- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
A szerkesztők figyelmébe ajánlanék egy újabb,színvonalas vitákra okot adó posztot:Íme.
-
ak76
senior tag
válasz
Touch-ko #360 üzenetére
"Nem erdekel egeszen addig, amig nem a felhasznalokat szidjak.."
Hűha,csak nem valami jogvédőhöz van szerencsénk?
Nem kell "lemenned" az Ő színvonalukra,már eleve ha zavarja az igazságérzetedet a trollkodás,flémelés egy olyan topikban amelyik deklaráltan EZÉRT lett létrehozva,hemzseg a pubertáló kiskamaszoktól,és ennek ellenére szóba állsz azokkal akik nyilvánvalóan provokálni jöttek ide,és/vagy azon a szinten vannak ahova Te nem szeretnél lemenni,már abban a pillanatban arra a szintre lövöd be magad ahol előbbiek tanyáznak,ahogy fogod a drága idődet,és ezeknek a kommenteknek a lereagálására fordítod.
Én pld röhögök ha a Note 3 topikba beesik heti két-három olyan,akinek a telefonja a felsorolt hibalista alapján a létező összes nyavaját összeszedte,mindezt két napon belül,és az illető közli hogy a N3 a legszarabb ótvar amit a föld a hátán hordott,plusz a droid egyenlő a dögvésszel.
Ki nem szarja le?
Ad1:Sanszos hogy valami piaci klónt hajt,vagy az életben nem lesz annyi pénze hogy egy N3-ast megvegyen,vagy eleve a Wp,iOs topicból jött,vagy csak egyszerűen már unja a private goldos kézihajtányt.Ad2:A net a legszabadabb játszótér,30 kilós 10 dioptriás önjelölt Chuck Norrisok fenyegetőznek halálos büntikkel ha kedvenc telefonjukra rosszat mond bárki,MI EZ ha nem netto infantilizmus?
Egy nem csak a kora szerint felnőtt férfi/nő,vajon hány percet fordít naponta ilyen no name arcok őrjöngésére? -
ak76
senior tag
Nem láttam még ilyen szemforgató farizeusságot,mint ez a poszt,meg mellette a troll/flame tiltó tábla..
Vagy van humoruk,és jót röhögnek a sok marhán ahogy egymás torkának ugrik,vagy a posztoló full inkompetens,és nem veszi észre hogy benzinnel próbálja oltani az erdőtüzet.
Más helyeken vagy szarnak rá mi folyik a kommenteknél,vagy eleve ilyen posztoknál OFF a kommentekre,oszt' jónapot'. -
ak76
senior tag
válasz
Touch-ko #252 üzenetére
Aha,és itthon mennyiért adják szerinted a 64 gigás hatost,vagy pláne a hat plust,2 év rablánccal,nulla ajándékkal húszezres előfizura?
Mivel a hatos még csak előzetest sem kapott eddig a Trénél,hagyatkozzunk az 5s-re,amiből a 64Gb-s a legkomolyabb csomagban két év hűség,havi 20 ezres előfizetés,tarifahűséggel,145000,tehát SZÁZNEGYVENÖTEZER forint,vagy viheted részletre,30K,meg 24x5000...
"Igen,valóban nagyon drága" -
ak76
senior tag
Mond,mennyiben másabb a szifonban vakbuzgón hinni,mint pld a samuban,eldzsíben?
Segíthetek?
Semmiben,ugyanolyan brutál lámaság mindkettő!
Mielőtt N3-at vettem volna (most ez van) volt mindenféle vasam,nem tudsz olyat mondani a csúcskategóriában amit ne próbáltam volna ki,megtehetem,ez a hobbim,a feleségem fújol érte,de drog,alkohol,cigi helyett kell egy kis játék,komolyan,még BB-ket is hajtottam,és mindenhol,értsd MINDENHOL fanokba,vagy haterekbe botlottam,nyilván tizenéves vérpistikék szájkarate kommentjein keresztül,de rájöttem mennyire hülyék tudnak lenni az emberek,amikor nyaknak ugranak olyan gyártók termékeit védve foggal körömmel,akik egyébként pont magasról szarnak mindenkire a szentséges profiton kívül,legyenek azok jenkik,csájnízok,vagy egyéb sárga csíkszeműek,és nem is tudják,pláne nem is érdekli őket mi folyik eldugott tech site-ok lábszagú fórumain.
Ez van,mi vagyunk a verebek a lószaron. -
ak76
senior tag
válasz
Parallaxis #180 üzenetére
"Mivel egy ekkora eszköz esetén a nadrág feszes zsebében hordás user error, azon lepődnék meg, ha bármit elismernének és kicserélnék."
Egyrészt
e komolytalankodjunk már,megvettem,kifizettem,nehogy már az Apple/Samsung,stb stb döntse el hogy HOL HORDOM!!!
User error ha budiba ejtem,leeszem pacalpörkölttel,nekiesek egy flexel,vagy távolbadobó versenyen ezzel gyakorlok,ha beteszem a gatyazsebbe az kurvára nem user error.Másrészt:A hetek alatt szétkopó,bevonatát levedlő iPhone 5 Black hibáit sem ismerték el,pedig ha találsz egy épkézláb fekete ötöst,amiről nem hullik molekulánként a bevonat,te vagy a szerencse fia.
A négyes antenna gate-jéről meg ne is beszéljünk,az user volt a balfasz,mert szarul fogta.
A 3gs szétrepedő töltőcsatlakozó nyílása sem volt szerintük ügy,pedig EGYETLEN olyan gs-t sem láttam aminek a hátlapja ne lett volna vagy cserélve,vagy repedve.
Etc-etc...
Az Apple profitmaximalizálása könnyedén,taktikai lóugrások nélküli bejárt nyomvonalon halad,a mindenkori termék kiváló,mindenki aki mást állít az vagy balfasz (user error),vagy Apple hater,punktum,nincs itt semmi látnivaló,lehet koccolni.
Ja,és még egyszer,NEM RÁÜLTEK a farzsebben a készülékre,hanem leültek vele,oldalzsebben,baromira nem mindegy,főleg hogy a saját N3-asomat pont így hordom. -
ak76
senior tag
válasz
Parallaxis #163 üzenetére
"arról nincs hír, hogy a Note 3 kerete anyaghiba miatt sorozatban reped el minden különösebb behatás nélkül"
Minek lenne hír?
Egyrészt deklaráltan az Apple termékei a különlegesen hiperatyaúristen elit PRÉMIUM szegmenst lövik,legalábbis a PR bullshit szerint,a Samsung meg ugye csak egy porszívó/mosógépgyártó,másrészt nekem is szétrepedt az N3 kerete,felhívtam a Samut,VALÓDI prémium készülék lévén kértem a házhoz jövős szervízt,kijöttek,udvarias köszönés,cipő le,20 perc munka,egy ajándék kijelzővédő,meg egy új kijelző,kerettel együtt.
Ergo pont leszarom hogy magától reped,ha BEVÁLLALJÁK.
Azt meg várd ki hogy az Apple elismeri hogy nem user error a blend gate.Most nézem,kitették a "tilos a trollkodás,flamelés táblát",mekkora facepalm már,mikor az egész poszt semmi másról nem szól csak a flémről,meg a trollkodásról??
-
ak76
senior tag
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
"kezd már a tökéleteshez közelíteni az Apple az iPhone-al"
Na ne viccelj,olyan messze van a hatos,pláne a hat plus a tökéletestől,mint a Note 3-as fém kerete akármelyik orosz vasércbányától...
A lagolás,ami a yt-videókon is észrevehető nem hogy MÉLTATLAN egy alaphangon 250K-s telefontól,de előrevetíti azt is hogy a FHD panelnek talán nem lesz elegendő az a vas ami a sima hatost röhögve elbírja,itt bejön majd egy rakás app a háttérben,egy két komolyabb videotartalom,valami erősebb játék,és már kész is a Lagdroid mellett a LagOs...
A kistestvér jó lett,szó se róla,de a plus csak egy nyújtott,felpumpált hatos,köze nincs egy Note 4 színvonalhoz,annyiban van felette a négyes,így látatlanban is,mint egy iPhone hatos valami olcsó droid felett. -
ak76
senior tag
Csak nehogy az N négyessel visszanyaljon a fagyi,az is fém keretes lesz,mint a zájfón,ha az is benyaklik,akkor lesz ám csak röhögés.
sajby...MÚKOGGY!
petrson...Minek strapálnák magukat amikor a hype,meg a marketingbullshit elad mindent,10 millió előrendelés,ez brutális,erről a droidos nagyágyúk csak álmodoznak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged