mondjuk ez szomorú, hogy 2 éves modellnél már ritkaság a frissítés... meg lehetne oldani, hogy esetleg herélt sense-t kapna a régebbi modell, és/vagy a htc filmes szolgáltatását, vagy a navit, stb-t herélik ki. megmaradna az ösztönzés az új modellek megvételére, de a support is korrekt lenne. kecske is, káposzta is....
-
Xaels
félisten
válasz
Depression #7 üzenetére
"A másik pedig az, hogy folyamatosan kitoltak a vásárlóikkal, hogy nem lesz frissítés." - Tetszik vagy sem de még így is ők az egyik legjobbak ilyen téren Android vonalon.
Elfordulni meg csak olyanok fordultak el akik amúgy sem akartak kitartani mellettük. Ők is mint minden más cég profitból él. Ha nem adnak el új készülékeket nem lesz miből fenntartsák magukat. A DHD tulajok olyan oldalról jogosan reklamálnak, hogy beígérték nekik az ICS-t és visszatáncoltak, de nézzük a másik oldalról:
Van egy lassan 2éves készülék ami tökéletesen működik a jelenlegi OS verzióval. Akik sírnak az OS frissítésért azok nem vennének amúgy sem új telefont különben nem sírnának miatta. Ezeknek az embereknek semelyik másik gyártó sem lesz megfelelő, mert azok sem adnak ki 2éves modellre frissítést, sőt... -
joey04
titán
válasz
Depression #7 üzenetére
azért a sense több, mint egy mezei launcher...
-
Depression
veterán
Már akkoriban sem értettem, hogy hogyan képesek ilyen magas árakkal egyáltalán eladni valamit. (wildfire) Persze tisztában vagyok vele: minden portál hírdette a sense felületet, mint maga a mennyország. Aztán a vásárlók rájöttek, hogy van play áruház, és minden szaggat az elavult hardver miatt.
A másik pedig az, hogy folyamatosan kitoltak a vásárlóikkal, hogy nem lesz frissítés.
Persze, hogy elfordultak a vevők ettől a márkától. Szerintem hamarosan a futottak még kategóriába kerül a htc.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
kiskaktusz #5 üzenetére
Tudom, és ez a legszomorúbb. Tisztában vannak a kilátásaikkal és nyugisra veszik a dolgot...
-
joey04
titán
válasz
forintuser #2 üzenetére
Az is volt, és az a csúnya, hogy nem (csak) az a baj, hogy pl a samsung elment mellettük, hanem az, hogy anno még a Hero és Desire korszakban pont azért simogattuk a buksijukat, hogy papíron gyengébb hw-ből is milyen sokat kihoznak, az optimalizáció bajnokai voltak androidon, most meg a 4 magos tegra 3 nem bír elviselni pár 3D-s effektet, pedig bírnia kéne simán... na ez inkább a gond.
-
Bambalazs
senior tag
Csak akkor lehetnek képesek változtatni ezen a helyzeten, ha az összes idei készülékükre a lehető leggyorsabban kiadják a Jelly Beant. Az maga lenne a mennyország, nekik meg a siker fényének megcsillanása.
-
Zedz
addikt
Ha jól emlékszem nemrég nyilatkoztak arról, hogy ők aztán nem fognak árat csökkenteni. Ha így folytatják akkor mit remélnek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó a jelen negyedévre is további visszaeséseket és nyereségcsökkenést prognosztizált.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest