- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Rosszul hiszed....
(#20) atti_2010
Persze hogy tudja,csak nem a gyártó által garanciavesztés nélkül...dehát nem is értem... kapsz X5-ot uj ventivezérlést... mi itta gond?Ez egy frankó dolog...a pénzedért foglalkoznak veled.mutassatok más gyártót aki ezt teszi,max akkor ha nagy gond van akko ne itt egy bios fix...és az evga nem igazán feláras...Na de nézzük csak akik fikázzák,hogy mi ebben a jó dolog, hogy milyen vga-val rendelkeznek...ja értem már,gondolom más is...
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #10 üzenetére
Látod...hülyeséget irsz... az én GTX460-am 675-ön üzemel gyárilag... azon a feszen amin az OC-k mennek 800-on azon megy az enyém is... persze igy szépen megspóroltam egy csomo pénzt,kaptam 20%-ot puszira... milyen hálás dolog is ez...ugye két darab 460-nál laza 50-60 angol fontot sporoltam... a zalman szabályzót meg megint csak meg kell vásárolni,kilógatni a házból (gyönyörü) aztán monitorozgatni meg tekergetni játék közben... az marha érdekes egy lanpartyn...azonnal fejbe is lennék löve,vagy éppen a kari föne meg,mert áááá elfelejtettem feltekerni...mennyivel kulturáltabb egy olyan bios ami ezt megteszi helyettem emelt órajelekkel,annélkül hogy egy msi afterburnert kell a háttérben futtatnom egy hivják "real support"-nak...és nem 2-3 fps-t gyorsul egy 460 SLI,söt a single sem... a 20% az lazán megvan,igen ekkora a szórás és ezért best buy a 460...
-
TTomax
félisten
Csak EVGA-an megy?
Szerk:Ja egyenlöre csak azzal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest