- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#32577792 #479 üzenetére
Nem mondtam azt, hogy nem érdekel az Iphone, kütyü megszállott vagyok érdekelnek, az ezzel kapcsolatos hírek, pl. ez, hogy ez "bendgate" botrány tényleg mennyire valós, de ez kb. 2-3 hónap múlva derül ki, mint az "antennagate" is. No megyek reggelizni és porszívózni, meg kiülök a teraszra szép az idő, üdv mindenkinek.
-
Touch-ko
őstag
válasz
#32577792 #439 üzenetére
Trollocska? En?
Hany HSZ-ed fuzodik a temahoz? Latod... Ezert vagy troll, csak negativ kommented volt.`Te nyomtad, hogy csak el tudtam olvasni, ha válaszolni tudtam rá. `
-Ez a mondatod nyelvtanilag helytelen es ertelmetlen. Lehet, hogy en neha elutom a billentyut, es ekezeteim sincsennek, de legalabb ismerem a magyar helyesirasi szabalyokat.
Mellesleg TE mar abba kotsz bele aminek egyaltalan nincs koze a temahoz...
Eloszor volt a tema, aztan valaszolgattam a kerdeseitekre, majd belekotottetek a helyesirasomba, aztan az infonal a cuccaimba, mar kb 1.5 napja nem is a cikkrol beszelsz...
Ezert vagy troll. En tudom mik az Apple termekek gyengei, viszont te neked halvany gozod sincs, mert sosem hasznaltal ilyet. Irigy vagy, nincs ra penzed, stb..
Ha ennyire gyulolod az Apple termekeket mi a francnk jarsz ide? Egyertelmuen feszultseget szitani..`Látod-látod, magad ismered be, hogy nem olvasol el mindent, csak vagdalkozol.`
Nana, nem olvasok el mindent. A kovetkezo kommentedet sem fogom`Ha nem erőlködnél itt, mint Pista barátom 10 cseresznyepaprika benyomása után, akkor kutyát se érdekelne ez az egész.`
-Mar akkor allt a bal mielott megjottem volna erre a forumra. Tehat kijelentesed ISMET teves.`Túl van beszélve a dolog. Az Iphone 6 bizony tervezési és/vagy anyaghibás.
Papír van róla.`
-HOL A PAPIR? Te vagy tervezesi hibas szerintem..Se Apple se consumer reports sem mondott ilyet
Jah, hogy a gyoker gyerek videoja alapjan allitod
Rendben..
Legyen igazad, veled nem lehet vitatkozni, mert terelsz, es a helyesirasomat fumigalod, a te intellektulis kapacitasod a beka feneke alatt van.
A tenyekrol nem lehet meggyozni teged.. -
Touch-ko
őstag
válasz
#32577792 #413 üzenetére
"Kérlek idézz be, hogy hol írtam arról, hogy rosszul döntöttél, mikor vettél egy terméket?"
-kerlek olvasd el a kommentjeidet. Aztan olvasd el a tobbit! Itt probaljatok kulonbozo peldakkal bebizonyitani, hogy mennyire rosszul valaszt az aki iPhone-t vesz."-nem fogok minden troll HSZ-edet vegigolvasni sem itt sem a masik 2 apple topicban amit teleszemeteltetek.most ebbe bele lehet kotni, de a multkori hosszabb kommentemre sem kaptam valaszt, illetve altalaban ha valaszolsz is, terelsz, mint ahogy mar fentebb is irtam. Tehat nem fogok 600+ hsz-t vegigolvasni, hogy megtalaljam a baromsagodat. Keresd meg magad!
Persze most emiatt fogsz reklamalnia kerdeseimre tegnap elottrol sem tudtal Valaszolni.
"Ugyanezt el tudom mondani a másik oldalról is.
Bejelentette? Igen vagy nem? Mert ugye voltak, aki élből kamunak mondta az egészet.
A "suriolja" az mit jelent egyébként?
Még szerencse, hogy van mobilnet a világon és alapból tudok azzal is ékezetesen írni"
-Te ezt most komolyan gondolod vagy csak ekkora kotozkodo troll vagy?
Szerinted azzal nincs semmi gond, hogy rendszeresen hazavagjatok a topicot a "nagytudasu" cimboraitokkal. A helyesirasom viszont oltari nagy problema., kezdve az ekezet nelkuli irastol a mellepotyogesig...Szerintem mostmar menj,
-
Touch-ko
őstag
válasz
#32577792 #404 üzenetére
"Megértem ha nincs ékezetes karakter, előfordul ez.
De legalább próbálj meg úgy írni, hogy azt olvasni is lehessen.
Mert azert ekezet nelkul is lehet irni ugy, hogy az olvashato legyen"
-olvashato? Igen, mert tudtal valaszolni ramellesleg pont nem en hoztam fel ezt a temat, hanem talan Depression, aki masba mar nem tudott belekotni
"Kérlek idézz be, hogy hol írtam arról, hogy rosszul döntöttél, mikor vettél egy terméket?"
-kerlek olvasd el a kommentjeidet. Aztan olvasd el a tobbit! Itt probaljatok kulonbozo peldakkal bebizonyitani, hogy mennyire rosszul valaszt az aki iPhone-t vesz."Ha ilyet nem tudsz, megkérlek, ne hazudozz és főleg ne hazudozva általánosítsál.
PR: tudod amikor már hátam mögött van pár multi cég az évtizedek során, akkor engedd meg, hogy legkevésbé a multinak adjak igazat."
-Szoval altalanositasz mostOlvas el 2 sorral fejjebb mit irtal az altalanositasrol
egy kicsit paradoxon, nem ?
"Mintha valaki itt olyat mondott volna, hogy kamu volt az egész. oké, de akkor alma miért adott ki közleményt, hogy eddig csak 9-en jelezték? Ja, hogy az semmi szám. Oké legyen semmi. Azért ugye nem gond, ha én lennék a hivatalos 9-ben, akkor olyat mondjak erre, ami már jó ízlés határát súrolja."
-A jo izles hatarat az suriolja, ami evek ota muvelnek bizonyos szemelyek Apple forumokon.
Hihetsz, nem hihetsz abban a szamban. Az, hogy mit hiszel, az nem fog valtoztatni azon a szamon, amit az Apple hivatalosan bejelentett.."Ha nem vágnál fel azzal amivel, akkor nem teszed kirakatba, hogy neked még a wc kagylót is apple gyártotta - természetesen ez idézőjeles volt.
Léptem.-nem teszem ki kirakatba. Kivancsi vagyok tudod-e milyen Apple termekeim vannak, mert ha kitennem kirakatba, akkor latnad es thdnad milyen cuccoaim vannak.. Szoval varom a listat a "kirakatombol"
Kesobb raersz valaszolni
-
Touch-ko
őstag
válasz
#32577792 #378 üzenetére
Azok a trollok akik jottek fikazni, oromtancot jarni a pletykara, ami nem volt bizonyitott es utolag bebizonyosodott, hogy 9 embert erint a problema
akik kiforgatjak masok mondandojat..
Azok a trollok akiket nem lehet meggyozni a tenyekkel, a kerdeseimre nem valaszolnak, ellenben ujabb dolgokba kotnek bele. Pl milyen cuccaim vannak
Ez kb 5-6 eves szinvonalat tukroz...PR duma lenne? Nem.. Ez a hivatalos verzio..
Ha TE egy videon lathato erolkodestol remego kezu embernek adsz igazat?, aki meghajlit egy telefont, ha annak hiszel akik kulonbozo PS-sel keszult poenosnak szant kepeket postolnak a netre, mintsem, hogy a termek gyartojanak verziojat hinned el, nos, akkor szerintem menj vissza az android/samsung/stbAhhoz kepst, hogy nem erdekelnek milyen cuccaim vannak, szepen bemasoltad:
"pont
Ez sokat elmond
"Cuccok
Nem sorolom fel, de nyithantek egy Apple muzeumot..."
Csak legyünk tárgyilagosak és elfogulatlanok
[ Szerkesztve ]
Vannak az értelmesek és akik elfejtenek válaszolni."Szoval mikor hazodsz? Akkor amikor meg be is masoltad, vagy most?
Mert nem masolgatok olyan dolgokat amik nem erdekelnek..Nem vagok fel a cuccaimmal. Nem erdekel, hogy mas mit hasznal... Ellenben veletek, akik jonnek guozkodni minket, hogy rosszul valasztottunk termekeket..
Bar mar most tudom, hogy ugy sem erre fogsz reagalni, hanem valami mast irsz majd le
-
Touch-ko
őstag
válasz
#32577792 #364 üzenetére
`Egyébként bocs, de nincs ékezetes karakter a ájfonon?
-Nincs magyar billentyuzetem. Itt olyat nem arulnak...`Mi köze hozzá? Hát kedves ájfon troll barátom, annyi, hogy én nem írom ide, hogy miből tudnék múzeumot nyitni. Egyébként meg nyiss
`
-En lennek a troll? Gondolkozz egy picit. Hogy is kezdodott az egesz vita? Jottek a trollok, en valahol talan a 200 komment kornyeken jottem, akkor mar szana szet volt trollkodva a forum. Leirom a tapasztalataimat (amik szoges ellentettel allnak a fikazok nem letezo szemelyes tapasztalataival) majd jon a jol ismert tereles, most meg mar ott tartunk, hogy milyen cuccaim vannak. Erdekes egyetlen esetben sem en tereltem, hanem az, akinek valaszoltam..
Vajon miert?
-Segitek: Elfogytak az otletei es uj tamadasi feluletet keres..`De satupad nem kell ám oda, elég ájfun 6+ egyedi formatervvel
`
Ezt mond annak a 9 embernek a 2 milliobol, aki igy jart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged