Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Silenzio

  addikt

  Ha vanilla droid vagy Android One-os nem lehet, akkor már inkább iPhone, nem?

  (#36) hajbel: plusz a Samsung egy retek szar. Ha nem az USÁ-ban élsz, szerintem minden Samsung felejtős. Tavaly még rosszabb volt, még nagyobb volt a különbség a Snapdragonos javára, de szerencsére nem olvastam utána, így büszke S9+ tulaj voltam. Egy hetes S10 tulajként viszont a szemem elé került ez a cikk a kedvenc technológiai site-omról. Akkor eladtam az S10-et. Egyszerűen annyira felháborítóan szar a kameraminőség a Samsung architektúrája esetén, tehát Exynos esetén a Snapdragon+Sony felállással szemben (értsd: S10 vs S10!!!), hogy már attól depressziós leszel, hogy tudod, mitől esel el.

  Volt amerikai S7 Active-om. Életem legjobb telefonja volt. Azóta volt S8, S9+ és S10, és hát kedves fórumtársak... Ne. Ha fontos a fotó, videó, Samsungot ne.

  [ Szerkesztve ]

  A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

 • Fred23

  veterán

  Nokia 8 Sirocco 130 volt, arra még hajlandó lennék ráfizetni maximum 20k-t egy Pixel 3-ra. Nekem ennyit megérne a váltás, de többet nem. A mostani készülékemnek jobb az akkuja, magasabb felbontású a kijelzője (ami gyönyörű is), nagyobb (128 GB) tárhelye van, +2 GB RAM-ja (de mint kiderült, az esetek 98%-ában 3 GB fogy csak nálam a 6-ból), viszont a Pixel fogása kényelmesebb lehet, és talán egy hajszállal jobb képeket is lő. Én is tehetek fel GCam-ot, a Sirocco teljes Camera2api támogatást és Android One-t kapott, meg is vagyok elégedve a képességeivel, de azért sok helyen láttam már olyan Pixel 3-mal lőtt képeket, amik jobbak valamivel az enyéimnél. Szóval maximum 150, többet nekem nem ér; annyi viszont számomra egy reális ár érte.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák