- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusszycat #18 üzenetére
A poén az, hogy futólag ismerem, igaz, nem magam használom. A MiBand-et szintén. Ezekkel az "olcsó" megoldásokkal az a baj, hogy a támogatásuk esetleges, hiába tudnak mindent IS. Örülök, ha Neked megfelel, akár így is, de nekem nem az a lényeg, hogy MI szedi össze az adatot, hanem maga az adat és annak pontossága. Az, hogy emellé nem főz kávét, megint csak nem érdekel. Az ára sem, mert nem két napra veszem.
-
antim
tag
Ki lehet kapcsolni az alvásfigyelést, mozgásfigyelést? Mert nekem csak óra, értesítés, fizetés funkció kellene!
-
HKorn
veterán
Oké, hogy Amazfitnél, vagy Huawei-nél profibb a szoftver, de ennyiért már akár Garmin órák is vannak. Ráadásul ez 55 ezerért még mindig csak egy olcsó karperec kinézetet ad.
-
juuzer
addikt
Szerintem korrekt kis cucc lett.
Bár még az üzemidőn reszelgethetnének egy keveset. De pl az applikáció sokkal jobb és kiforrottabb, mint mondjuk egy Mi Fit vagy Amazfit app. (Vagy akár a Huawei Health.)
-
shawnkemp
csendes tag
Néhány éve volt egy Fitbit Surge órám, ebay-en vásároltam használtan, kb a bolti ár feléért. 1 év után megjelent a kijelző belsejében egy beázásra utaló buborék. Próba cseresznye alapon írtam a supportnak, majd 1 napon belül postára adtak egy teljesen új órát. A beázott óra is tökéletesen működött tovább, öcsém mai napig használja sportoláshoz. Azóta nem tudom változott-e valami ezen a téren, de az akkori globál támogatása az óráknak 5* volt!
-
-
mad823
őstag
A "cserélhető óralapos kijelző" egy pillanatra feladta a leckét, de aztán rájöttem, hogy mit nem sikerült jól megfogalmazni.
-
Konkrét részleteket nem tudok, annyi bizonyos, hogy a HUAWEI BT támogatása (és különösen az olcsóbb telefonjaiknál) hiányos. Vannak szolgáltatások a szabványon belül is, amelyek támogatása opcionális, valami hiányozhat ezekből a cuccokból. Párom P9 Lite 2017-e nem akart menni vele rendesen, a Mediapad M5 10.8 tabletem meg igen. A jó hír, hogy van rá részleges megoldás, Play-ből letölthető egy magyar fejlesztő munkája Fix for fitbit huawei, vagy hasonló néven), és azzal azért egészen megbízhatóan megy. Persze ez csak patkolás, újradurrantja időnként a háttérben a telefonon a BT szolgáltatást, nagyjából ennyi, ha jól értem.
pusszycat: őszintén szólva nem éreztem hiányát sem a Charge, sem most a Charge 3 esetén. Az árazás persze pofátlan, ebben egyetértünk. Én azért vagyok ezzel a márkával elnéző, mert látom, hogy mind a mai napig támogatják még az első piacra dobott terméküket is. Ha így nézed, és nem vagy cserélgetős típus, akkor megveszed, és használhatod évekig a cuccaikat, ezt manapság már (sajnos) értékelni kell.
-
pusszycat
nagyúr
Nem futja színes kijelzőre az árából?
-
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Személyes tapasztalat? Már csak azért, mert 5-6 Fitbit eszközöm biztosan volt már, és soha nem volt velük bajom. Huawei userek szívnak vele, de az az Ő bajuk, értelmes telefonnal nincs gond.
-
Gatto75
csendes tag
A hír utolsó mondatáig úgy gondoltam, hogy ez lesz a következő kütyüm. De 5 órás üzemidő GPS használatával? Ez így egy laza kirándulásra sem elég. Kár...
-
"Negyedééjééisvansájjomi" hozzászólások 3...2...1...
A különbség annyi, hogy ehhez lesz terméktámogatás 5 év múlva is. Aki nem hiszi, járjon utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest