- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Aki meg akarja vásárolni annak a tényekről és ezekről a videókról tudnia kell szerintem, ha nincs ezekkel a videókkal semmi baj, ez egy természetes dolog akkor meg mi a problémátok ezzel?
Megnézik az emberek és eldönthetik biztos akarnak-e a telefonra ennyit költeni. A legtöbb vásárló szeret minden infot begyűjteni begyűjteni, mielőtt új döntést hoz.
És tőlem függetlenül úgyis ez lesz a következő cikk, a tech újságokon, hogy egyre több Iphone hajlítós videó terjed a neten ez most tény, erről nem lehet írni, miért, mert neked nem tetszik?
Nekem semmi bajom bulvártacskoval és nem vitatkozom senkivel, hanem linkeket közlök, amit érdemes megnézni ezzel mi baj?
-
Destro748
csendes tag
"itt remélem nem magadra gondoltál..."
Engedelmeddel idézek a frappáns hozzászólásaidból: "legyen már hanyatlás" "azt lehet tentélni"
"értelme is lessz" "trolkodást" "eltolod a kerót".
Ha ezekután még mindig kérdéses lenne, hogy intelligencia ügyében merre billen a mérleg, és hogy melyikünk járatta le magát és mivel, akkor azthiszem én nem tudok segiteni rajtad. -
ToniSoprano
addikt
Én csak azt mondtam, hogy sokszor nem ismerték el a hibát, sől ellenkezőjét állították, söpörték a szőnyeg a lá a problémákat, pl. antena ügy, kopós keret ügy, most legutóbb Icloud botrányban is először azt nyilatkozták hivatalosan, nincs itt semmi biztonsági rés az Icloudon.
A videó azért nem hazudik, ha a csávó trükközne akkor az Apple akkora pert akasztana a nyakába, hogy ott kódulna. Lehet hibás gyártási sorozat, de 1-1,5 mp alatt meghajlította a telefont, és látszott tényleg egy bizonyos helyen hajlik. Erre a videóra nem reagált semmit eddig az Apple legalább egy többi telefonnal való összehasonlító tesztpadon lévő videóval, hogy lám a többi is ugyanúgy hajlik, ezt kb 1 óra megtenni és beleférne a költségükbe szerintem, és ez lenne számukról a racionális lépés szerintem.
Ez a reakció hiánya érdekes nekem!DE várjuk ki a 2-3 hónapot persze az lesz a valódi tapasztalat, 6 nap nem igazi tapasztalat a telefonról, annak tartósságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest