Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Egyébként miért nem tudnak valami kulturált, MS ribbon-szerű tabbed toolbar GUI-t rakni erre, mint ami pl a Corel Office-ban, vagy a Kingsoft Office-ban van?
Ez a felhasználói felület már nagyon avíttnak hat 2014-ben... Bár nem a felhasználói felület a legfőbb gyengesége a LibreOffice-nak, hanem inkább a funkcionalitása, de ha már ilyen buta, akkor legalább legyen kényelmesen használható
-
azopi74
addikt
Na volt egy pár üres órám, megnéztem, milyen állapotban van jelenleg ez a LibreOffice nevű valami (néha rá szoktam nézni) , feltelepítettem, aztán gyorsan vakartam is le, hát még mindig fényévekre van egy MS Office-tól (legalábbis táblázatkezelőben, a többi nem nagyon érint, és nem is érdekel) .
Az persze becsülendő, hogy ingyen van, de sajnos körülbelül annyit is ér, amennyibe kerül... És az olló nem szűkül, hanem inkább tágul, amíg a Calc előrelép egy lépést, addig az Excel hármat ugrik előre, pedig jót tenne a piacnak egy kis verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest