Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #502 üzenetére
MINDENKI acsarkodó apple hater aki kritikát fogalmaz meg? Nos nem.
Már ha jogos az a kritika, de fizikai fájdalommal járhat nálad elismerni, hogy tévedtél? Vagy mégis, mi kéne hozzá, hogy elismerd, hogy megvezettek egy hecckampánnyal?
---
almoska84:
Talán azért, mert nem úgy vannak piacra dobva a termékek, mint a világmindenség legjobb mobiljai, nem? A TÖKÉLETES mobil...
Ezt maximum mögéképzelik páran, de az Apple ilyet soha nem kommunikált (a Samsung más tészta, ők folyamatosan ezt nyomatják).
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #499 üzenetére
Ha holnap kijön egy felsőkategóriás lumia a microsofttól, amiröl kiderül hogy 1 napon belül számos felhasználónál kiesett az előlapi üveg a telefonból, akkor oda is oda fogok menni a hírhez és el fogom mondani a véleményemet a történésről.
Hát én még nem láttalak egyetlen Samsung topicban sem hit-téríteni, pedig azoknak kopik, reped a kerete, beég a kijelzője, a knox miatt nem lehet biztonságosan rootolni, a több tonnányi bloatware felemészti az erőforrásaikat stb.
Mindegyik készüléknél vannak gondok, soknál lényegesen komolyabbak, mint ez, mégsem látok ilyen elvakult gyűlöletet és flamet, mint itt.
nem apple ellenes keresztes hadjáratot folytatok
Lehet, hogy tényleg így gondolod, csak nem így cselekszel.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #487 üzenetére
(attól most tekintsünk el hogy tényleg igy van ez esetben vagy sem, majd idővel kiderül, de a lehetőség fenntáll) és ehhez egyesek még asszisztálnak is, mi több védelmükbe veszik.
Vagyis, ha a probléma nem valós, nem áll fent, sőt, már hivatalos forrásokból is cáfolták, de zavar, hogy valaki a valótlan állítással szemben fellép, mert a te elképzeléseidet zavarja.
-
Parallaxis
addikt
válasz
FodZilla #416 üzenetére
Linkeld, hogy hol és hogyan derült ki hogy "manipulálták" .
A idő a meghajlított készüléken nem stimmelt, előbb volt az óra állása alapján meghajlítva, mint nem
A srác szerint azért mert újra kellett venni egy részét a videónak, de innentől kezdve hiteltelen az egész.
---
Touch-ko:
lg troll reklamja
Az egészből nekem ez tetszett a legjobban, szegény LG-sek piszokul beégtek vele
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #414 üzenetére
Azért mert nem hiszek feltétel nélkül az apple-ben/nek
Nem, te feltétel nélkül bármit elhiszel, ami az Apple ellen szól, hisz eleve nagyobb hitelt adsz egy ismeretlen fórumozónak, mint egy hivatalos bejelentésnek, amit esetleg az ottani fogyasztóvédelem panasz esetén ki is vizsgál és ha hamis akkor büntet érte.
A vicc az, hogy az egész őrületet elindító videóról már kiderült, hogy manipulálták és a srác nem győz védekezni miatta, de gondolom ennek ellenére is neki adnál nagyobb bizalmat.
ezt hivják jobb helyeken objektivitásnak
Inkább elfogultságnak hívják.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #406 üzenetére
Mitől derült ki hogy az egész hajcihő nem igaz? Mert valaki azt mondta neked az interneten hogy nem igaz
Mert ezt egy nemzetközileg elismert, független minőségellenőrzési csoportosulás írta.
Érdekes, mikor ugyanez a cég az antennagate idején az Apple ellen nyilatkozott, akkor a kis hater csapatod gondolkodás nélkül elfogadta a véleményüketAzt meg csak halkan jegyzem meg hogy WP felhasználó vagyok, ciki hogy látatlanban sikerült le Android fanboy-ozni
Az egy dolog, hogy mi van a zsebedben és egy másik, hogy miként viselkedsz itt.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Touch-ko #405 üzenetére
En ekozben meg boldog leszek, amikor a reszvenyek ara megdont minden eddigi rekordot a bejelentes utan
Miért, részvényes vagy?
Mert ha nem, akkor ez is ugyanolyan butaság, mint a haterkedés. Ez nem egy focicsapat, aminek drukkolni kellA nyilvánvaló hülyeség ellen én is vehemensen fellépek, de különösebben nem érdekel, hogy melyik tech cég éppen mennyit kaszált, vagy vesztett.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ToniSoprano #400 üzenetére
Engem a pökhendi stílus irritál, ahgy lenézik az átagfelhasználókat, akik pl.olcsóbb androido, nokia telefonokat használnak
Apró gond, hogy én pont fordítva tapasztalom, pont az olcsóbb droidot vásárlók pökhendiek és lenézők, hogy a "sok isheep megveszi a drága Apple szart" pedig ők megmondják a tutit, hogy fillérekből is ugyanolyat lehet kapni.
Nem az iPhone userek járnak a driod topicokba haterkedni, meg hit-téríteni, hanem fordítva.
Ez is egy Apple hír és megnézheted, hány iPhone user írt ide és hány droidos.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #398 üzenetére
Én meg figyelmedbe ajánlom, hogy az egész hajcihőről kiderült már, hogy nem igaz és az egészet elindító videó esetében is kiderült, hogy manipulálták.
De semmi gond, mondjad csak.. végül is csak annak lehet igaza, aki ész nélkül haterkedik és aki logikusan végiggondolja a történteket és kiáll a feltételezhető igazság mellett, az fanboy, meg egész biztosan csak a kognitív disszonancia mondatja vele. (A röhej, hogy legtöbbször még csak nem is megfelelő helyen és esetben hangoztatjátok ezt a kifejezést, de hát mire számítson az ember egy megszállott Android fanboytól?)
-
Parallaxis
addikt
válasz
Depression #369 üzenetére
Ezzel szemben még egyetlen olyan videót/hírt nem olvastam, hogy nem ugyanez történt volna, egy teszt során.
Mármint arról a két videóról beszélsz, ami közkézen forog a neten. Ha komoly probléma lenne, mára már több száz ilyen videó és különböző kép lenne publikálva, de nincs.
-
Parallaxis
addikt
Egyáltalán nem gyűlölöm a Note-ot!
De nekem nem tudjátok megmagyarázni, hogy zsebben kényelmesen hordható, ha nekem más a tapasztalatomZsebre vágtam az N3-at és megpróbáltam leülni:
Nem sikerült, annyira feszül a készülék a zsebemben, hogy nem kockáztatom meg, hogy baja legyen.
Deszkás gatyát meg nem fogok hordani azért, hogy zsebre tudjak tenni egy telefont.
(Egyébként sincs helye ott, mert jobb oldalon normál esetben a kulcsokat hordom a bal oldalon meg zsepi, headset, meg pár apróság figyel. Farzsebbel meg nem is kísérletezem.) -
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #319 üzenetére
az iPhone 6 plus ami egy TELEFON
Az iPhone 6 plus egy phablet!
A lelked mélyén nem érzed milyen nonszensz amit csinálsz?
Zsebre vágtam a Note 3-mam és megpróbáltam leülni.
Nem megy, annyira feszül a készülék, hogy egyrészt roppant kényelmetlen, másrészt fosok, hogy baja lesz.Szóval nonszensz, valóban az, mégpedig az, hogy egy ennél is nagyobb készüléknél arról vitázol, hogy zsebben kell hordani, vagy sem.
ha nincs nálam mindenféle tárolóeszköz akkor zsebrerakom
Ha ilyen méretű készüléket vásárolsz, akkor fel fogsz készülni arra, hogy miként hordod magaddal. Én speciel övtokban, más, öltönyzsebben, vagy táskában. De semmiképpen nem zsebben, mert egyrészt hülyén néz ki kívülről, másrészt rohadt kényelmetlen, harmadrészt a készülékre nézve veszélyes (az, hogy más, ilyen méretű készüléknél kívülről nem látszik, hogy deformálódik, az nem jelenti azt, hogy belül nem sérül meg).
--
Egy apró kérdés, vehemensen vitázol az Apple ellenében, de megfordult a fejedben, hogy kipróbáld azt, hogy egy 158.1 x 77.8 mm méretű eszközt zsebre vágj és kipróbáld, hogy miről is van szó?
Én megtettem és úgy írok véleményt, és TE? -
Parallaxis
addikt
válasz
ToniSoprano #300 üzenetére
Mégis, milyen választ vársz?
- Nem izgat a dolog, mert nem használok iCloud-ot
- Nem izgat a dolog, mert nem fotózom sem magam, sem szeretteimet meztelenül
- Nem izgat a dolog, mert nem vagy celeb, akinek kikerült a képe
- Nem izgat a dolog, mert nem Apple dolgozó vagyok és még részvényem sincsEgyébként szerintem az Apple sara és ezért még sokat fognak fizetni.
---
Ma kiadott egy videót az Apple a laborról, ahol gyártás előtt tesztelik a készülékeket.
[link] -
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #214 üzenetére
Úristen, tényleg eljutottunk oda hogy a negyedmilliós készüléket amit azzal az arcátlan marketinggel nyom az arcodba az apple hogy ez a telefonok netovábbja, azt NE RAKJA ZSEBRE a vásárló aki kicsengette érte azt 60-70%-os haszonkulccsal meghatározott pofátlan összeget?
De rakjad zsebre, sőt innentől az iPadet is zsebben hordjad, mert megteheted, hisz fizettél érte..
Tényleg ennyire nagy a sötétség a fejekben, ha az Apple szóba kerül?
-
Parallaxis
addikt
Egyrészt
e komolytalankodjunk már,megvettem,kifizettem,nehogy már az Apple/Samsung,stb stb döntse el hogy HOL HORDOM!!!
Azt csinálsz vele, amit akarsz, de ha nem rendeltetésszerűen használod, már pedig ez annak minősül, akkor a felelősség a tied.
A dropteszteken is eltörnek a készülékek, mégsem viszik vissza tajtékozva, hogy de kérem eltörött, mikor leesett.ha beteszem a gatyazsebbe az kurvára nem user error.
Még egyszer, egy ekkora készülék esetén ez nem életszerű dolog, egyrészt épelméjű embernek azonnal lejön, hogy ha nem is lenne látható a sérülés, akkor is olyan külső behatások érik ilyenkor a készüléket, ami a belső elektronikát tönkretehetik, másrészt kényelmetlen és zavaró az ilyen tárolás (én le se tudnék ülni a zsebemben még egy Note 3-al sem, pedig az kisebb).
A négyes antenna gate-jéről meg ne is beszéljünk,az user volt a balfasz,mert szarul fogta.
Halkan megjegyzem, 1 évig használtam iPhone 4-et és egyetlen egyszer sem dobta el a hálózatot, így nagyjából egyáltalán nem érintett a probléma.
A 3gs szétrepedő töltőcsatlakozó nyílása sem volt szerintük ügy
Ez konkrétan nem igaz, mivel gariban cserélték az ilyen készülékeket (tudom, mert egynek én intéztem a gariztatását).
-
Parallaxis
addikt
válasz
babkukta #184 üzenetére
Az M8 se kicsi
Lényegesen rövidebb, mint az i6p.
De tuti, hogy hasonló körülmények között az is károsodik, max kívülről nem fogod látni.
Egyik tepsit sem arra tervezték, hogy hajlítgassa a kedves tulajdonos.És ez gáz, h kényszerhelyzetből adódóan nem hordhatod a telefonod a zsebedben, mert elhajlik.
Tudod, nekem nem kellett ahhoz videó, hogy rájöjjek, hogy nem fér el a zsebemben kényelmesen egy phablet
-
Parallaxis
addikt
Azt meg várd ki hogy az Apple elismeri hogy nem user error a blend gate.
Mivel egy ekkora eszköz esetén a nadrág feszes zsebében hordás user error, azon lepődnék meg, ha bármit elismernének és kicserélnék.
A Note 3 esetén ez gyártási és tervezési hiba, az i6p esetén meg felhasználói hülyeség.
Ha az N3-nál a keret külső behatásra tört volna el, akár a zsebben való hordás, akár hajlítgatás miatt, akkor a szervizes ott is elhajtott volna a csodába (nem véletlen, hogy házhozjövős szervizes rendelésnél sokaktól fotót kérnek a repedésről, mielőtt kiküldik a szervizest).--
Ha ráülök a kanapén az iPademre és meghajlik, akkor nem fogom posztolni sehol, hogy szar az Apple, mert tudom, hogy én voltam a hülye. Ez is pont ugyanilyen történet.
-
Parallaxis
addikt
de előrevetíti azt is hogy a FHD panelnek talán nem lesz elegendő az a vas ami a sima hatost röhögve elbírja,itt bejön majd egy rakás app a háttérben,egy két komolyabb videotartalom,valami erősebb játék,és már kész is a Lagdroid mellett a LagOs...
Van egy ici-pici kis hiba az érvelésedben.
Mégpedig az, hogy a játékok még az én iPad 3-on sem laggolnak, pedig az i6-hoz képest lényegesen gyengébb a vas és a fullHD-hez képest meg jóval nagyobb a felbontás.Ott valami szoftvere gubanc lesz, ami még csak nem is kenhető teljesen az iOS8-ra, mert ugyanezen az iPad 3-on teljesen jól működik az is.
-
Parallaxis
addikt
válasz
babkukta #153 üzenetére
Oké, hajlik. Miért? Mert gyenge, f.s aluból van.
Nem, azért hajlik, mert nagy és mivel nagy az erőkar, így könnyen meghajlítható.
Aki erre megpróbálja bemagyarázni, h a felhasználó hibája, az tényleg gyökér.
Egy közel tablet méretű eszközt egy szűk farmerbe gyömöszölni és ráülni, nem egészen rendeltetésszerű használat. Megsúgom, az iPad Mini is meghajlik ilyen körülmények között, az is egy gagyi, alultervezett szemét ugyebár.
Az elmúlt napokban megtudtuk, hogy az iPhone 6 nem áll ellen a terepjáróval áthajtásnak, a puskagolyónak, a dinamitnak és a felxnek sem. Az erővel való hajlítgatást én ezen a szinten kezelem és konkrétan azt tartom gyökérnek, aki egy ekkora készülékről komolyan azt gondolja, hogy egy szűk farmer zsebében hordható.
--
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az eladott több millió készülékből 9 darabról tudni, hogy meghajlott.
Bármibe fogadnék, hogy a többi gyártó örömünnepet ülne, ha a kiadott termékéből csak ilyen arányban lenne hiba.Érdekes, hogy arról nincs hír, hogy a Note 3 kerete anyaghiba miatt sorozatban reped el minden különösebb behatás nélkül. Erre még rá sem kell ülni
Arra meg szintén kíváncsi leszek, hogy a Note 4 és az Alpha miként fog reagálni egy ilyen hajlítgatásra, tekintve, hogy ott egy fém keret van a műanyag alapon. A két különböző tulajdonságú anyag egy ilyen hajlításnál nem nagyon fog egymás mellett békében megmaradni, törni, szakadni fog.
Majd meglátjuk, akkor milyen humoros képeket posztol a Samsung
-
Parallaxis
addikt
Azért kezd már a tökéleteshez közelíteni az Apple az iPhone-al, idén már nem tellett többre az ellentábortól, mint, hogy erőlködve meghajlítják és előadják a dumát, hogy szaraziphone..
Eladtak 10 millió készüléket és van a neten 6-8 esetről hír, meg videó, ki az aki ezt picit is komolyan veszi?
(Ja bocs, persze, a haterek, meg a droid fanboyok tutira.)A dolog pikantériája meg az, hogy ha bárki kicsit is belegondol az iPhone 6 plus méreteibe, akkor rájön, hogy soha a büdös életben nem rakná zsebre, mert egyrészt nem fér be, másrészt rohadt kényelmetlen volna.
Én Note 3-at használok, ami az i6p-nél rövidebb, de ezt sem raknám soha zsebre.
--
És mindezt nem az Apple védelmében írtam, mert tuti meg lehet hajlítani a i6p-t, csak apró bibi, hogy értelmes felhasználási körülmények között ez nem igazán jelent problémát (aki szerint pedig értelmes dolog egy 158.1 x 77.8 mm-es eszközt nadrágzsebben hordani, azt nagyon sajnálom, mert ezek szerint neki arrafelé sok szabad helye van egyéb hardver tárolására
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged