- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
A beállításoknál volt a referencia a 6970, de önmagában a cikk nem arról szólt és mindig így számoltam, hogy az erősebbtől mennyivel marad le a gyengébb.
Maximumos téma: ennyiből csak a maximumnak van maximuma?
Egyszerű: Ha a legjobb eredmény 50, a többi pedig alacsonyabb, akkor az 50 lesz a 100%, ergo a maximum.
-
válasz
ricsi8800gt #69 üzenetére
30 vs 30 vs 40k volt a lényeg, ergo a 6970 alternatívája a 480, a 7870 más szint árban.
Az, hogy az árak jelen pillanatban mit alkotnak nem érdekel, mert 1 hó múlva minden a régi lesz /remélhetőleg/ -
Lehet 2 Slotosban is brutális hűtést csinálni, csak akkor hosszában és szélességében kell terjeszkednie, jó példa erre:
Egyébként nekem is jobban tetszett a régi DCII és az új teljesítményét látva hatékonyabb is volt.
-
válasz
ricshard444 #39 üzenetére
6 x 3 x 15 (perc)-s méregetést 1 kártyával értettem, ezt szorozd még be annyival, amennyi eredményt látsz, és ez csak a Multi
Szóval a méregetés a nagyon sok idő, az utómunkálatok már csak a deszert, nem mindegy, hogy egy ilyen kissebb cikket írsz 10-12 játékkal, vagy egy nagyot 20-25-tel, mert kvázi az 2x annyi idő.
-
Másodlagos projekt volt a 7870 CF teszt mellett, párhuzamosan csináltam vele, így utólag beesett a 480, ami külön 1 hét volt laza méréssel és átírással, ez érződik is sok mondatban, hogy külön írtam hozzá a 480-t.
Órát nem tudok mondani pontosan, de a CF teszt így nézett ki:
12-14 konkrét nap volt, mikor naponta 3-6 órán keresztül mértem, a kövi 5 nap kicsit lazább volt mérés szempontból, de közben csináltam ezt is és szerkesztettem a dolgokat.
Csak a Multiplayer mérése elvisz 6 x 3 x 15 percet.A lényeg, hogy egy lazább cikk nem megszakadósan úgy 2 hét mire összeáll, egy durvább pedig 3 vagy több, időtől és kedvtől függően.
-
A 7790 nem éri el a 480-t közel sem /persze teljesítmény/fogyasztás mutatója jobb/, másrészt már írtam, hogy a piac meghalt, vicc árak mindenütt...
5970-t szerettem volna átmeneti kártyának, mert emlékeztem rá, hogy 35 körül mentek, erre 70-75k
7970 is van fent 100k-ért, az is szánalom kategória szvsz.
-
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Az tapasztalat még régebbről, nem fűtöttem be a gépnek egy külön szobát, hogy teszteljem a hőmérsékletet
gbors: Igen, ez elgondolkodtató..., melyik a 4.?
-
-
Átlag / minimum % értékek:
Sokszor félreértés történt ennek kapcsán, a következő alapján számolom:
Van egy maximum érték átlagban és minimumban is, ezeknek semmi közük egymáshoz a százalék grafikonon. A legjobb átlageredményhez (ez a 100%) képest megy a többi átlag, szintúgy a minimumnál.
Remélem innentől nem lesz probléma az értelmezéssel.Olvasás elmarad?
Pedig most direkt kiírtam.
-
Jelenleg az árak vicc kategóriát képviselnek, ez akkor lesz helytálló ha helyrejön a piac.
Tazsam01 Nem éri meg, 38-40k-ért szokták árulni, mikor ott már 70-s is kifogható, 34-5-ért jó lehet a 2GB-s, az 1GB-s pedig úgy 30-32 körül.
sephi: Igyekeztem, biztos van benne hiba.
Némelyik % érték nem is látszik olyan jól, de nem vadásztam már új képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest