- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
ghiottone #17 üzenetére
Egen, percről percre királyabb a cucc.. Ha belegondolunk hogy hány hasonló vagy drágább telefonból kispórolták akkor az én részemről ez egy jó pont a telefon mellett.
Sokszor csak netezek, de mindig a gémer lapost kötöm a TV-re ( ami monitor nálam) gondoltam egyszerűbb lenne ezt telóval, ha csak netezés filmezés van épp.
-
vakablak93
őstag
Köszi a gyors választ!
Én arra a funkcióra gondoltam hogy aktívan feliratozza youtube videót a kiválasztott nyelvre a Pixel 6, illetve ami még érdekel az a vezetékes képkimenet, de visszaolvasok hátha írtál róla. -
vakablak93
őstag
A teszt jó lett köszönet érte a cikkírónak ,valahogy az az érzésem hogy a Google jobban eltalálja a középkategóriát mint a felsőt, akárcsak a 3a és a 4a ez is elég jó lett.
Egy kérdésem lenne, a teszben nem találtam meg, remélem nem csak elsiklottam felette, ez is képes arra az élfordításnak nevezett dologra amire a nagy Pixel6?
Ez érdekelne mert ez a funkció meg a gpu játékteljesítménye okán agyalok hogy a 4a-ról váltsak még ha minden másban perfekt is nekem máig a kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest