- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
Döglött Róka #444 üzenetére
Valójában már most is jót kacagnak,
ha utánaolvasol rengeteg tanulmány van az apple jelenségről mint olyanról, neurológusok folytattak tanulmányokat az apple rajongókról, hogy alkalmanként párhuzamot lehet vonni az ő magatartásuk és a vallási fanatikusoké között.
Létezik antropológiai tanulmány is ami magát az apple jelenséget vizsgálja olyan szempontból mint pl a mindenhol jelen lévő ikonikus "szent jelkép" az alma, persze ez csak a teljesség igénye nélkül. -
Touch-ko
őstag
válasz
Döglött Róka #377 üzenetére
Az szamit, azok akik idejonnek ugy jonnek ide, hogy nem is hasznaltak meg, de probaljak megmagyarazni (pont ok azok akik hit teritoknek hivnak minket), hogy sz.r a termek...
Nemtudom miert jonnek ide, mit akarnak bizonyitani, erre meg nem kaptam valaszt, mert ekkor terelni kezdenek. Igy volt ez ebben a topicban is 3 alkalommal...
Neha vicces olvasni, hogy az jobban tud dolgokat aki csak TV-ben latott almas termekeket, mint azok akik naponta hasznaljakMi a kulonbseg? Az, hogy en ok szabalyt setenek, hiszen ok jottek par napja ide fikazni...
Amig en nem megyek at androidos, samsungos hirhez trollkodni, addig talan joggal varhatnam el, hogy a trollokat kirakjak innen.. -
Touch-ko
őstag
válasz
Döglött Róka #361 üzenetére
`- Szar az iphone! - mondjak ok
- Nem igaz, nem is tudjatok milyen!!! - veszed fel a kesztyut te.
Szerinted van ertelme? Komolyan? Kit akarsz meggyozni?`Tudod mi a kulonbseg?
``- Szar az iphone! - mondjak ok` -Tapasztalatuk sincs, elmondasuk szerint nem is hasznaltak meg ( a hasznalat alatt nem a 10 perc nyomkodasra gondolok)
`- Nem igaz, nem is tudjatok milyen!!! - veszed fel a kesztyut te.
`
-En sajat tapasztalatbol VALOS dolgot irok.Itt a kulonbseg.
`Szerinted van ertelme? Komolyan? Kit akarsz meggyozni?``
Kit akarok meggyozni? Szerintem rossz embernek teszed fel a kerdest.
Miert akarnak valamirol hamis informaciot megosztani, ugy, hogy nem is probaltak....En nem meggyozni akarom oket, hanem kijavitani a baromsagokat amiket irkalnak..
A ketto kozott kulonbseg van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Döglött Róka #366 üzenetére
ez kicsit erős,fakanállal próbáld meg a spagettit enni
(egyébként az evopalcika a mitsubishi és a stickmen kereszteződése?) -
dezs520
senior tag
válasz
Döglött Róka #316 üzenetére
Ha téged nem zavar a hiba,és nem zavar úgy az egész,miért is irtál ide????
-
Destro748
csendes tag
válasz
Döglött Róka #361 üzenetére
Hagyd, tacskó az egyik legelvetemültebb apple fanatikusa a fórumnak, vele egész egyszerűen nem lehet érdemben vitázni
Nem is az a probléma hogy nem húzza be fülét farkát minden android-mániás fanatista fröcsögésétől, ez még dicsérendő is lenne önmagában, hanem hogy azokat akik érvekkel és logikával megspékelt véleményeket hozzászólásokat írnak kultúrált formában, azokat is egyfajta magas lóról lenézve kezeli "vazze nekem apple múzeumom van hogy jöttök ti pondrók hogy megkritizáljatok bármi ilyen a mocskos kezetekhez nem méltó isteni terméket, az apple sosem téved" stílusban.
Totálisan képtelen bárminemű rugalmasságra, többször dícsértem az apple termékeit, csak mellette megfogalmaztam a kritikámat az éppen szóban forgó blamával kapcsolatban, ő azonnal kiragadja a negatívumot és ugrik "olyan nincs hogy az apple bármit is rosszul csinált volna!" és az jön ki a dologból hogy mocskos android hívő apple hater vagyok.
Én speciel nem azt várom hogy valaki majd meghajlik az én véleményem előtt pláne nem egy ilyen mértékben elfogult valaki, persze tartson ki a sajátja mellett ez becsülendő is, de hogy SEMMI rugalmasság nincs benne, és a kompromisszumra hajlandóság teljes hiánya jellemzi ha szóba kerül egy apple termék.
Hogyan vitatkozol valakivel konstruktivan akinek az a hitvallása hogy apple nem téved sosem és kész? -
Touch-ko
őstag
válasz
Döglött Róka #351 üzenetére
`Miert nem tudod, miert hagyod hogy hergeljenek? `
-Nem hergelnek. Le tudnek menni az O szinvonalukra, de akkor a hulyesegukkel legyoznenek.. Egyszeruen elkepeszto, hogy ennyire tepernek, hogy igazoljak, hogy az Apple rossz.. Evek ota. A trollmagnes topic erre meg ra is segit.Nem erdekel egeszen addig, amig nem a felhasznalokat szidjak..
` A problema ettol letezik, attol, hogy neked nincs 6+-od, masnak van, es lehetett olyan szerencsetlen, hogy a zsebeben elhajlott mert elfelejtette kivenni.`
-Ebben igazad van. Nem vagyok az egyik a 9 ember kozul akinek gondja van az elhajlassal.`Ha az apple azt mondana, hogy a hibas termekeket zokszo nelkul kicserelik, neadjisten visszahivnak egy szeriat, mert a minosegellenor hanyag volt, akkor mindenki azt mondana, hogy ez egy korrekt ceg. `
Varjuk meg mi lesz, mert eddig valami 0.00042%-uk hibas az iPHone-oknak iezen a teren.`Olvasd el a wiki linket, gondold at miert reagalsz, es ha van egy kis sutnivalod, rahagyod a hater-ekre a dolgot es keresel valami jobb elfoglaltsagot, esetleg mosolyogsz a vicces kepeken amit a membol gyartottak`
-tudom, hogy csak le kellene sz.rnom asok butuska trollt... Mosolygok is rajtuk, amig nem lepnek at egy bizonyos hatart..
-
Touch-ko
őstag
válasz
Döglött Róka #347 üzenetére
Valahogy nem tudom szo nelkul hagyni, ha valaki csak azert hulyez le egy felhasznalo tabort, mert ok mas termeket hasznalnak.
Azt is nehez elturni, hogy sokan 0 tapasztalattal irnak baromsagot, (olyat ami nincs, vagy teljesen maskepp letezik) es amikor leirja a user az igazsagot, a tenyeket, akkor csak lebirkazzak, meg mindennek lehordjak oket!Az onigazolasrol meg szerintem csak annyit kell irnom, hogy nezd meg milyen forumon vagyunk. Kik jonnek igazolni, bizonygatni, hogy az Apple sz.r?
Szerintem a valaszt mar TE magad is tudod.Aztan meg az Apple userek a hit teritok, nem?
LOL
PS:nem moslak ossze a trollokkal..
-
Touch-ko
őstag
válasz
Döglött Róka #320 üzenetére
A linkre egy idezetet irnek:
`Normál használat mellett az iPhone-ok elhajlása rendkívül ritka jelenség, az értékesítés első hat napja során összesen kilenc vásárló kereste fel az Apple-t meghajlott iPhone 6 Plus miatt.` -according to Apple Inc.
Forras:iMagazin.
Hozzatennem, hogy ugyanezt a nyilatkozatot hoztak le a nagyobb lapok is, tehat nincs felreforditva, nem kamu.Ez a 9 az eladott 6+ 0,00045%-at jelenti..
iPhone 6+ -bol 2 milliot adtak el. iPhone6-bol es 6+ -bol 10 millio ment el az elso 3 napon.Tehat, ha az eddigi hibas aranyokat nezzuk, akkor kevesebb mint 1/1.000.000 azaz KEVESEBB egymilliomod reszuknel volt tapasztalhato a hiba. Abbol a 9-bol meg mindig nem derult ki, hogy hany ment magatol tonkre.
Tanultam fizikat, de szerintem nem kell atomfizikusnak lenned, hogy rajojj, hogy magatol az aluminium nem hajlik meg.
Bizonyos erohatasok vegett igen. Viszont, akkor miert nem jelentkezik tomegesen a hiba, ha hibas szeriarol beszelunk (amit fentebb is irtak)Bar a legegyszerubb a tenyektol elzarkozni, es mindenkit hulyenek nezni aki Apple-t hasznal, ugye?
-
talamasca
senior tag
válasz
Döglött Róka #320 üzenetére
Próbálsz okosnak tűnni, de amit írtam már el sem olvasod, legalábbis nem értelmezed.
Amikor kijött az iPhone 4 nézd már meg milyen volt a konkurencia. Ráadásul egyet sem tudsz mutatni, amin iOS ment. Ez nem fér egy csomó ember fejébe. Aki android rendszert használ annak természetes, hogy kismillió gyártó, márka közül választhat. Aki iOS-t akar? Egy gyártó. Én nem elbagatellizáltam a jelenséget, biztos létezett, de szemernyit se vettem észre belőle a napi használat során, viszont az akkori legkorszerűbb készüléket használtam, amin iOS futott. Ez nem a PC-k világa, ahol felhackelheted az OS X-t és máris több a lehetőséged. -
talamasca
senior tag
válasz
Döglött Róka #316 üzenetére
Próbáld meg felfogni egy kicsit úgy is, hogy ez milyen a másik oldalon.
Volt 3 iPhone 4-em anno, ráadásul az antennagate már az elsőm alatt kijött.
Mégsem zavart, tudod miért? Mert azokat zavarta (hater, konkurencia, klikkvadászok), akik nem is használták.Akkor az volt a legjobb választás a számomra, nem érdekelt a konkurencia, mert egész egyszerűen nem azt nyújtotta, amire nekem szükségem volt. Kész, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Family Link
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest