- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Pfff... gyönyörű az a szalag amúgy... a kicsi laptop kijelzőkön főleg. Ha szereted használd. Sok ügyfélnek, de a cégnél is, még akinél legal office van, az is kért classic menüt... Tapasztalatom szerint az userek nagy %-a nem kéri a szalagos kedvenced, a többi meg nem használ office-t
.
Az ostoba megjegyzéseddel nem tudok mit kezdeni, nem szeretnék a Te szinteden vitatkozni, ha nem tetszik, mit keresel itt? Ne válaszolj, költői kérdés volt.
-
copass
veterán
ez nem igényesség kérdése, hanem hozzáállásé.
minek vegyek meg egy több tízezerre rúgó progit amikor ingyen megkapom majdnem ugyanazt más fejlesztőtöl, az ms cuccoknak a tizedét nem használja ki a nagyátlag. megszokás.
mert ugye a normális az hogy az ms cuccokért fizetni kell, mint ahogy a windózért is. nem torrenthuszárkodni. -
MichaelSD
őstag
Egyébként miért nem tudnak valami kulturált, MS ribbon-szerű tabbed toolbar GUI-t rakni erre, mint ami pl a Corel Office-ban, vagy a Kingsoft Office-ban van?
Az érvelésdet használva azért nincs, mert pl. az Apple Pagesnek sincs ribbonja és sok más szövegszerkezönek sem.
Amúgy szerintem jó LO menüje. Ami igaz, hogy a design kicsit poros.
Ez az "ilyen buta" kijelentések egyszerűen rejtélyek számomra. Vagy mindenki atomfizikus és egyenleteket és egzótikus funkciókat használ nap mint, vagy én vagyok a hülye. A 150-200 oldalas, képes, szines-szagos írományaimat gond nélkül kezeli.
Nekem ugyanolyan gyorsan betölt, mint az MS (+- 1 mp). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Örülök hogy így van. 2003-as office idején tettem ECDL vizsgát, aztán kb. a 2007-es office ribbonja lökött az ingyenes OOo felé mert annak normális kinézete volt, minden ott volt benne, ahol lennie kell. Pont így van ez az LO-nál.
A kevés funkciót meg vitatom, megcsináltam az LO-val a fősulit, szakdogát, most a cégnél is mindenki ezt használja, szal...
Garyka: de ez az LO, nem az OOo.
-
AAAgold
senior tag
én speciel örülök, hogy a "classic" menü van benne, utálom az office ribbonját - a metrós felületű 2013-at meg méginkább
1-2 olyan dolog volt, amire azt mondtam, jó lenne a librében is, de így is teljes mértékben tudom a munkámhoz használni, amire kell - és ráadásul legális ingyenes változatban a munkahelyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged