- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"Miért ne lehetne releváns szempont?"
Azért mert lényegileg eltérő architekturák. Még tán a memória órajelek sem összehasonlíthatóak önmagukban, mert eltérő az adatbusz szélessége.
"Te kardoskodsz mindenáron a 660 mellett és kötsz bele mindenbe."
Ezt rosszul értelmezed. Én nem a GTX660 mellet kardoskodok, hanem egy jelenség ellen szólalok fel.
Tessék egyenlő mércét alkalmazni. Pl. ha egyik VGA kártyáról adunk tuningos eredményeket akkor legyen a másikról is.
Az nem kifogás, hogy a kölcsönkapott kártya épp tuningmentes volt.
Számtalan tesztben látható hogy GTX660-al is simám elérhető 15%-os 3D teljesítmény növelés. -
fsb1000
nagyúr
Neharagudj már....
Te komolyan gondolod hogy ennyire eltérő architekturákat érdemes azonos órajelen tesztelni és összehasonlítani? Én úgy gondolom ez nem lehet releváns szempont mikor egy Pitcairn és GK106-ot hasonlítunk össze.Legalábbis én nem találkoztam ilyen tesztelési metódussal az ismert és elismert tesztoldalakon a két GPU tekintetében.
"Ha azonos órajeleken tesztelsz valamit, akkor tudod kideríteni hogy melyik kártya "erősebb", hisz nem zavar be az, hogy a kártyát a gyártó mennyire szabályozta le."
Ez nettó hülyeség, ilyet még a PH! új okoskái sem szoktak terjeszteni.
-
marcusa
addikt
"Ha azonos órajeleken tesztelsz valamit, akkor tudod kideríteni hogy melyik kártya erősebb, hisz nem zavar be az, hogy a kártyát a gyártó mennyire szabályozta le."
Ez elég nagy butaság
Két teljesen eltérő technológiára épülő gpu-ról beszélünk, ha mondjuk a 7870-et hasonlítanánk a gtx580-hoz, akkor ott kb 1000-1100 között valahol hozná a 7870 a 700Mhz-es gpu órajelű 580-at.
Egész véletlen, hogy hasonló órajelen teljesítenek kb egyformán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest