- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Címet láttam a hírekben, de mivel alma, nekem alma.
De most elolvastam.
Akkor nézzük, a biztonsági cég figyelmeztette őket, hogy figyúmárkicsiidared, zsíracuccmegizé, de ki-be lehet járkálni benne..
Ezt meg is tették, persze nem ők a hibásak.
Erről is gátvéder tehet.Egy roppant egyszerű dolog. Adott egy online játék. Ha 5 alkalommal helytelen jelszóval próbálok belépni, x időre bannolja az adott IP-t. Jól értem, hogy az idarednél, végtelen próbálkozási lehetősége van a törő programnak? Lehet már az i6+ törésére is készültek?
-
ToniSoprano
addikt
Gúnyolódó, halítgatós videók a neten, hogy a mobilaréna cikkhez, annak címéhez kapcsolódjak (és ne trollkodjak):
telefon hajlítás 1:15-től [link] nézettség: 968 085 fő
telefon hajlítás 1:15-től [link] nézettség: 613 556 fő
telefon hajlítás 1:30-tól [link] nézettség: 42 234 931 főHárom különböző telefon és három különböző ember, mintha egyre több ilyen videó lenne nem?
Érdekes mind a három videóban a 1-2 mp alatt a felső részen a gombok mellett hajlott el a kütyü, de ugye nincsen ügy, nincsen semmilyen tervezési, vagy gyártási probléma ugye.
-
Touch-ko
őstag
`Aha,és itthon mennyiért adják szerinted a 64 gigás hatost,vagy pláne a hat plust,2 év rablánccal,nulla ajándékkal húszezres előfizura?`
-Nem 20K-t fizetek, hanem kevesebbet, sokkal kevesebbet
`Mivel a hatos még csak előzetest sem kapott eddig a Trénél,hagyatkozzunk az 5s-re,amiből a 64Gb-s a legkomolyabb csomagban két év hűség,havi 20 ezres előfizetés,tarifahűséggel,145000,tehát SZÁZNEGYVENÖTEZER forint,vagy viheted részletre,30K,meg 24x5000...
-Nem draga. Ha draga lenne senki sem venne, es akkor a szolgaltatok elgondolkodnanak, hogy mennyiert kell arulni az iPhone, Galaxy S, Note, stb csucs telefonokat. Lejjebb vinnek az arakat. Mivel latjak, hogy ennyiert is megveszik, nana, hogy nem csokkentik az arakat. Errol pedig nem az Apple tehet
Mellesleg ha jol tudom, akkor a 32GB-s araban adjak a 64GB-t.. Szoval nem jo a peldad.`"Igen,valóban nagyon drága"`
-Mar bocs, ha neked valami draga, (egy ki.szott telefon) akkor beszelj a fonokoddel, hogy adjon tobb fizetest.
Errol sem az Apple tehet. (mert fentebb errol ment a vita) -
Pearce
aktív tag
Igen, tényleg marha nehéz kibogozni, hogy miért van ott minden iPhone-os topik mellett ez a piktogram. Talán csak nem azért, mert ekkor jönnek a droidos megmondóemberek, akik közül néhány már magából kikelve fröcsög offban meg még mellé a személyeskedés illetve a megmagyarázás is társul, na meg a hittérítés, hogy hát az iOS szar, a droid is ugyanolyan jó. Csak nem az önigazolás megy? Meg a tudat, hogy ma is jól lehordhattam az iPhone felhasználókat? Legalább a mai nap is hasznosan telt, ugye?
Az meg kit érdekel, hogy van droid is, ha valaki az iOS rendszert szereti, azt szokta meg, megvan az ökoszisztéma a mobil meg a gép között, hmm? Senkit. -
Csapoati
nagyúr
olyan gyártók termékeit védve foggal körömmel,akik egyébként pont magasról szarnak mindenkire a szentséges profiton kívül
Ezt szuperül megfogalmaztad, én is meg szoktam jegyezni olykor a fanboyoknak, hogy ők sokkal jobban szeretik a céget (akármelyiket, fanboyok mindenhol vannak), mint fordítva (persze a pénzt meg még jobban szereti a cég, de ez már más kérdés
). Rendkívül szórakoztató az izzadságszagú magyarázatokat olvasni nyilvánvaló hibáknál, problémáknál, vagy rossz híreknél. "De az nem úgy van, meg a másik is szar!"
Engem sem tud megvenni egyik gyártó sem kilóra, világéletemben az ér/érték arányt néztem a használati eszközöknél. igen, a telefon is az, semmi több.
-
Elims
veterán
Én nem hiszek vakbuzgón az iphone-ban.Amiben én hittem azt elásták a tuskók jó mélyre..
Én nem az a tejfölös szájú gyerek vagyok akivel eddig találkoztál,közel sem.Lehet,hogy idősebb vagyok mint te,de ez már abszolúte nem tartozik a témához.
Én azt mondom,hogy pont a két hulladék fikázza a patentet.Ezt most nem írtam volna ki,ha ők sem írták volna ki..gondolom értesz.
Nálam is megfordult már -számszerint- annyi telefon mint nálad.Vakon mondom.
Nem mondom,hogy mind csúcskategória volt,de ahhoz elég,hogy fix véleményt tudjak mondani egy-két gyártóról,így hidd el,hogy nem a levegőbe nyomom.Mi vagyunk a verebek,akik miatt van lószar.
-
törölt tag
Korábban már leírták a tutit: ki kell mérni melyik telefon mekkora nyomaték alatt hajlik meg. Zsebbe én se tenném, de táskában hordva sem szeretnék azzal szembesülni, hogy mellépakolok 6-8 sört, ottthon meg úgy veszem ki, hogy rátekeredett az egyik dobozra.
Akinek nem lenne egyértelmű, annak külön leírom, hogy a sörrel csak vicceltem. Vigyázok a cuccaimra, és nekem amúgy is túl nagy lenne egy ekkora készülék.
-
Parallaxis
addikt
Egyrészt
e komolytalankodjunk már,megvettem,kifizettem,nehogy már az Apple/Samsung,stb stb döntse el hogy HOL HORDOM!!!
Azt csinálsz vele, amit akarsz, de ha nem rendeltetésszerűen használod, már pedig ez annak minősül, akkor a felelősség a tied.
A dropteszteken is eltörnek a készülékek, mégsem viszik vissza tajtékozva, hogy de kérem eltörött, mikor leesett.ha beteszem a gatyazsebbe az kurvára nem user error.
Még egyszer, egy ekkora készülék esetén ez nem életszerű dolog, egyrészt épelméjű embernek azonnal lejön, hogy ha nem is lenne látható a sérülés, akkor is olyan külső behatások érik ilyenkor a készüléket, ami a belső elektronikát tönkretehetik, másrészt kényelmetlen és zavaró az ilyen tárolás (én le se tudnék ülni a zsebemben még egy Note 3-al sem, pedig az kisebb).
A négyes antenna gate-jéről meg ne is beszéljünk,az user volt a balfasz,mert szarul fogta.
Halkan megjegyzem, 1 évig használtam iPhone 4-et és egyetlen egyszer sem dobta el a hálózatot, így nagyjából egyáltalán nem érintett a probléma.
A 3gs szétrepedő töltőcsatlakozó nyílása sem volt szerintük ügy
Ez konkrétan nem igaz, mivel gariban cserélték az ilyen készülékeket (tudom, mert egynek én intéztem a gariztatását).
-
Parallaxis
addikt
Azt meg várd ki hogy az Apple elismeri hogy nem user error a blend gate.
Mivel egy ekkora eszköz esetén a nadrág feszes zsebében hordás user error, azon lepődnék meg, ha bármit elismernének és kicserélnék.
A Note 3 esetén ez gyártási és tervezési hiba, az i6p esetén meg felhasználói hülyeség.
Ha az N3-nál a keret külső behatásra tört volna el, akár a zsebben való hordás, akár hajlítgatás miatt, akkor a szervizes ott is elhajtott volna a csodába (nem véletlen, hogy házhozjövős szervizes rendelésnél sokaktól fotót kérnek a repedésről, mielőtt kiküldik a szervizest).--
Ha ráülök a kanapén az iPademre és meghajlik, akkor nem fogom posztolni sehol, hogy szar az Apple, mert tudom, hogy én voltam a hülye. Ez is pont ugyanilyen történet.
-
Parallaxis
addikt
de előrevetíti azt is hogy a FHD panelnek talán nem lesz elegendő az a vas ami a sima hatost röhögve elbírja,itt bejön majd egy rakás app a háttérben,egy két komolyabb videotartalom,valami erősebb játék,és már kész is a Lagdroid mellett a LagOs...
Van egy ici-pici kis hiba az érvelésedben.
Mégpedig az, hogy a játékok még az én iPad 3-on sem laggolnak, pedig az i6-hoz képest lényegesen gyengébb a vas és a fullHD-hez képest meg jóval nagyobb a felbontás.Ott valami szoftvere gubanc lesz, ami még csak nem is kenhető teljesen az iOS8-ra, mert ugyanezen az iPad 3-on teljesen jól működik az is.
-
petrson
senior tag
Marketingben zseniálisak, de nem értem hogy megy ez még mindig ilyen jól... Mindegy is, a nagyobb mérettel tudják, hogy felzabálják majd az ázsiai piacot, oda az kell.
Azért az iOS sem olyan pörgős már mint régen, a 7-essel is akadtak dögivel elégedetlenkedő fanok, most a nyolcasra meg kiadnak egy használhatatlan frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged