- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
No, még senki sem írt semmit? Pedig tegnap megjelent a game.
Nekem meg is hozta a futár, de csak késő este tudtam kipróbálni.
Azt rebesgetik, hogy lesz patch és az első próbálkozásom után én is ezt remélem. Ha a Crysist szídtátok, hogy mennyire nincs optimalizálva, akkor ezt rühellni fogjátok. Nincs AA, se túl sok beállítási lehetőség, de cserébe kapunk egy akadozó portot. Legalábbis eddig ez van. Arról már nem is szólva, hogy azért vettem eredeti gamet, hogy tudjak multizni, de nem tudok, mert a Rockstar Social Club miatt kidob a game, ha be vagyok jelentkezve, ha nem, akkor pedig egyszerűen nem indul a multi.A kis kószálásom a városban azért abban megnyugtatott, hogy a hangulata ott van a megszokott toppon és nálam azért annyira nem is megy rosszul, csak igen kompromisszumos megoldásokat kell találni és ugye nem azt várná az ember egy felső kategóriás géptől. Várom a patchet, de nagyon!
-
Elmör
őstag
Szerdán már le is tesztelem a gamét!
Van egy másik, gyengus kis gépünk, lehet megpróbálom azon is. Mondjuk az már nagyon az alja: AMD Sempron 2600+, 256MB ram, Geforce FX5200 128MB. Talán 800X600-ban full lowon eldöcögne.A Vice city-t még ezen nyomtam, csak akkor 2X256MB rammal.
Más:
Minimális konfiguráció
Windows Vista (SP 1) vagy Windows XP (SP 3) operációs rendszer
Intel Core 2 Duo 1.8Ghz vagy AMD Athlon X2 64 2.4Ghz processzor
1,5 GB RAM
16 GB szabad hely a merevlemezen
256MB NVIDIA 7900 vagy 256MB ATI X1900 videokártyaÉn ezt találtam minimumnak
-
Elmör
őstag
válasz
superecneB #76 üzenetére
már tesztelték PC-n valamilyen gépen
Pont az a gond, hogy nem tudjuk milyen gépen is tesztelték. Legalábbis én nem találtam erre vonatkozóan semmi hasznosat. Gondolom attól is függ mekkora felbontásban, mennyire maxon szeretnél játszani vele. Azért lenne egy tippem: 1280X1024-ben szerintem élsimítás nélkül el fog menni mediumon legalább, ha van hozzá egy jó procid! -
Elmör
őstag
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Nem is a teljes grafika, inkább a látótávolság zavart, ahhoz szerintem kell a memória. Persze később a karit is lecseréltem egy Geforce 6600-ra. A sors iróniája, hogy a 6600-os már asszem meg is döglött, az FX5200 meg édesapám gépében vígan elvan.
Persze nem játszik, max passziánszt.
Jericho: sajna vannak bugos játékok, a Sacred 2-vel nem játszottam, de mostanában már egyre kevesebb az ilyen, nem? Nekem legutóbb a Kane&Lynch húzta az idegeimet, amikor egy metroállomáson beleragadtam az egyik oszlopba! Meglőttek, elestem, bele az oszlopba és benne ragadtam. Még szerencse, hogy gyakran szoktam menteni. A STALKER SoC-ban szinte fél percenként kellett, mert javításokkal együtt is voltak durva hibák.
A Far Cry 2-ben meg csak a játék menete akadt meg. Konkrétan kiszabadítottam egy ipsét, az el is ment onnan, de a játék nem vette be a dolgot, nem adta meg a feladat befejezését. Ment is uninstallra.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Nekem érdekes módon csakis a Vice citynél volt ebből komolyabb gondom. Ott annyi, de annyi helyen megakadtam, hogy néha már téptem a hajamat. A SA ebből a szempontból istenes volt, majd meglátjuk a GTA4 milyen lesz. Remélem semmi komoly.
-
Elmör
őstag
válasz
Dilikutya #41 üzenetére
Azért azzal kicsit vitatkoznék, hogy 256MB rammal is szépen be lehetett járni a SA-t.
Nekem akkor 15"-os moncsim volt, 1024X768-ban kezdtem 256MB rammal és volt, hogy akadt rendesen, töltögetett, aztán 512-vel már simán ment. A GTA3 meg a VC még élvezetes volt 256-al is, de a SA-nál már észrevehető volt a dolog. Sajnos a GTA4-ről eddig kiadott gépigények szerint közel sem lesz elég 256MB, de még 512 sem. Egyik barátom is 1GB-ról most bővített 2GB-ra, mert így már tutira elég lesz a gépe, a másik meg megvárja 1GB-al. Majd elválik melyikük döntött jól!
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
Nem, azt csak mellékesen megjegyeztem, nálam ez betegség (jó drága gyógyszerrel - támogathatná a TB)!
-
Elmör
őstag
Ez volt az egyetlen játék, amit idén előrendeltem, vakon megbízok a Rockstarban, gépet is fejlesztettem, szerintem meglesz számomra az év játéka!
A legsikeresebb sorozat lehetne, ha nem adtak volna ki több epizódot a Simsből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest