- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RETRO-G
tag
válasz
TazLeacher #22 üzenetére
THX
Syl5: Erre a válaszra számítottam, de azért bíztam az ellenkezőjében is
Filóztam én is a 2x-en (5k volt az eltérés a telenornál) de a legutóbbi 2 telón külső behatás áldozata lett (az egyik víz, a másik törés), uh számomra időtállób a Defy+
Bár a GTA és az ICS miatt az X2 is nagyon tetszett
-
válasz
TazLeacher #17 üzenetére
Te is pontosan tudod mire gondolok, de adod a hülyét azért. Ki mondta, hogy sétálnál autópályán? Talán utazol b+. Utcán gondolom nem is telefonálsz ugye? (attól is merül ám kegyetlenül) De mindegy, ahogy látom neked teljesen megfelel, hogy akár fél nap alatt ki lehet nyírni az akksit, ha több üzemidő kell akkor meg még az 50-100+ ezres teló mellé is újabb ezreket kell költeni pótakksira és ez szerinted teljesen jól van így.
-
Crytek
nagyúr
válasz
TazLeacher #11 üzenetére
De vicces vagy.Nekem is van töltöm hozzám mint mindenki másnak akinek telefonja van.
Csak ezt vinni kell magammal mert reggel 96%-os töltöttséggel elindulok melóba reggel 4:20kor , csak netezek rajta és már 9kor fel kell tennem tölteni mert 15%-on van és sír a telo hogy mindjárt meghal! -
válasz
TazLeacher #11 üzenetére
"Az enyém mellé adtak töltőt. Ha elkezd merülni, akkor bedugom a 220-ba, 230-ba majd a másik végét a telefonba, és már nem is merül le (sőt!). Ezzel a módszerrel hetek óta nem merült le a telefonom."
De érdekes, tudsz ilyen hatékony lenni az utcán/buszon/autópályán is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest