- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
értem, szóval van teszt egy QX prociról, feszemelve, tuning nélkül. erre ráteszünk egy hűtőt, ami hasonlít a sima Q proci hűtőjére, és azt mondjuk hogy ez egy teszt volt a gyári hűtővel.
és utána kijelentjük hogy kevés és lószar a gyári hűtő tuninghoz. (pedig nem volt tuning, nem gyári hűtő volt)tudnám miért kell totál félrevezetni a népet ilyenekkel.
-
WiZARD
addikt
ööö a QX9650 gyári hűtője szerintem kicsit komolyabb mint ez a CM...
és a gyári sima quad hűtőből is volt jópár fajta (különböző ventikkel), legalábbis nálam 3 Q6600hoz 3 féle hűtő járt
http://wizard.beats.hu/qhuto1.jpg
http://wizard.beats.hu/qhuto2.jpgmellesleg emlékeim szerint nem 2000 rpm volt a max, amin a gyári hűtő pörög, hanem jóval több is lehet.
így szerintem eléggé félrevezető a cím...
(mellesleg egy Q6600al is elbír 3 ghz körül a gyári hűtője, nemhogy egy kevesebb hőt termelő 0,45-ös quaddal.... jó tudom feszemelés, de akkor legalább órajel is emelve lett volna, mert ez így elég karcsú) -
WiZARD
addikt
én vagyok vak, vagy tényleg nincs gyári, csak egy hozzá hasonló az egész tesztben, a cím ellenére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest