- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Itt bizony egyáltalán nincsen shader unlock, viszont a ref. 7950 órajel nevetségesen alacsony, ezért is lehet olyan jól őket húzni. ricshard444 korábbi méréseire alapozva c2c 5-9 % különbség van játékokban, ki lehet csikarni mindből egy 7970 ghz edition körüli teljesítményt rosszabb esetben is, egy kis finomhangolással, többlet fogyasztás sem vészes egyáltalán.
Nekem mennek a 7950-ek 630/650 KH/s-el (1450-1500-as mem. órajellel, gpu meg 1050-1070 körüli mindnél) + alulfeszelve, ilyenkor fogom a fejem mikor látom 90-100k között veszik párosával elégedetten itt is a 280x toxic-ot, hagyjuk már.
-
-
lowzor
veterán
Hát ha valaki szigorúan újat akar venni, akkor 80-85k körül jó a 280X szerintem. De használtan tényleg jobb 65 körül egy 7970.
Nekem a 7950 amúgy a kedvencem, mert elég brutálisan meglehet tuningolni, úgy hogy már jócskán a 7970 szintje felett legyen.
Most is 3 slotos kártyám van (Asus GTX 680) és nagyon tetszik. Az újabbak sajnos azért 2 slotosak, mert sokan sírtak, hogy miért foglal el 3 slotot. -
-
szab.tam
nagyúr
belerángatod egy tuti ban-ba. g*.
jó kis teszt, tetszik.
szívesen olvasgatok ilyeneket.
szubjektív beválogatás, szempontok, de onnantól, (lehetőség szerint), objektív következtetések.
ezzel még a hivatásszerű flamegyökerek sem nagyon tudnak mit kezdeni.***
én csak a gtx480 hőtőkhöz tudok érdemben hozzászólni.
refet messze eldobva párat kipróbáltam, szétszedtem.ebben, a nemrégen született, összesítő hsz-omban leírtam pár dolgot róluk.
lényeg: talán a legjobban eltalált bordázat a zalman vf3000f.
valóban.
kicsit érdemes még rajta mókolni, de ami a nyákbordát illeti, (vram + fet), az felülmúlhatatlan.
én sem láttam azóta ilyet, mint írtad te is.****
köszönjük a cikket, holnap még 1x átnyálazom.
(a 3. kísérleti passzív konfigomnál volt esetleges alternatíva egy közepes, 5750-nél erősebb, és eyefynity képes kari.)
-
lowzor
veterán
most szerencsére semmi
kb 9 hónapja nem cseréltem semmit a gépemben, ami nálam új rekord.
(#35) ricshard444:
Viszont a GTX 480 télen kályha helyett nem rossz. Főleg a ref hűtéses a maga 100 fok körüli üzemi hőmérsékletével.
"7970 is van fent 100k-ért, az is szánalom kategória szvsz."
Hát az...Főleg, hogy a Sapphire R9 280X Dual X újonnan 85k a hardverkerben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest