- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
papajoe007
tag
Letöltöttem a játékot,szerintem nagyot üt
Optimus 3D-n kiválóan fut,reccenést nagyon ritkán tapasztalok,azt is alig lehet észrevenni,pedig feltettem ezt a grafika javitó modot is,vagy mit(bekapcsolja az összes effektet,amit a gyártó esetleg letiltott)Egyedül az 1.3-as frissitéssel vagyok bajban,azt irják Android Marketen beszerezhető,de én sehol sem találom....
-
Mela Kehes
addikt
A tűzoltós küldetés 14 szintjénél járok és a 12-nél nem írt ki semmit hogy kész vagyok. Ha kiszállok, akkor jelzi, hogy a küldetés teljesítve?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Piszok nehéz az autókat úgy irányítani, hogy ne törjem össze. Ez még önmagában nem nagy gond. DE! A mentés küldetésnél sokat számít. Van aki már megcsinálta?
-
t-shirt
veterán
Egy láma kérdés. Amikor a pisztollyal lövök (pl céltáblára) akkor automatikusan kijelöli, de ezt a kijelölést nem tudom megszüntetni illetve nem tudok váltani a célok között. Régen PS-en emlékszem hogy lehetett váltogatni a célok között. A kérdés az lenne hogy ezt meg lehet-e tenni és ha igen akkor hogyan?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Megvettem iPhone-ra a GTA3-mat és fut is tökéletesen,de gondoltam modolom kicsit, saját autókat rakok bele.
Na itt jött a probléma. Elsőre sikerült beleraknom egy Audi TT-t a manana helyére,de azóta akárhogy próbálom, nem sikerül kicserélnem az autókat, vagy nem tölt be a játék, vagy betölt a moddolt img fájllal is, csak épp az eredeti autók maradnak a játékban...
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget -
Szabie85
tag
Nem lehet azt megoldani,hogy giroszkóppal lehessen irányítani a járműveket?
-
ch003067
addikt
Már vártuk... nagyon
-
zsolti093
tag
Nekem 3GS-em van és kicsit szaggat, de megy rajt!
-
Stiky
senior tag
vajon wp7-re is elérkezik egyszer?
-
zolizeus
csendes tag
O_O hát akkor gta 3 várat magára
-
zolizeus
csendes tag
Hi
végre le töltötem a telómra a játékot (xperia play)
adig minden jol ment amíg rá nem mentem new game elkezdet tölteni és egy adott pontban mindig meg ál a töltőcsík van rá orvoslat?? -
dy_nmq
aktív tag
Most sikerült vegre kiprobalnom a játékot, fantasztikus. Jobban fut mint azon pc-men amivel először játszottam végig még 10 eve. Az irányítást is meg lehet szokni gyorsan.
-
MercedesAMG
csendes tag
Xperia Play-en sem megy rosszul, áá és a gombok egyszerűen fenomenális.
-
Galaxy s 2-őn próbáltam és megy, nagyon-nagyon király olyan mint a gépen!
-
Def26
félisten
válasz
Plasticbomb #32 üzenetére
Nálam is ez a helyzet csak galaxy s2 -vel.
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy a PS Vita, hogy foglya bírni a játékokat a négymagos procijával.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Plasticbomb #32 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy valamit ennyire f@szán át lehet ültetni telefonra. A Rockstar meging megcsinálta.
-
Plasticbomb
addikt
Elment az 366-400 MHzken is... Vidkari kellet, jó legyen (Geforce 2) s semmi gond nem volt azzal a géppel Pentium 2-őn sem.....
SGS= Istenállatgyönörűen fut.... Stock Rom, Siyah Kernel, egyfolytában lemerített aksi... (Hja az aksi nem követelmény, csak helyzet...XD) +Kéne egy mini fúziós reaktor a készülék hátára, s nem lenne gond...XD
-
RETRO-G
tag
válasz
TazLeacher #22 üzenetére
THX
Syl5: Erre a válaszra számítottam, de azért bíztam az ellenkezőjében is
Filóztam én is a 2x-en (5k volt az eltérés a telenornál) de a legutóbbi 2 telón külső behatás áldozata lett (az egyik víz, a másik törés), uh számomra időtállób a Defy+
Bár a GTA és az ICS miatt az X2 is nagyon tetszett
-
syl5
őstag
450 Mhz??
Nekem 1,6 Ghz-es proci mellett is olyan diavetítés volt mint az állat max grafikán!
Emlékszem akkor vettünk komplett új gépet, a GTA 3 meg keresztbe lenyelte...Itt telefonon meg nincs lehetőség grafot állítani, maxon megy.
Meg pont az ilyen összes platformot porig alázó játékot akarjátok ilyen Ace-eken, meg Defy-okon futtatni? A támogatott Optimus 2xe-emet olykor megkínozza a játék (látom hogy be be lassulgat 1-1 mp-re, amikor sok autó van körülöttem).
Egyébként tök jó, most már van egy 10 éves GTA is, ami az 1 éves hardveremet megkínozza... Szeretem nagyon a GTA-t, gyakorlatilag ez "a játék" számomra, de azért az milyen már, amikor a 4 is X360-on beszaggat...
-
GabN73
addikt
Kár hogy Droid 1et nem csipázza
-
Maxentius
addikt
HTC Incredible S-en gyönyörűen fut.
(Market-en is kompatibilisnek írja.)
-
mariobros
tag
Srácok nem tudjátok miért megy ilyen kakin Desire HD-én? Gyári, legújabb 2.3.5 szoftver van rajta. Lehetséges, hogy a Class 2-es SDHC-ém kevés a feladatra?
-
TazLeacher
nagyúr
Talán utazol b+.
Akkor ott az autóstöltő, b+. Az, hogy nem hallottál róla még, 1 dolog. De még le is írtam.
Ku*vára nincs jól, ahogy az sem, hogy 400 Ft a benzin az sem. De az ilyen hülye dolgok:"jaj, kitalálhatnának már valamit, hogy jobban bírja az aksi". "jaj, kitalálhatnának már valamit, hogy ne kelljen dolgozni" "jaj, kitalálhatnának már valamit, hogy vízzel működjön az autó" és ehhez hasonló elmés megjegyzéseknek aztán sok értelmük van.
És valóban, csak azért nincs még ennél erősebb akksi ugyan ebben a méretben, mert még senkinek nem jutott eszébe, hogy "milyen jó lenne, ha tovább bírná az akksi", de most, hogy végre valaki ezt leírta, szerintem napokon belül megoldják a problémát, hiszen eddig csak ez hiányzott. Erre az ötletre várt a világ évek óta, hiszen mindenki hülye, és senkinek nem jutott még eszébe.
Teát igen, úgy gondolom, hogy az ilyen okos kijelentésekre, hogy "de jó lenne..." két féle válasz van:
1. Viccre veszed.
2. Tyűűűűűű! Haver! Tényleg de szupi lenne!Ha van harmadik variáció, várom szeretettel.
-
válasz
TazLeacher #17 üzenetére
Te is pontosan tudod mire gondolok, de adod a hülyét azért. Ki mondta, hogy sétálnál autópályán? Talán utazol b+. Utcán gondolom nem is telefonálsz ugye? (attól is merül ám kegyetlenül) De mindegy, ahogy látom neked teljesen megfelel, hogy akár fél nap alatt ki lehet nyírni az akksit, ha több üzemidő kell akkor meg még az 50-100+ ezres teló mellé is újabb ezreket kell költeni pótakksira és ez szerinted teljesen jól van így.
-
Dester31
tag
HTC Sensation-ön is tökéletesen fut. (XE ROM 1,5 GHz-cel, de szerintem ez ebből a szempontból lényegtelen, gyanítom nem szaggatna a gyári ROMmal sem.)
-
Skizz
addikt
3GS-t megveti?
-
RETRO-G
tag
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Elhiszem...A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy megy-e? Tippre vagy tapasztalatra vagyok kiváncsi
-
TazLeacher
nagyúr
Akkor ott valami gebasz van...Reggel 8-kor húzom le, állandó 3G kapcsolat, folyamatos szinkronizálás, max fényerő, net, telefonálás, simán kibír egy napot. Most játszottam 2 órát, és így bejelzett 21:30-kor, hogy 12%...
Az, meg, hogy Te sem veszed a poént sajnálom. Akkor leírom kevésbé viccesen: ez egy telefon, és nem játékra való, arra normál körülmények között teljesen alkalmas, amire való, ha meg játszani akarsz, dugd fel töltőre. Viccesen beírod, hogy kitalálhatnának már valamit...kitaláltak, a töltőt. Kitaláltak, a nagyobb kapacitású akkumulátort, ami miatt meg menne sírdogálás, hogy miért 2 kg egy okostelefon...bedobod a "tettem a hülyét" dumát, hogy kitalálhatnának már valamit, holott pontosan tudod Te is, hogy miért nem bír egy hetet, amikor meg kapsz egy poénos választ, akkor meg megy a sértődés...
-
mokus1
addikt
SonyE arcon is tökre jól fut
-
TazLeacher
nagyúr
1. Mi a f@sznak sétálgatnék az autópályán?
(Feltételezem nem a vezetés közbeni játékról beszélünk, illetve erre találták ki az általam említett szerkezet - emlékeztető: töltő! - autós változatát, amit egyszerűen autóstöltőnek hívnak. Milyen nagyszerű elnevezés...
2. Utcán menet közben nem játszom, hanem előre nézek, mert pofára esek, vagy elüt valami.
3. Ha hosszabb útra indulok, akkor ott a tartalék akkumulátor lehetősége, de ritka eset, hogy 2 órán keresztül nem jutok áram közelbe. Illetve még mindig ott vannak a "mobil" akkumulátor töltők, bár én ilyen utángyártott izéket nem használnék.Remélem ezen hsz-emből már olyan pofátlan módon sütött az irónia, hogy neked is leesett...
-
Én holnap próbálom!
-
Crytek
nagyúr
válasz
TazLeacher #11 üzenetére
De vicces vagy.Nekem is van töltöm hozzám mint mindenki másnak akinek telefonja van.
Csak ezt vinni kell magammal mert reggel 96%-os töltöttséggel elindulok melóba reggel 4:20kor , csak netezek rajta és már 9kor fel kell tennem tölteni mert 15%-on van és sír a telo hogy mindjárt meghal! -
válasz
TazLeacher #11 üzenetére
"Az enyém mellé adtak töltőt. Ha elkezd merülni, akkor bedugom a 220-ba, 230-ba majd a másik végét a telefonba, és már nem is merül le (sőt!). Ezzel a módszerrel hetek óta nem merült le a telefonom."
De érdekes, tudsz ilyen hatékony lenni az utcán/buszon/autópályán is?
-
RETRO-G
tag
Defy+-ra felejtsem el? Hogy van az, hogy pc-re elég volt neki 450 MHz is
-
TazLeacher
nagyúr
Telohoz kéne már valami megoldás ,hogy ne merüljön le hamar
Az enyém mellé adtak töltőt. Ha elkezd merülni, akkor bedugom a
220-ba, 230-ba majd a másik végét a telefonba, és már nem is merül le (sőt!). Ezzel a módszerrel hetek óta nem merült le a telefonom.Crytek #8 az SGS2-hőz szintnén ugyan ez van, a 1650-es helyett lehet venni 2000-eset hátlappal együtt.
-
Goatman
aktív tag
SGS2 támogatással mi a helyzet? Eredetileg úgy volt, hogy vele is kompatibilis nem?
-
törölt tag
az akksik jelenlegi formájukban még talán jók lennének, csak a gyártók elsmucigoskodják a témát, meg a vékonyságra gyúrnak. az ilyen péklapát méretű csodákban (4.5" és felette) simán lehet akár 2000-2500-as akksi, max kicsit husi lenne (mondjuk picit kevesebb, mint SE X10 mini vastagság), de nem sokkal. meg nem biztos, hogy húdeszükséges egy szupererős kétmagos SoC magas órajelen bivaly GPU-val... -200MHz és mellé megfelelő alulfesz...
-
j-cool
tag
iPhone4-en tökéletesen fut nagyon király, egy hibája van, nehéz letenni a telefont
-
Crytek
nagyúr
Igen ilyesjmikben gondolkodtam én is
Sajnos ott tartunk (legalábbis én így látom), hogy lassan a telefonok helyettünk jártnak dolgozni,cserébe ha nyomkodom 5 óra után csattinhatom a töltöre van hogy napjában többször is.
Álljon le a fejlődés és gyúrjanak rá az aksira mert az egyelőre szánalmas -
bizonyítottan jól fut Lenovo ThinkPad NZ722 tableten is.
délelőtt játszottam rajta -
Crytek
nagyúr
Az imént próbáltam ki.Ugyanaz mint pc-n szóval faintos!
Telohoz kéne már valami megoldás ,hogy ne merüljön le hamar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest