- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOD
senior tag
Ha az összes értéken a gpu/shader illetve memória órajelt érted akkor igazad van.
Ha arra gondolsz hogy a ramot cpu-t stb is kéne 20-al feljebb tolni akkor no comment..............Egy a lényeg a vga tuningnál. Hogy a tuning végén ne legyen szük keresztmetszet a gép többi részén (max a vgan).
-
NOD
senior tag
Nem 1000 éves kártyáról ment a vita hanem a 460ról vagy a mostaniakról, és ezek a kártyák a tesztek nagy többségében ha erös cpu van mellettük (ergó nem lép fel sehol cpu limit) ott 20% órajel emelés átlagban hoz 17-18 százalékot.
(#26) atti_2010 : Azaz te meg linkelj egy olyan tesztet ahol cpu limit van.......
Amugy miaz hogy 12%? Annyi plussz teljesitményt (azaz fpst hoztatok ki belöle) vagy 12%-al növeltétek az órajeleket?Söt most nézem el is hittem neked a hülyeséget.... A 768ast tuningolták és annak az fpse nött 26ról 32re. Ez bárhogyis számolom kb 20 százalék.
-
TTomax
félisten
Rosszul hiszed....
(#20) atti_2010
Persze hogy tudja,csak nem a gyártó által garanciavesztés nélkül...dehát nem is értem... kapsz X5-ot uj ventivezérlést... mi itta gond?Ez egy frankó dolog...a pénzedért foglalkoznak veled.mutassatok más gyártót aki ezt teszi,max akkor ha nagy gond van akko ne itt egy bios fix...és az evga nem igazán feláras...Na de nézzük csak akik fikázzák,hogy mi ebben a jó dolog, hogy milyen vga-val rendelkeznek...ja értem már,gondolom más is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest