- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
A kinézet tényleg relatív. Szerintem például a legszebb telefánk, amit valaha láttam (na, jó, az az e71 volt
).
Kiválló, a kor kihívásainak eleget tevő vasat pakoltak össze amit ennyi pénzért, semelyik másik gyártó nem forgalmaz, értsd, ez a technológia a mai piaci viszonyok közt "ócsóér van".(szerk:ennek nem néztem utána, szóval lehet tévedek)
A brutál vasra szimpla, felhasználó barát, "flashy" ui-t heggesztettek, ami tetszik a népnek és közelről nézve kiválltja a "tyűnekemiskellilyentaperolhatóbizgentyű" érzést.
A túlzó hardware garantálja, hogy a másfél év múlva megjelenő újabb android rendszereket is abszolválja majd a készülék, ami az én G1-emről (vagy akár a galaxy-król és hero-król) nem biztos, hogy elmondható.A droid előbb, jobb időszakban(karácsony) millió dolláros kampányt követően, az amcsik nagy kedvencével a qwerty billentyűzettel robbant be a piacra. Ezért nem tudja jelenleg befognia N1. De hogy jobb lenne a Droid, mint a N1, kétlem.(bár megközelíti szvsz)
-
Gengi
senior tag
Pontosan
. Az a baj ,hogy ez lesz a trend most. Android köré hardware-t. Aztán usgyi a boltokba gyorsba eladni. Nüansznyi előre lépések hónapról hónapra. A HTC HERO-val én is nagyon szemezek és pontosan ezért. Mert a olyan mint a többi csak a külső más. De még szerintem érdemes megvárni az Iphone 4G-t. Nem azért mert az áttörés lesz ,hanem ,hogy leveri-e az árakat vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest