- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #505 üzenetére
Feladom, képtelen vagy elszakadni attól a síktól, hogy abban gondolkozz "de akkor is nekem van igazam!"
Nincsenek univerzális igazságok ebben a kérdéskörben.
Én gondolok valamit bizonyos információk alapján, neked szintén van egy elképzelésed más információk alapján. A kettő ütközik, én el tudom fogadni ezt, meg is próbáltam konszolidált módon kompromisszumot kötni és kihozni annyit a dologból hogy ettől még nem kell rengem habzószájú haterként kezelni, meg hogy maradjunk ennyiben,
de te nem vagy képes elszakadni attól hogy "bibibi akkor is csak rágalom volt és valld be hogy nincs igazad!"
És még engem titulálnak rögeszmésnek.
Fejezzük itt be a dolgot, mert nem ugyanazon a síkon gondolkodunk. További szépet. -
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #501 üzenetére
Naná hogy nem láttál sehol hittéríteni, mert nekem nincs vakbuzgó hitem egyik cégben vagy platformban sem.
Nem vagyok a magam ellensége, szimpátia de főleg ár/érték arány alapján választok, ergo nincs hitem amire meg kellene téritsek akárkit.
Írd és mondd, még az IOS-ről is jó véleménnyel vagyok, mert egy remek rendszer, ezt már korábban is írtam, mondana ilyet egy android fanboy?
WP telefon mellett van androidos tabletem, ráadásul samsung, nem kell bemutatni mi az a bloatware, szivtam is vele eleget, szóval igen van máshol is gond, persze hogy, meg is van arról is a véleményem (ez lenne az objektivitás ugyebár), nyitott szemmel járok.
Viszont emiatt pont úgy az apple híreknél sem fogok elmenni a dolog mellett szó nélkül ha van véleményem, csak azért mert itt egyesek túlérzékenyek. És tedd a szívedre a kezed vannak itt akiknek az ingerküszöbe pontosan a nullánál van ha az apple-t kritika éri.
Talán nem csipőből kellene tüzelnetek mindenkire. Vannak habzószájú apple haterek akik bejönnek acsarkodni? Naná hogy vannak.
MINDENKI acsarkodó apple hater aki kritikát fogalmaz meg? Nos nem.
Ennek ellenére meg amit fentebb irtam a márkákhoz való hozzállásomat illetően, rendre egy kalap alá vagyok véve az unintelligens bekiabálókkal.
Ezek után meg az embernél feljebb megy a pumpa és persze hogy megfogalmaz olyan véleményt hogy mintha egy szektába szaladtam volna bele.
Ördögi kör? Az bizony, de ismerd be ebben nektek is ugyanúgy benne van a kezetek. -
talamasca
senior tag
válasz
Parallaxis #490 üzenetére
Sajnos, a sok frusztráltat nem fogjuk tudni meggyőzni, ahogyan ők se minket.
Én már az aláírásomat is bővítettem, hátha elég lesz... -
Ali G.
senior tag
válasz
Parallaxis #425 üzenetére
teljesen lekakkantom neked mi hiteles és hiteltelen, mert vérfan vagy, az ilyeneket könnyebb körbejárni mint arrább zavarni
(#427) Destro748: az epülösök mindig mindenkinél okosabbak, ők mérnökök, tudósok , doktorok egyben, a többi ember sík hülye, nem tudtad?
-
Ali G.
senior tag
válasz
Parallaxis #373 üzenetére
én nem csak erről romlott almáról írok negatívumot, hanem másról is ami szar, el kell ismerni néha, hogy mi a szar és mi nem, ti ebben különböztök, hogy csak pozitívumról beszéltek , ha almáról van szó, még akkor is , ha nyilvánvalóan nem frankó, szerintem ha epül elismerné, hogy szart dobott a piacra, ti még azt is kimagyaráznátok, hogy csak viccelt, ha negatívumot kell megfogalmazzatok orosz rulett lenne teljes tárral
-
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #415 üzenetére
Ember mostmár vegyél vissza a lendületből.
LEÍROM a hozzászólásomban, hogy IGEN el tudom hinni hogy nincs komoly probléma, de ez az egész friss dolog, én kivárok, majd használatban töltött idő eldönti a készülékeknél mi van.
Erre a következő hozzászólásodban mindeféle gátlás nélkül meghazudtolva a percekkel elöbbi mondandómat elkezded hajtogatni hogy "Nem, te feltétel nélkül bármit elhiszel, ami az Apple ellen szól"
kurv*ra nem szeretem ha csipőből hülyének néznek/meghazudtolnak, úgyhogy vegyél vissza, nem a homokozó pajtásod vagyok.
Egyébként az ellentábor sem tétlenkedett a te kedvedért tessék: [link]
azt azért az objektivitás kedvéért (aminek a fogalmáról mostmár biztos vagyok hogy sejtelmed sincs) megjegyzem, a Moto x esetében mintha kicsit óvatosabban járt volna el, és az lett volna a fair ha körbeadja a telefont, de ettől függetlenül az az iPhone bizony másodpercek alatt széthullott, azért lássuk be itt valami nem kóser az összereléssel vagy az anyaggal valahol. -
Touch-ko
őstag
válasz
Parallaxis #408 üzenetére
..
-
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #409 üzenetére
Mesélj hogy viselkedek?
Azért mert nem hiszek feltétel nélkül az apple-ben/nek, és el tudom hinni azt is hogy van gond a telefonjaikkal alkalomadtán, mint ahogy azt is el tudom fogadni ha esetleg ez egy felfújt ügy (ezt hivják jobb helyeken objektivitásnak, csak gondoltam megjegyzem, nyilván nektek ez a szó nem bír jelentéssel)
Akkor ugye jár nekem az android fanboy plecsni...hát ez logikus. (megjegyzem ezzel azért elég szemléletes képet alkottál a munkásságotokról) -
Touch-ko
őstag
válasz
Parallaxis #408 üzenetére
A split-nel volt egy nagyon jo lehetoseg.
Bar mar most latom, hogy jonni fognak a fika kommentek emiatt... -
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #399 üzenetére
Veled is csak többen vagyunk.
Mitől derült ki hogy az egész hajcihő nem igaz? Mert valaki azt mondta neked az interneten hogy nem igaz, és mivel a te elképzelésidhez közelebb áll ez, mint az hogy valaki meg azt mondta hogy bizony gáz van akkor te most elkönyvlted hogy akkor biza' ez nem igaz.
ÉRTELMEZD amit mondtam, van két állítás az interneten egyik sem hitelesebb mint a másik, te az egyiknek hiszel mert annak akarsz, mások meg a másiknak. (és nem, az "apple azt mondta" az NEM hiteles forrás, mi a farncot mondanának hogy igen, elcsesztük, vannak nem megfelő konstrukciójú iPhone-ok amiket eladtunk?)
És ne forditsd ki a szavaimat úgy ahogy az neked tetszik, nem nem CSAK annak lehet igaza aki haterkedik, de VAN OLYAN hogy éppen nekik van igazuk, mert a nyomorult Apple is elcseszhet valamit, függetlenül attól milyen rohadt mód rajongasz érte.
Arra akartam rámutatni hogy a ti világnézetetkben NINCS olyan hogy az apple valamit nem jól csinál, mindennemű megfontolás nélkül kategórikusan jön tőletek a verdikt akármiről is van szó: Az apple nem csinált semmit rosszul, az apple a non plus ultra, kész. (nem akarnám idekeverni, mert azért erős párhuzam, meg talán megkérdőjelezhető erkölcsileg de csak van áthallás: kukkants bele a hírekbe micsoda jó világ van Irakban, na ott megcsillan milyen a vakbuzgó meggyözödés és elvakult hit az emberi ostobasággal kombinálva, jó is az, lemészárolni egy fél országot mert "az én képzeletbeli barátom menőbb mint a tied" mi? hát körülbelül erre jó az elvakultság)
Azt meg csak halkan jegyzem meg hogy WP felhasználó vagyok, ciki hogy látatlanban sikerült le Android fanboy-ozni mi, miután pont te vagy az egyik aki minden bokorban apple hatereket vizíonál.
Tudtad hogy bizonyosi helyeken ezt hívják öngólnak? -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Parallaxis #401 üzenetére
Nem is tudtam, hogy az iphone-ról szóló hírekbe csak az applefanok írhatnak. Fura egy felfogásotok van. Eszem f.szom megáll...
-
Ck.
addikt
válasz
Parallaxis #373 üzenetére
Miért nem adod el a Note - ot? Komolyan.
Nem Neked való.
-
Ck.
addikt
válasz
Parallaxis #332 üzenetére
Érdekes, nekem megy. Zsebben hordom, ülök, cipőt kötök és minden oké.
Furcsa amúgy hogy mekkora Note-gyűlölő iPhone-védő lettél így hirtelen. -
Polllen
félisten
válasz
Parallaxis #332 üzenetére
Galaxy Note-t használtam másfél évig (146,85 x 82,95 x 9,65 mm) és az idő 90%-ban zsebben hordtam. Soha se volt vele gond, nem feszült és nem is féltettem. Max attól, hogy fesztiválon ugrálok és elhagyom. Ilyenkor övtáskában volt.
-
FodZilla
csendes tag
válasz
Parallaxis #298 üzenetére
"De rakjad zsebre, sőt innentől az iPadet is zsebben hordjad, mert megteheted, hisz fizettél érte.."
Ezzel azt akarod mondani, hogy a telefon zsebben hordása nem rendeltetésszerű használat?
-
Destro748
csendes tag
válasz
Parallaxis #298 üzenetére
Oké, és akkor most értelmesen, logika és érvek mentén is tudsz válaszolni, félretéve az óvodás sértődöttségedet (brühühü, bántják az én kis kedvenc gyártómat, amit fetisizálok!)?
És segitek, bevágva a durcát azzal dobálózni hogy akkor hordjad a zsebedben a tv-d is, nye-ny-nye, az nem értelmes indok arra hogy az iPhone 6 plus ami egy TELEFON, ergo a dezignált felhasználási területe, hogy jövök megyek, telefonálok vele, hordom magamnál, ha nincs nálam mindenféle tárolóeszköz akkor zsebrerakom (sicc!), alkalomadtán elhajlik eközben.
És mint már többször megmondtam az IPhone egy jó telefon, az IOS egy remek rendszer de ez a vallásba hajló fetisizmus amivel egyesek kezelik az egész jelenséget (többek között te is) az kiveri nálam a biztosítékot.
Tényleg ennyire fájna beismerned hogy: Hát igen ez tényleg nem oké, itt bizony baki van reméljük azért majd nyilatkoznak, és/vagy javitják a jelenséget. Ennyi, senki sem azt várja hogy csatlakozz a fröcsögő ellentáborhoz a kererszteshadjáratukban, de egy ici-pici objektivitást könyörgöm.
Ahelyett hogy lehülyézed a negyedmillóért iPhone-t vásárlókat amiért telefonként használják nos...a telefonjukat (röhej nem, mit képzelnek!).
A lelked mélyén nem érzed milyen nonszensz amit csinálsz? -
PowerBuldog
veterán
válasz
Parallaxis #301 üzenetére
Én ebből annyit látok, hogy közel sík felületre nyomogatják a legtöbb géppel.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
"Egyébként szerintem az Apple sara és ezért még sokat fognak fizetni."
még az is lehet, hogy jót tenne nekik.
egy ilyen után mindenképpen csak pozitív irányba változtathatnának, mind a minőségben, kommunikációban, biztonságban, innováció terén, mert csak így szerezhetnék vissza, amit egy esetleges imidzs vesztéssel elbuknak. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Én azt kérdezem, hogy használsz-e Icloudot, ne terelj!
A kérdésem ez volt:
Felmerül-e a gyanú, hogy az Apple szándékosan nem a valóságnak megfelelően nyilatkoztott az ICLOUD hibájáról legelső nyilatkozatában? Tudott a hibáról csak letagadta?
[link]
[link]Akkor meg ennyit ér a hibabejelentő rendszere, ha 40 órás viszgálat sem tudta kideríteni, hogy már kétszer jelezték a fejlesztőknek, gondolom valami közös hibabejelentő címre a hibát?
Akkor ki hisz a számoknak a hibabejelentő rendszerüknek ezután?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Parallaxis #299 üzenetére
-
pigster
senior tag
válasz
Parallaxis #192 üzenetére
ha beteszem a gatyazsebbe ...
... egy ekkora készülék esetén ez nem életszerű dolog
Pedig látod, hogy de! -
törölt tag
válasz
Tetszik az érvelésed, hogy "nem életszerű" dolog..
Volt egy márkás - nem márkáztatott - cipő egy márkás boltból. 3 hónap alatt kilyukadt utcai használattól az orr része.
Nem életszerűen volt használva, állt a szag(!)értői jelentésben. Hiszen tényleg. Csak a lábon lett hordva, nem foci, nem kukarugdosás, csak jövés-menés, utcán.
Tehát nem életszerű, hogy zsebben hordj egy telefont. Oké, elfogadom, de akkor bizony mellékelni kellene hozzá valami hátizsákot, utazótáskát, kis női retikült, ahol életszerűen hordható és vihető.
Na bumm, most hogy írom, eszembe jut, hogy sokszor én is zsebben hordom a telefonom. -
Destro748
csendes tag
válasz
Úristen, tényleg eljutottunk oda hogy a negyedmilliós készüléket amit azzal az arcátlan marketinggel nyom az arcodba az apple hogy ez a telefonok netovábbja, azt NE RAKJA ZSEBRE a vásárló aki kicsengette érte azt 60-70%-os haszonkulccsal meghatározott pofátlan összeget?
Hát hol a retkes ku*va anyámban kellene hordanom az ájfónomat hogy rendeltetésszerű legyen?
Tartsam a vitrinben 250 rugóért? Néha azért elővehetem megnézegetni, de akkor se nagyon nyomkodjam mert jobb az óvatosság?
Hallod Parallaxis, sírva könyörgöm, KÉRLEK mondd hogy neked fizet az apple hogy terjeszd az igét,
mert ez az egyetlen ésszerű magyarázat hogy ilyen mélyen el van borulva az elméd.
Ha ingyen csinálod ezt, hogy foggal körömmel véded minden nyilvánvaló bakijukat (illetve akár fizetsz érte az apple-nek) akkor van egy rossz hírem, te barátom menthetetlen vagy.
Ez nem egy vallás baszki, egy profitorientált cég, a pénzedet akarják, mint minden más cég, ennyire nem lehetsz elvakult, és azért az összegért amit ök bezsebelnek el kell VÁRNI hogy kinyalják a se**ed, nem pedig megmagyarázni a malőröket.
Nem te vagy a rühes iPhone-ért hanem az van érted. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
azokra az értelmes, kb 6-8 millió amerikaira (mert a vásárlók zöme még mindig innen jön) gondolsz, akik szerint:
-a gasztronómia csúcsa a hamburger
-egy autó gyors legyen, de kanyarodni ne tudjon és 6000ccm3-ből hozzák ki azt, ami máshol 2000-ből is megy
-euróoa egy ország
soroljam még?
na,őket győzd meg, hogy ne a nadrágban hordják a telefont -
wozzy
tag
válasz
Parallaxis #180 üzenetére
Erdekes az n3at sokszor leejtettem mar, rengetegszer raultem es nemhogy nem gorbult, de a keret se repedt...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Kéne végre egy, vagy több független összehasonlító teszt, hogy ugyanazon tesztpadon, különböző terhelésnél a tesztpadon különböző telefonok hogy reagálnak, hogy néznek ki utána és akkor lezárhatnánk a témát, mennyire strapabíró az Iphone 6 plus, és akkor abból meg lehet állapítani, tudja-e hozni a tepsi telefonok átlagát legalább, vagy tényleg sokkal rosszabb annál, mint a videók sugallják. Tiszta vizet lehetne önteni ezzel a pohárba bár nem lenne olcsó mulatság az tény.
Elképzelhető, hogy majd szakosodik erre egy független cég, mint pl. az ADAC az autóknál, amely ezeket elvégzi, mert azért ez a felhasználók többsége számára elég fontos szempont, információ. Pl. zsebben hordva mennyire strapabíró.
Akkor lehet a értelmetlen vékonyítás helyett a strapabíróság és így a valós vásárlói igények kerülnének előtérbe.
Pl. Lehet kicsit vastagabbak, de jóval strapabíróbbak lennének a telók. -
Polllen
félisten
válasz
Parallaxis #186 üzenetére
Az én zsebemben elfér, de megint ne magyarázzuk már meg, hogyan kell fogni/hordani egy készüléket.
Touch-ko
Antennagate: Fogd másképpen. Nincs baja a készüléknek, de adunk ingyen bumpert, mert mégsem az a megoldás, hogy fogjátok másképpen. És az új szériát valahogy mindegy lett hogy fogod.
Icloud: Nem nálunk lévő hibát használtak ki, semmi közünk az ügyhöz.
Ennek fényében a youtube videótól függetlenül felmerülhet a kérdés, hogy mennyire hiteles és következetes az apple kommunikációja. És ez az elmúlt években változott-e vagy sem.
De ettől függetlenül is érdemes gondolkodni és nem bekajálni elsőre egy youtube videót meg a nagyvállalatok nyilatkozatait.
-
Elims
veterán
válasz
Parallaxis #163 üzenetére
Szép,intelligens hsz. (Komolyan)
Szerintem ezt olvasgassátok át kedves lg/samsung-ban vakon hívők.
Ez Telefon. -
ak76
senior tag
válasz
Parallaxis #180 üzenetére
"Mivel egy ekkora eszköz esetén a nadrág feszes zsebében hordás user error, azon lepődnék meg, ha bármit elismernének és kicserélnék."
Egyrészt
e komolytalankodjunk már,megvettem,kifizettem,nehogy már az Apple/Samsung,stb stb döntse el hogy HOL HORDOM!!!
User error ha budiba ejtem,leeszem pacalpörkölttel,nekiesek egy flexel,vagy távolbadobó versenyen ezzel gyakorlok,ha beteszem a gatyazsebbe az kurvára nem user error.Másrészt:A hetek alatt szétkopó,bevonatát levedlő iPhone 5 Black hibáit sem ismerték el,pedig ha találsz egy épkézláb fekete ötöst,amiről nem hullik molekulánként a bevonat,te vagy a szerencse fia.
A négyes antenna gate-jéről meg ne is beszéljünk,az user volt a balfasz,mert szarul fogta.
A 3gs szétrepedő töltőcsatlakozó nyílása sem volt szerintük ügy,pedig EGYETLEN olyan gs-t sem láttam aminek a hátlapja ne lett volna vagy cserélve,vagy repedve.
Etc-etc...
Az Apple profitmaximalizálása könnyedén,taktikai lóugrások nélküli bejárt nyomvonalon halad,a mindenkori termék kiváló,mindenki aki mást állít az vagy balfasz (user error),vagy Apple hater,punktum,nincs itt semmi látnivaló,lehet koccolni.
Ja,és még egyszer,NEM RÁÜLTEK a farzsebben a készülékre,hanem leültek vele,oldalzsebben,baromira nem mindegy,főleg hogy a saját N3-asomat pont így hordom. -
babkukta
senior tag
válasz
Hány HTC-t láttál i6 Plus állapotban? Az M8 se kicsi, főleg a boomsound miatt. Jaaaa, h ez vékony? Hát könyörgöm, ne a felhasználó legyen már a hibás, mert ők vékonyra csinálják, és hajlik. Ez sztem eléggé gyártói hiba, h ilyenre nem számítanak.
Telefon. Elvileg zsebben kellene hordani. Én legalábbis így nőttem fel. Nekem nincs ekkora telefonom, de ha egy Ascend Mate a bátyám farzsebében nem törik el... azért na. Érzed h hol van a 2 termék egymástól. Mellesleg 1 éve használja, nem 2-3 napja. Akármennyire is véded, ez hiba. Senki nem mondta nekik, h csináljanak neki ekkora kávát. Ha kisebb lenne, kisebb erőkar lenne. Ha még vastagabb lenne, nehezebben hajlana. Ennyi!
Már boccs, de sztem azért nem is fogsz több képet látni, mert akinek egy csepp esze is van, az ezek után nem ott hordja. És ez gáz, h kényszerhelyzetből adódóan nem hordhatod a telefonod a zsebedben, mert elhajlik.
(#165) Csapoati : semmit nem reagáltam túl, vélemény
-
judas13
addikt
válasz
A folyamatosan napról-napra bővülő egyre nagyobb számú user használatából úgyis kiderül. hogy hol van az igazság.
Én sem tenném zsebre, nem is tudnám - de engedtessék meg már azoknak a kollégáknak
ez, akik erre vetemednek, hogy maradandó kár nélkül megtehessék ezt.
Vagy mind mondtam írják rá a kőműves csíkok közé, hogy első zsebben csak saját felelősségre használható... -
ak76
senior tag
válasz
"arról nincs hír, hogy a Note 3 kerete anyaghiba miatt sorozatban reped el minden különösebb behatás nélkül"
Minek lenne hír?
Egyrészt deklaráltan az Apple termékei a különlegesen hiperatyaúristen elit PRÉMIUM szegmenst lövik,legalábbis a PR bullshit szerint,a Samsung meg ugye csak egy porszívó/mosógépgyártó,másrészt nekem is szétrepedt az N3 kerete,felhívtam a Samut,VALÓDI prémium készülék lévén kértem a házhoz jövős szervízt,kijöttek,udvarias köszönés,cipő le,20 perc munka,egy ajándék kijelzővédő,meg egy új kijelző,kerettel együtt.
Ergo pont leszarom hogy magától reped,ha BEVÁLLALJÁK.
Azt meg várd ki hogy az Apple elismeri hogy nem user error a blend gate.Most nézem,kitették a "tilos a trollkodás,flamelés táblát",mekkora facepalm már,mikor az egész poszt semmi másról nem szól csak a flémről,meg a trollkodásról??
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Most ne viccelj már, te is láttad a videókat, egy másfél másodperc alatt, már érezhetően meghajlott. Utána már csak azt próbálta ki a csávó meddig tudja hajlítani. Vicc az egész nézd már meg a videót egyszer is, hasonlítsd össze az Iphone 6 videójával mit erőlködik azon!
Sokkal nagyobb erőlködéssel a Note 3 is eléggé behajlott ez nem vitás, vörös volt ,remegett a csávó keze, de nem hajlott el véglegesen a kütyü, nem repedt meg a kijelző.
Szóval lehet így is fogalmazni, egyszerűen a Note 3 egy szuper strapabíró valami, de ez nem igaz sajnos, a videón lévő Iphone 6 Plus a gyenge. De lehet gyártási hiba és nem mind ilyen. -
ak76
senior tag
válasz
"kezd már a tökéleteshez közelíteni az Apple az iPhone-al"
Na ne viccelj,olyan messze van a hatos,pláne a hat plus a tökéletestől,mint a Note 3-as fém kerete akármelyik orosz vasércbányától...
A lagolás,ami a yt-videókon is észrevehető nem hogy MÉLTATLAN egy alaphangon 250K-s telefontól,de előrevetíti azt is hogy a FHD panelnek talán nem lesz elegendő az a vas ami a sima hatost röhögve elbírja,itt bejön majd egy rakás app a háttérben,egy két komolyabb videotartalom,valami erősebb játék,és már kész is a Lagdroid mellett a LagOs...
A kistestvér jó lett,szó se róla,de a plus csak egy nyújtott,felpumpált hatos,köze nincs egy Note 4 színvonalhoz,annyiban van felette a négyes,így látatlanban is,mint egy iPhone hatos valami olcsó droid felett. -
petrson
senior tag
válasz
Azért a történet nem a hajlítgatós videóktól indult.
Meglátjuk hány ilyen eset lesz még. Egyik gyártó sem hosszú évekre tervezi a telefonokat, de azért szerintem az gáz, hogy már a megjelenés után pár nappal előfordul ilyen eset. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Tehát akkor burkoltan hülyének nevezed azokat az iPhone 6 Plus-tulajokat, akik zsebben hordják a phabletjüket (szívük joga, hozzáteszem, ha belefér). De a minap meg azt fejtegették itt az okosak, hogy az átlag iPhone-user intelligensebb, mint a droidosok. Akkor hogy is van ez?
(nem vérkomolyan venni!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged