- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Bejön a játék leszámítva a szar optimalizálást és a szemcsésedést.
-
pcsabat
őstag
nahát nálam elindult, DE újra kellett telepítenem, próbáld ki Te is és a legjobb hogy a korábbi elmentéseimet meg nem ismeri fel, szal kezdhetném előröl de fogom nyomok neki egy kövér uninstall-t, vagy inkább shift+del-t és kidobom a kukába tokostól, gratulálok rockstar!!! Szép volt!
-
konas
senior tag
Hello
Az kozrohely,pontosan .Nalam el se indult.Ide meg nem ir senkise.Nincs topicja a jateknek. -
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni mert ami e körül a játék körül zajlik az már közröhej. Mikor először felraktam a játékot nekem (természetesen az indítási procedúrát követően) tökéletesen elindult, 0 hibaüzenet, semmi textúrahiba stb... Kijön a patch, mondom felrakom hátha egy kicsit gyorsul vagy ilyesmi. Megtörtént a patch-elés, indítanám a játékot és: GTA IV Fatal Erroer: WS10. Hurrá!!! Az eddig tökéletesen működő (természetesen a gyermekbetegségeitől eltekintve tökéletesen működő) GTA 4-em el sem indul....
A kérdésem az lenne h valaki tapasztalt hasonló patch után? Esetleg van valami megoldás? Vagy mostmár tényleg dobjam a kukába az egészet, csak azért sajnálnám mert már 52%-nál tartottam...
Előre is köszi! -
konas
senior tag
rossz helyre irtam??,TUTi
-
konas
senior tag
Ma felraktam a jatekot..
Szo szerint ezt irja ki inditasnal:Aplication Failed To Launch.
The application you are attempting to launch no longer exist.Please reinstall the application or contacts support at: Rockstar cime...ennyi.
ezert nem megy a GTA-m.
Valakinek csinalt pont ilyet??
Vista 32 bit.
8.11 ati catalist -
theartofdota
tag
wow 1440x 990 8800 gt 15 fps A_S d asdSD
-
malibu
tag
Nekem semmi gond nincs a játékkal.Néha kicsit akad, de az belefér.XP SP3,AMD Athlon Dual 5600+, Ati HD 3850 512 DDR3 és 4 GB ram van.Nem egy csúcsgép pedig.Csak az irányítás nem tetszik.Az előző verziókban legalább lehetett egérrel, vagy kormánnyal kanyarodni.Itt nincs erre lehetőség valahogy?És a grafikánál egy dolgot nem tudok maxra felhúzni.Lehet, hogy ahhoz a DX10-re lenne szükség?Akkor felrakom a vistát...
-
malibu
tag
Üdv!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e egérrel irányítani mint a játék többi részét?Nekem a beállításoknál csak gamepad jelenik meg.Vagy billentyű, de úgy nem lehet finoman kanyarodni. -
Elmör
őstag
No, még senki sem írt semmit? Pedig tegnap megjelent a game.
Nekem meg is hozta a futár, de csak késő este tudtam kipróbálni.
Azt rebesgetik, hogy lesz patch és az első próbálkozásom után én is ezt remélem. Ha a Crysist szídtátok, hogy mennyire nincs optimalizálva, akkor ezt rühellni fogjátok. Nincs AA, se túl sok beállítási lehetőség, de cserébe kapunk egy akadozó portot. Legalábbis eddig ez van. Arról már nem is szólva, hogy azért vettem eredeti gamet, hogy tudjak multizni, de nem tudok, mert a Rockstar Social Club miatt kidob a game, ha be vagyok jelentkezve, ha nem, akkor pedig egyszerűen nem indul a multi.A kis kószálásom a városban azért abban megnyugtatott, hogy a hangulata ott van a megszokott toppon és nálam azért annyira nem is megy rosszul, csak igen kompromisszumos megoldásokat kell találni és ugye nem azt várná az ember egy felső kategóriás géptől. Várom a patchet, de nagyon!
-
Chapel
addikt
Holnap reggel cdgalaxisban ott leszek (nem nyitáskor,az olyan gááázz
)és megveszem.
Soha életemben nem vettem újjonan játékot (friss premier) és ennyi pénzért pláne...de nem birom ki....mi van itt(Cartman és a Nintendo Wii mond valamit?
)
Hihetetlen magam sem értem magam,mert kb 2 napot kéne várni torrentre...
Más
Emiatt a game miatt vettem egy éve gépet (meg Crysis,TDU),rem elkaristol majdE6750 (3200Mhz), Gigabyte P35-DS3, 2GB Kingmax 800Mhz, ATI 3850 256DDR3,160GB Samsung SATA, 22" Samsung 223BW
-
Elmör
őstag
Szerdán már le is tesztelem a gamét!
Van egy másik, gyengus kis gépünk, lehet megpróbálom azon is. Mondjuk az már nagyon az alja: AMD Sempron 2600+, 256MB ram, Geforce FX5200 128MB. Talán 800X600-ban full lowon eldöcögne.A Vice city-t még ezen nyomtam, csak akkor 2X256MB rammal.
Más:
Minimális konfiguráció
Windows Vista (SP 1) vagy Windows XP (SP 3) operációs rendszer
Intel Core 2 Duo 1.8Ghz vagy AMD Athlon X2 64 2.4Ghz processzor
1,5 GB RAM
16 GB szabad hely a merevlemezen
256MB NVIDIA 7900 vagy 256MB ATI X1900 videokártyaÉn ezt találtam minimumnak
-
Sirandrish
legenda
válasz
<.RicHarD.> #87 üzenetére
ha minimum 2 giga ram kell neki akkor elmehet a g*cibe
-
<.RicHarD.>
tag
válasz
Robinhofan #86 üzenetére
A GTA4 minimális rendszerigénye:
* Dual Core processzorral (minimum Pentium D)
* 2 Gb memória
* DirectX 10-es (esetleg DirectX 9-es) videókártya 512 Mb memóriával
* 18 GByte szabad hely a merevlemezen
* minimum SP2-es Windows XP
* Dual-layer DVD ROM- De annyi oromot adok hogy nekem is volt regebben ilyen hogy gyengebb volt a gepem mint a min rendszerigeny,es megis elindult....Szoval ne keseredj el
-
Robinhofan
csendes tag
Szevasztok!
Ilyen gépem van:
Asus p4p800se alaplap.
Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB L2,Prescott
Ati hd 2600xt vga
3gb ddr1es ramMeg szeretném venni a gta4et, de attól félek hogy el sem fog indulni rajta. Szerintetek?
Gépvásárlást csak tavasszal terveztem, remélem addigra lemennek az árak, és nem kellesz érte annyit fizetni.
Kösz a segítséget! -
T.Peter
őstag
Ez elképesztő. Ráerőszakolják az emberre azt, amit nem is akar. A games for windows live-ot fel kell tenni, hogy multizni lehessen, de nekünk ez amúgy jó, mert kommunikálhatunk xboxos haverjainkkal is, de jó. Ha játszani akarunk, muszáj telepíteni a social clubbot, de a rockstarosok voltak olyan jó arcok, és csak a multihoz kell bejelentkeznünk, single-özni lehet log-in nélkül is. Fantasztikus. Engem nem érdekel a games for windows, mert xboxosokkal nem akarok játszani, beszélgetni, és nem a live-on keresztül fogok barátokat keresni. A social club sem érdekel, nem fogok videókat csinálni a video editorral. Nem baj, mindenhova regisztráljál, nem lesz tőle bajod (én személy szerint utálok regisztrálni).
-
Viktor77
titán
Vajon fog belőle 2.8 millió példány fogyni az első nap?
-
EZoli752
tag
Játék Readme:
http://www.gtalegende.com/imgdivers/1227990201ReadMe.txt -
Elmör
őstag
válasz
superecneB #76 üzenetére
már tesztelték PC-n valamilyen gépen
Pont az a gond, hogy nem tudjuk milyen gépen is tesztelték. Legalábbis én nem találtam erre vonatkozóan semmi hasznosat. Gondolom attól is függ mekkora felbontásban, mennyire maxon szeretnél játszani vele. Azért lenne egy tippem: 1280X1024-ben szerintem élsimítás nélkül el fog menni mediumon legalább, ha van hozzá egy jó procid! -
janeko
őstag
válasz
superecneB #73 üzenetére
1 hét múlva meg tudjuk neked mondani
-
athomi
veterán
válasz
superecneB #73 üzenetére
Naponta többször bedobjátok ezt az értelmetlen kérdést. A játék még nem jött ki, így fogalma sincs senkinek, hogy mi mire lenne elég.
-
superecneB
őstag
Egy 8800GTS 320MB kevés lenne neki?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #70 üzenetére
Nekem egy héten van kb. annyi időm játszani...elzsibbad a seggem...jó vicc.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #70 üzenetére
De sajnallak
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #69 üzenetére
napi 5-6 órét gamelek ha nagyon ráérek akkor is...abbahagyom me zsibbad a seggem
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #68 üzenetére
Aki ráér napi 25 órát gémelni, annak könnyű!
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #67 üzenetére
én mindenhez profi vagyok csak valami k*rva nehéz
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #66 üzenetére
Én pont a fordítottja vagyok. Simán meg lehet csinálni, csak én vagyok hozzá béna, és nekem lehetetlen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #65 üzenetére
én az olyat szeretem amikor egy Bug miatt lehetetlen megcsinálni...de én mégis megcsinálom
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #64 üzenetére
Persze-persze. Ez jogos. A legjobb párosítás a nehéz és bugos. Az olyan neked való, HC gamer-es cucc...
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #63 üzenetére
inkább legyen nehéz de ne bugos...nálam nagyon kinyirja a játékélményt..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #62 üzenetére
Én mind a 3-at végignyomtam, és volt mindegyikben mesélnivaló bőven...néha mondjuk halál hasznos volt. A SA-ban pl. amikor 1 percem volt, hogy összeszedjem a biciklivel a karikákat, letelt az perc, de nem tűntek el a karikák, hanam nyugiba, a saját tempómba összeszedhettem, és utána kiírta, hogy gratula meg minden!
-
Sirandrish
legenda
az SA-vel én nemsokat játszottam de abban is volt bug...én nagyon remélem hogy ez nem lesz tele vele mert maga a játék meg a stilus érdekel és talán le is tudna kötni de megzavarodok az olyantól mikor azért nemtudok megcsinálni valamit mert a készitők szarnak bele a nagyvilágba..csak kidobnak valamit oszt örüljön a paraszt...
-
TazLeacher
nagyúr
-
Elmör
őstag
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Nem is a teljes grafika, inkább a látótávolság zavart, ahhoz szerintem kell a memória. Persze később a karit is lecseréltem egy Geforce 6600-ra. A sors iróniája, hogy a 6600-os már asszem meg is döglött, az FX5200 meg édesapám gépében vígan elvan.
Persze nem játszik, max passziánszt.
Jericho: sajna vannak bugos játékok, a Sacred 2-vel nem játszottam, de mostanában már egyre kevesebb az ilyen, nem? Nekem legutóbb a Kane&Lynch húzta az idegeimet, amikor egy metroállomáson beleragadtam az egyik oszlopba! Meglőttek, elestem, bele az oszlopba és benne ragadtam. Még szerencse, hogy gyakran szoktam menteni. A STALKER SoC-ban szinte fél percenként kellett, mert javításokkal együtt is voltak durva hibák.
A Far Cry 2-ben meg csak a játék menete akadt meg. Konkrétan kiszabadítottam egy ipsét, az el is ment onnan, de a játék nem vette be a dolgot, nem adta meg a feladat befejezését. Ment is uninstallra.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Nekem érdekes módon csakis a Vice citynél volt ebből komolyabb gondom. Ott annyi, de annyi helyen megakadtam, hogy néha már téptem a hajamat. A SA ebből a szempontból istenes volt, majd meglátjuk a GTA4 milyen lesz. Remélem semmi komoly.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #54 üzenetére
nah azért..végre valaki
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #53 üzenetére
Az átlátszós, vagy a falba beakadós bug nagyon gyakori. A földbe sűllyedős is elő-elő fordúl...
-
speeder04
csendes tag
válasz
TazLeacher #50 üzenetére
Az a videó bizony a San Andreasból van
-
TazLeacher
nagyúr
Most néztem meg a linkelt videót. Nem arról volt szó, hogy nem lesz benne repcsi, csak helikpoter?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Ilyet 3 teljesen különböző gépen sem tapasztaltam
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
vagy te vagy szerencsétlen, mert én se találkoztam ilyen bugokal
-
Dilikutya
félisten
De ne vitatkozz
. Egy 2GHz-es Celeron 256Mb RAMmal meg egy 64Mb-os GF4MX440 tökéletesen elég volt neki. Igaz, hogy butított grafikával ment, de nem volt gond, egyedül a nagyon füstös részeknél szaggatott.
512Mb meg már untig elég volt neki 1024*768 felbontáson, az én konfigommal (adataimnál) már ment szépen.Sirandrish: mindenki mondja a nagy bugokat a GTA sorozatra, de én nem igazán találkoztam égbekiáltó szörnyűségekkel. Nekem a legtöbb problémát a magyarítás okozta, ami egyes küldetéseknél fogta magát, és mindig ugyanannál a pontnál befagyasztotta a játékot. egy idő után inkább visszaváltottam angolra.
-
XuChi
addikt
Reméljük pc-n csiszolnak a küldetések sokszinűségén mert x360-on anno kb 10 óra játék után halálra untam magam. Az elején marhára élveztem a fizikát, töréseket, hangokat, autókat, fegyvereket. De végül átcsapott egy unalmas semmibe. Remélem pc-n ezt kijavítják.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Sirandrish #38 üzenetére
1.? Már a SA is konzol port volt.
-
Elmör
őstag
válasz
Dilikutya #41 üzenetére
Azért azzal kicsit vitatkoznék, hogy 256MB rammal is szépen be lehetett járni a SA-t.
Nekem akkor 15"-os moncsim volt, 1024X768-ban kezdtem 256MB rammal és volt, hogy akadt rendesen, töltögetett, aztán 512-vel már simán ment. A GTA3 meg a VC még élvezetes volt 256-al is, de a SA-nál már észrevehető volt a dolog. Sajnos a GTA4-ről eddig kiadott gépigények szerint közel sem lesz elég 256MB, de még 512 sem. Egyik barátom is 1GB-ról most bővített 2GB-ra, mert így már tutira elég lesz a gépe, a másik meg megvárja 1GB-al. Majd elválik melyikük döntött jól!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #38 üzenetére
Majd meglátjuk, mit mennyire használ ki. Az, hogy az újságíróknak valami nagyon aktuális gépen mutatják meg, semmit sem jelent, mindig így szokás. Ettől függetlenül a Rockstar eddig is igényes átportolást végzett, nem volt hardvergyilkos, de jól nézett ki, és már gyengébb gépeken is jól lehetett játszani mindegyik résszel. A San Andreas is szépen bejárható volt 256Mb RAM-al is.
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
Nem, azt csak mellékesen megjegyeztem, nálam ez betegség (jó drága gyógyszerrel - támogathatná a TB)!
-
Dr. Akula
félisten
Jól nyomja a roksztár, hál istennek nem elégszik meg egy egyszerű gagyi konzolos porttal, mint a többség (fable, resident evils, stb), és kihasználja a pc-ben rejlő plusszt. Így aztán a vásárló pénztárcája is szívesebben kinyílik.
-
Elmör
őstag
Ez volt az egyetlen játék, amit idén előrendeltem, vakon megbízok a Rockstarban, gépet is fejlesztettem, szerintem meglesz számomra az év játéka!
A legsikeresebb sorozat lehetne, ha nem adtak volna ki több epizódot a Simsből! -
barnam_
nagyúr
válasz
superecneB #29 üzenetére
Remélem 1024x768-ban high-on, 1280-ban pedig közepes részletességgel megbirkózik majd vele.
-
munky
őstag
Az Év Játéka.
-
bejmuller
aktív tag
válasz
superecneB #29 üzenetére
Pontosan ugyanezt akartam kerdezni.
6600GT biztosan nemfogja vinni, ezert es meg sok mas jatekert - meg egyaltalan- kell egy uj kartya, ami valszeg 4670 lesz...csak ki kell sporolnom valahogy
-
superecneB
őstag
Egy ATi 4670 mit szólna ehez a játékhoz vajon?
-
luw2win
őstag
Mikor is jön?
Mikulás hozza? vagy hamarabb? -
alienpapa
senior tag
ááááá alig várom már
-
Jhonny06
veterán
Inkább proci+ram kell majd neki, de az rendesen. VGA-tól nem félünk.
-
v.tom
őstag
Biztosan nem lesz nagyobb gépigénye, mint a Crysis-nak. Azért az már vicces lenne. Gyors és sok memória kell neki, ahogy az előző epizódoknak is, gondolom. De azért nem kell a NASA-hoz menni 30 fps-ért remélem.
Nem szokása a rockstar-nak szart kiadni a kezéből. Talán most sem fog, -
JanR
addikt
Nem valoszinusitem, hogy grafikailag nagyobb gepigenye lesz mint a crysis-nak. Talan a memoria tultenges nem fog artani, a sok auto, epulet, ember es egyeb kiegeszitto aprosagok miatt.
-
jasohn
tag
OFF:Legelőször az a bizonyos zene egy Vi@s@t 3 ajánlóban tűnt fel az éterben még a House és a CSI:NY előtt egy CSI:Miami évadot promóztak vele és csak rá utána fél évre jött a House 1. és csak utána a CSI:NY 1. évadja.
Természetesen, ha jól tudom.
És persze mindkettőben van az a bizonyos szám és a Houseban az állatabbBocsi az OFF-ért.
ON:Amúgy ha ez a GTA rész is annyira optimalizálva lesz, mint a többi, akkor simán lehet-igaz nem maximális vizuális intenzitás és élmény mellett-low end gépeken is futtatni talán.
-
Ste
addikt
"A tesztgépünkön (kurrens csúcsvas) a Three Leaf Clover sorozatban robbanó rendőrautói, a masszív lövöldözések, és folyamatos rohangálás sem késztette lassulásra a játékot."
már bocsi, szorri, de beb@szna ha au aktuális csúcsgépen beszaggatna
mindazonáltal eme csúcsgép eléggé elgondolkodtató (lehet 4ghz-s 4 magos proci és 2db X2 4870 társaságában is a csúcsvas) s így már nem biztos, hogy otthon is olyan szépen fog futni -
Terentius
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Például ez:
-
ndavid91
csendes tag
Aha!
Én is hétvégére gondolok,csak az már nekem késő 3 hétig kint leszek tanulni és kellene nagyon.......[ Módosította: philoxenia ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheVeryGuest #11 üzenetére
Akkor most már a zenei része kimerítve!
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
(Darkwood) #10 üzenetére
Abból gondolom, hogy erre akartak asszociálni, hogy ez is NYC-ben játszódik, és ugyanúgy a hidat mutogatják az elején. A House M.D. az nekem egyenlő a Teardrop-pal a MAssive Attack-től, bár Európában nem azzal adják, de az authentikus forrásokból beszerezhető változatokban szerencsére az van.
[Tényleg volt a House-ban:]
EPISODE 14 "CONTROL"
The Who "Baba O'Riley"
Vogler confronts House | Closing scene. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheVeryGuest #8 üzenetére
Ezt nem ismerem, de ahogy elnézem nem is akarom!
Ettől függetlenül volt a Dr. House-ban az első évad valamelyik részében!
-
Sirandrish
legenda
Mikor elsőnek láttam a képeket akkor féltem a gépigénytől..most elnézve ezeket már nem tartok tőle annyira.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
(Darkwood) #3 üzenetére
Má' nem azé' de ez a [CSI:NY Main Title]
-
Jhonny06
veterán
Valóban nem rossz, de az ilyen képekből azért ne ítéljünk, ezek nem ingame-ben készültek, tehát úgy szerkesztik, ahogy akarják.
-
Mr.Csizmás
titán
Mégis milyen gép kell hozzá full grafikhoz?
-
(Darkwood)
őstag
Nagyon jó! Várom már!
Off: ez a zene annyira ismerős volt, de aztán rájöttem, hogy a Dr. House-ban volt! -
Siera
senior tag
szép-szép
1080p-s vidiket csinálni,na az szép
bár a youtube sokat torzít rajta.
nem vagyok nagy GTA-s .Mindig elunom magam miután tankkal végigmentem a városonÉn a Diablo III-t várom tűkön ülve
-
marcee
addikt
Elvileg kinőttem már ebből, de mégis alig bírom kivárni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest