Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
tomboy0013 #161 üzenetére
Az nekem kicsi
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
tomboy0013 #158 üzenetére
2015 novembere, Expansys, Motorola Nexus.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ok, vannak pontok, ahol egyetértek veled száz százalékban.
Nekem is azért értékes a Nexusom, mert a sok marketingfa..ág helyett csak simán teszi a dolgát Nougaton. Viszont megjelenésekor én se voltam hajlandó érte kifizetni 220k magasságában a bánópénzt, inkább vártam egy évet, és megvettem 118ért. Ez a baja a Pixelnek is, tényleg fain kamera, frissnek mondható vas... Nade ez az ár akkor sem racionális, igaz egy telefonért sem az. De így nem fognak piacot robbantani, az tuti. Azért drukkolok nekik, hátha bejön a termékvonal, és kapunk egy szép telefont is, addig marad a most tesztelt ZTE vagy a O+3T a célkeresztemben.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ezt az elcseszett designt, te jó ég. Már 2015-ben is ciki lett volna. Ezért kukázni a Nexus vonalat, nemár...
Régóta droid oldalon állok, de ezt most nagyon benézte a Google. Szerintem ez simán két szék közé esés lesz: régi Nexusosok nem fognak Pixelt venni, a prémiumkategóriába meg nem fog betörni, akármennyire akarnak szifonosodni. Szvsz nem lesz piaca, max. akkor, ha beesik az ára 1-1,5 év alatt egy középkategóriás szintre. Akkor még mindig jobb ex-flagshipet venni, mint aktuális echte középkategóriát szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest