- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nahat igén szerintem is ennyi kell.ezért is huzockodok a 7770>>7790 cseretol.épp hogy 30% átlagban.nekem oc.n megy a 70es.procim se bírná.mégha már új vga akkor 2gb.os.az meg 36k...akkor inkább 46ert a gtx660. Savszele jobb.
Az biztos akinek gtx 480a van ne csereljen most csak a fogyasztás miatt.jön majd a végleges mantle es a dx12...raepulo vga.akkal na majd akkor...addig inkább a környezetet a vga.nak erdemes felturbozni.bár rám ssd árak egekben.proci stagnál...talán azt érdemes vagy jobb alaplapot.bár az 1155 szerintem ugyanaddig fogja húzni mint az 1150. -
Speed®
titán
Jelenleg, használtakat nézve, 10+k a különbözet. Az nem kevés alig pár % teljesítményért..a többi szempontért nyilván megéri annak, aki így látja és most venne valami középkategóriás karit. De akinek 480 van, az nemigen fog 660ra váltani..
A "nagy hőhatásoknak kitett" 480 70°C alatt üzemel OCzva, ne temesd még ;p Vagyis keltsd halálhírét nyugodtan, annál tovább él
Ha odáig jutok, hogy leváltom végleg, 680/770 alá nem fogom adni, bár ha ilyen jól bírja a játékokat továbbra is, lehet idén sem lesz könnyes búcsúGTA4/7950 mellett akkoriban i7K volt 4.5re rántva..az elég erősnek számít ;p
Azóta kicsit lejjebb adtam az igényekkel, i5-2300@3.5Gm van, de bőven jó..
Ha nagyon el nem qrják a GTA5öt, valószínű, hogy nem fejlesztem ezt sem.
Node..részemről itt lezárom a témát, elég nekem a 480 topikban trollkodni x) -
Speed®
titán
Mert te az a kategória vagy, aki kisebb előnyért is vált. Sokan nem..egyébként nyugi, én sem vagyok lóellenzős, nyilván jobbnak tartom a mai megoldásokat, ha minden szempontot figyelembe veszek..a sajátjaim viszont sajátosak, evvan ;p
Egyébként nem az aktuális tesz alapján írom, amit, volt 7850/70em és 7950em is..az utóbbira már elismerően hümmögtem 1200on, de a GTA4es microlagolás okán visszakerült a jól bevált 480 elég gyorsan a gépbe
Nem tudom, jelenleg mi a szitu ilyen téren driverügyileg, majd talán ránézek egy Tahiti-LE 7870re még..
proci985
Minden adott hozzá (nemrég adtam el ugyan a HAF XBt, de az utódnak sem lesz probléma a szellőzés..igaz, vizes terveim vannak már azzal). A Petert meg nem dísznek vettem anno..ha már van, használom is, ha kell, ha nem7870ből a DCII-V2 féle járt nálam, az is korrekt kari, egyetértek..de a 480 becsületét nem adom
Ez nálam kb. szab.tam szindróma..kihívás nélkül mit sem ér az élet
A 6950 nem jött be..5850et hajtottam akkoriban, 1/5Gre húzva VF3kAval -
Speed®
titán
Néha. Ja..néha vettem 25ért is 480at. De most nincs, sajnos :S
Nyugodj meg, ezekben még volt anyag..kibírnak még pár évet ;p
Nem kell győzködni, tudom, hogy nem általánosak a nézeteim..
Nekem nem szempont a gari.. Persze odafigyelek, mit veszek..
~15 év alatt nem halt meg üzemben VGAm. Polcon már 2 is :SNagy javulás nem történt, OCval továbbra is behozható előny x)
Mint írtam, új vételre nem ajánlom általánosan..de váltani korai.
Ha meg érdemben jobbat venne az ember, 100 körül kell nézni.
Legalábbis jelen állás szerint a 280X/770 ~1.5X erősebb ugye.. -
Speed®
titán
Én meg azt nem tudom, hol látsz 660at 30ért? Mert a hasonló árkategória nekem ezt jelentené..helyett van 650TI ennyiért, aminél 1.5X gyorsabb. 650TiB elérhetetlen kb., ha meg igen, ~35k. Picit lassabb, de új kariként megvan a többi előnye.
660 jelenleg nincs 42 alatt, miközben alapon ~5%al gyorsabb, mint a 480. Megéri? Van, akinek igen (kell a gari, számít a fogyasztás, nem bütyköl csak használ, stb.), aláírom. A saját szempontjaim szerint (ár/teljesítmény, kelljen dolgozni a sikerért, hűtésmod, stb.) nem. Ettől függetlenül, ha valaki megkér, hogy szerezzek neki VGAt ~30ért, nem 480at fog kapni nyilván.dragonfx
850en a GTX580 tempóját hozza tisztán..szóval van értelme a tuningnak. És mivel ez legtöbbször az alapfesz közelében megy velük, a fogyasztás sem ugrik nagyot. Persze meg lehet vele ríkatni egy tápot, anno a Lightning 480at 900MHz@1.15Von járatva 4.5GHz@1.3V i7Kval beléptem az 500W+ desktop pc klubba
Aktuális életünk értelmét se árt néha..jó esetben ott nem pofázik film közben x) -
gyuszaa
őstag
Tényleg vicc az egész, betett a készlethiány és az azóta is szüntelen vásárlási igény.
November közepén 59-ért vettem egy két hónapos 7950-et fullosan, számlával. Meg a gagyibájtokat szórták 50-55 körül aprón, de már akkor szemet szúrt, hogy újonnan meg a felső-középkategóriás 270x-et kapod hasonló áron, erre meg még jön az, hogy a 280 meg még mindig sehol nincs.(#89) asdxv
Így van.
Én sem hallottam ilyenről
esetleg bios moddolt apró edition.
7970-nél van még a lightning be, ami 1150-re boostol, na de milyen cirkusz volt abból is, mikor az ipon kiszórta az r9 280x megérkezése után, de kb. 10-ből 9 nem bírta gyári tuningot. -
dragonfx
veterán
azért használt vga téma elég lutri.nem tudni ki hogy használta.milyne oc.vel, voltmod, hütőcsere.tudjuk hogy ugye ezek nyomait egy gyakorlotabb személy eltünteti.és ha gari sincs már rá....
cpu.nál ugye az intel megoldotta.nuku tuning.aki akar az fizessen mint a katonatiszt.már várom hogy az amd nvidia mikor teszi meg ezt a lépést.... -
dragonfx
veterán
én csak a teljesitményt néztem
az a gyönyürű az egészben aki mondjuk 2010 tavaszán megvette 350 dolcsiért a gtx 470et az 4 évre beruházott vga.ra és versenyképes maradt....jo 80e nem kevés egy vga.ra de 4 évre...igencsak jó.mind része tökéletesen elég még manapság.melegedés fogyasztás más tészta.
u.i.:nem is tudom tegnap néztem valamelyik csucs amd cpu.t 220as tdp.vel..ennek tükrében nem sok a ugyanennyi a vga.ra.
-
Geller72
veterán
A 7950-em egy OC volt, 1100/1500-on ment vígan gyárilag. Láttam neten 1770 feletti memclockos karikat is ilyenben. Érdekes, hogy az amúgy általam nem sokra tartott vapor-x-es hűtés mégis elég volt neki, nem úgy mint a mostani (giga által favorizált, de minek) windforce szörnyűség. Volt 7970-em ilyen, windforce hűtéssel is, hát valami tragédia.
Látom, már 280x-ben és 290-ben is nyomják. Én inkább megvárom, míg jönnek a toxic 290-ek, vagy esetleg DCU2-es hűtéssel.
Volt két 290-em is, az egyik Asus ref 290, a másik egy giga Alpenfőhn Peter blokal, de egyik sem vált be. A reffes azért nem, mert iszonyat hangja volt és nem volt kedvem megflashelni, hogy kivegyem belőle a feszlockot és ezáltal halkabb legyen, a másik a giga meg a peter blokkal több mint 4 helyet (!!) elfoglalt. Érdekes, hogy a vga struktúra ugyan az, de pl a mostani 5870-em a peterrel már nem foglal akkora helyet, amit nem igazán értek..
. Mindenképpen valami jobb hűtésben gondolkodom, ha eladom a kártyáimat és egy másik vga-t veszek.
-
Geller72
veterán
Így van, viszont a 280x meg nem ér annyit, vagy inkább annyival többet. ez jobb kifejezés rá. Egy jó 7970 épp annyit tud és ha volta kezedben esetleg Asus 7970 DC2 TOP és Asus 280x DC2 TOP, akkor látni fogod, hogy miről beszélek, ha azt mondom, hogy visszafele fejlődünk. Két, elvileg ugyanolyan nyákra épülő ugyanolyan hűtésről beszélünk, az egyik mégis 2 slotos, míg a másik 3. De kézbe kell venni mindkettőt és látszik a különbség. A 7950 55k-ban egy best buy még most is én amondó vagyok. Én az enyémet 60-ért adtam el, ma már 70-80-akat kérnek használtban érte, ami lássuk be, eléggé gáz. Lesz itt még kánaán, én már tudom..
. Csak várni kell türelmesen..
.
-
mukurisho
tag
Én 6950/70-et cseréltem le 7850-re.
Teljesítményben annyit vettem észre, hogy jobb a minimum fps
de a legfőbb szempont, hogy HALK és HŰVÖS
33-ért nekem jó vétel volt...
Azóta sem látni 38 alatt...
Kolléga gépébe most vettünk 7870-et 44-ért mert nem volt olcsóbb...
Röhej ami van a piacon...
Teljesítményben pedig szinte semmi különbség az 50 és 70 között...
Legalábbis ami megérni ennyi plusz pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Amatőr csillagászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest