- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
RozogA87
tag
Grafénból, illetve szén nanocsőből az IBM-nél már csináltak működő tranzisztort.
http://wccftech.com/graphene-transistors-427-ghz/amp/
A sorozatgyártás is megkezdhető szerintem 10 év múlva kb. A kvantumszámítógép mondjuk valószínűleg inkább csak kriptográfiai műveletekhez és még egy-két specifikus feladathoz lesz egy (meglehetősen drága) coprocesszor. A DNS számitógép még évtizedekig nem kerülhet forgalomba.
Ez most megint mi?:
"De amúgy igazad van, semmit nem értek ezekhez, ezért is kérdezhettem mások számára hülyeséget." -
RozogA87
tag
Az utolsó mondatom nem kellett volna. Sejtettem hogy személyeskedésnek fogod gondolni. Nem állt szándékomban. Nem ismerlek. Arra akartam rávilágítani, hogy a hardverfejlesztőknek vannak ötleteik, amikből előbb-utóbb lesz valami. Szóval a számítástechnika fejlődése nem áll meg 2025-ben, mint ahogy a jelenlegi technológiáknál prognosztizálható lenne.
-
RozogA87
tag
Viktor 77: Nem a szilícium az egyetlen alternatíva. Merőben új anyagok, és technológiák vannak kilátásban. Például a grafén csak hogy ne mindig a kvantumkomputert emlegessük. De felületi plazmonokkal is kísérleteznek amivel fotonikus chipeket lehetne létrehozni. Felhasználható a számítástechnikában a DNS is...stb. Szóval van élet az 1-2 nm szilícium kombón túl is.
-
RozogA87
tag
válasz
LurkerSheik #1 üzenetére
Jaja, a kisebb csíkszél önmagában nem mindig garantálja a pozitívumokat lásd a Pentium 4 szériánál a Northwood-Prescott (130 vs. 90 nm) gyártástechnológia. De például úgy hallottam hogy az Intel kihozza ugyanazt a tranzisztorsűrűséget és energiahatékonyságot 14 nm-ből mint a Samsung 10-ből, a fejlettebb, kiforrottabb architektúra miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest