Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sondi1986 #147 üzenetére
Igen, én ezt már meg is tanultam kezelni. Próbálok mindig pártatlan maradni, és nem írok semmi olyat ami keresztrefeszítéshez vezet. Aki meg értetlenkedik, idióta módon, meg vádolgat azzal nem foglalkozom. Egyből nem off topik az egész komment részleg
Már-már komikus ami itt megy -
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986 #127 üzenetére
1070Mhz-et nem látok a tesztben, ez nem tudom honnan jött, 1100-on hozza majdnem a 660-at...
fsb1000-nek az a baja, hogy oké, hogy a 660-on a gpu csak +40Mhz-et bír, de a vram bírt volna még 6800-7000-ret is. Azt is le lehetett volna tesztelni ezeken az órajeleken, mert sokat számít a memória órajel emelés 192bit-es memóriabusz-nál.
Én értem a teszt lényegét, és szerintem nagyon is jól sikerült, viszont a konklúzió tényleg azt mutatja csak be, hogy egy jól tuningolható 7850 le tud nyomni egy anti-tuningos 660-at. Miközben mindkét oldalon vannak jobban és kevésbé jól tuningolható példányok, és nem csak 1-1 ahogy korábban írtad...
Ha nem 1-1 példánya lett volna a kártyákból, hanem mondjuk bolt lett volna, és lett volna mindkettőből tuningosabb változat, akkor valóban érdemesebb lett volna megnézni mindkettőt felhúzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged