- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
hackeeeee #67 üzenetére
hát itt az a legnagyobb probléma,h. fér el
Ha szabályzóval belé helyezed el akkor amagas profilú memók nem férnek el alatta.Ha tudtam volna,h.ennyi probléma van vele,biztos inkább megvárom a Scythe Zipang-ot(eredetileg ezt akartam csak nem volt raktáron 2 hét lett volna)..na mind1,ez van
-
LackoMester
addikt
Írták a tesztben milyen nagy nehézségek árán tudták feltenni a MaxOrb-t a deszkára,nekem a házban szétkellett vágnom egy összekötöt mert az a fekete pöcök nem fért el(pedig elég nagy házikóm van Tt Soprano FX1000)...
nem akarok belemagyarázni,meg máshogy nem is fért volna el(nagyon sokan vannak igy vele),de elvileg helyesen igy van,igy néz ki(a melós gépemben nincs kép a sajátról igy egy neten talált kélpet mutatok-tehát fordulatszabályzó fele néz kifelé)Mégegyszer jó a tesz grat
-
LackoMester
addikt
nagyon jó teszt gratula
nekem egy Tt MaxOrb-m van,de az Al verzió,hát tény a tapasztalataim-és teszt alapján is látni(hallani) bizony 1600-as fordulat felett üvölt(egyébként általában füles van rajtam,igy nemnagyon zavar)...ezt leszámitva egyébként nemrossz...ja és lapos házban nemigen tudom elképzelni
Nem gondoltam volna,h.az Asus Axe Square AMAzing ilyen jól teljesit...meg azt sem,h.ilyen kutya BigTyp14Pro,na de ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest