Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem igazán követem a fejleményeket, így ma számomra random módon megjelent az Android 11. Semmi különös a 10-hez képest.
-
JFA
tag
Sziasztok, köszönöm a segítséget Mindenkinek
, factory reset nem segített a problémán, viszont áttettem a céges Telekom-os kártyát és azzal megszűnt a hiba...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
alexandrosz
üzenetére
Az S9-nél nekem a térerő volt picit gyengébb a megszokottnál. S10/S10e már jobb volt.
-
bbendre
őstag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Volt az asztalomon 3 telefon. P2XL, P3XL, P4XL.
Az 4XL akkor jelent meg. Az arc feloldast semmi sem tamogatta a telefonon kivul. Mindehol PINeket kellett potyogni. A kameraban nem volt erezheto elorelepes. Sot, nekem kicsit elmosta a kepeket. A zajszures erosebb volt igy sok kepen a 2 eves fiam feje olyan volt mint egy viaszbaba. Ezt javitottak nemsokkal kesobb. Nem ereztem ugy hogy 2db pixel 3xl ara megeri a P4XL-t. Nem lett jobb 2x a telefon. Es nincs Google Photos original quality photo feltoltes. Ezt nagyon szeretem. Konnyu megosztani a felesegemmel a videokat jo minosegben a P3-al. Valamint az aksija sem hoztam amit szerettem volna.
A Soli radar pedig zavart, hogy igertek mindent de nekem meg a zene szamok kozotti valtas sem ment rendesen....
. Az update annyi volt, hogy lehet play/pause-olni ha fele rakod a kezed. Ezt a regi Samsung S2 vagy Note 3 is tudta....
annyi volt, hogy a display feleledt amikor a szobaban voltam es bekapcsollt amikor nyultam fele. De ennyi. A P3 megfogtam es mar fel is oldottam ahogy emeltem fel. Vagy nem oldottam fel ha csak az ertesitesek erdekeltek.... A P4 felold ahogy ranezel.
Igy maradt a P3XL. Nekem ennyi. Amugy szep es jo telefon, de draga a tudasahoz kepest szerintem. -
ghiottone
nagyúr
Hívás minőséggel ami nálam az utóbbi 9 évben mindig verte a mezőnyt azok a Motorolák voltak. A Pixeleket ilyen szempontból max. átlagosnak éreztem. A mostani OP 7T is jó ilyen szempontból, pedig tartottam tőle. Stock / stock közeli droid vonalon nekem a Moto/Pixel/OnePlus ami bevált.
- Motot már jó szívvel nem igazán tudom ajánlani, mert a szoftverfrissítések terén gyengék lettek és ha hiba van azt vagy nem javítják (Z2 Force wifi android 9-el) vagy csak lassan (Z4 wifi -3 hónap). A Motorola Edge/Edge+ jó lenne, ha nem lenne ez a hülye lekerekített panelja és a sok esetben hibás, zöldűlő amoledje.
- Pixel - majd elválik mi lesz az 5-ös szériában, de sd865ös proci a pletykák szerint már nem valószínű.
- OP - jó a 8 Pro, de a kijelzőnél ott is vannak gondok + a cég is furán kezeli néha a felhasználók adatait - volt már pár biztonsági hibájuk.
Amúgy ha most kellene telót vennem én nem költenék 150 felett. Vagy újonnan Pixel 4a vagy OP Nord, esetleg egy Moto G 5G Plus. Használtan meg lehet a német ebayen keresgélnék Pixel 4XL-t.
bbendre: ezt nem kedveltem még a Pixeleimnél, hogy a 4GB ram szűkösségét tényleg megérzi az ember. -
bbendre
őstag
En is itt tartok. Nem akarom lecserelni a Pixel3XL-t, de sajnos le kell. Az aksi keveset bir. Sok gond van vele. Keves a RAM ha sokat fotozol. Pedig tokeletes telefon lenne.
Megvarom a Pixel5XL-t. Maximum Note10+ de akkor elveszitem a Now Playin and a camerat.
A Pixel4et eladtam 1 het utan. Maximum az kesobb ha olcsobb lesz.
A microfonra nincs ok otletem, szerintem SW hiba mert bluetooth headseten is sokan panaszkodnak es ha valtok megszunik a gond. -
sqpp
őstag
A minap gondolkodtam, hogy ha majd új telefon kell mire váltok, de semmi ötletem nem volt ... Semmi nincs a piacon manapság, ami számomra vonzó lenne. A Samsungok bejönnek valamilyen szinten, de csak stock Android kellene. Az Apple kizárt, van iPadem, amit kaptam ajándékba, de ha ugyan ilyen az iPhone rendszere is, akkor felejtős. Huawei/Honor/Redmi, hát nem azt mondom, hogy rossz, de nem kellene. Valami minőségi telefon kellene, de a Pixelen kívül nem sok mást tudok már felhozni. A Sony meg már rég elvetette azt a gondolatot nálam, hogy bármikor is vegyek tőle, még anno a Sony Ericsson vonal volt az élet, de azóta már nem is érdekelnek.
-
JFA
tag
Sziasztok, egy Google Pixel 3XL boldog tulajdonosa... lennék, ha a beszélgetőpartnerek nem panaszkodnának arra, hogy alig és rosszul hallanak engem, illetve én is alig és rosszul hallom Őket. Külföldi fórumokon szintén sok a panasz a hanghívások minőségére. Tudnátok ajánlani megoldást erre a problémára a garanciális javításon kívül...?
Előre is köszönöm.
-
alexandrosz
aktív tag
Kijelző cserét végez idehaza cég, megbízhatóan, eredeti alkatrészekkel?
Pixel 3.
Gondolom itt sem játszik csak az érintő cseréje (leesett, az üveg megrepedt). -
natë
nagyúr
Valami van a Turbadóval, mert a Premium Garancia is megszűnt. Rákérdeztem.
-
alexandrosz
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, a lottó 5-ösre is hasonló esély van, de ha valakinél kallódik belkin boost up for Google Pixel, esetleg gyári Pixel Stand Qi töltő, dobjon nekem egy privát üzenetet.
Köszi. -
Viper26
nagyúr
Rendeltem egy 3a-t, azzal is szoktak erre járni?
-
kerxy
őstag
Sziasztok! A hét közepén sikerült betörnöm a 3XL kijelzőjét, vajon ilyen állapotban mennyit érhet?
-
juve600
nagyúr
sziasztok
sima P3 -al milyen SOT hozható össze ?
-
bbendre
őstag
Sziasztok, VoLTE-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Probaltam bekapcsolni, bekapcsoltatni, de az irja, hogy a szolgaltato nem engedelyezte pedig a engedelyezve van.
Valaki sikerre jart mar? -
cirx
senior tag
-
Thom!
veterán
Google camera 7.4 kijött
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem szeretnék Pixel 3-at vásárolni használtan, de nem tudom mi lenne a megfelelő forrás erre. Itteni aprón 100k ért látok egyet. Ez milyen árnak számít?
Külföldi oldalakon a váltás miatt meg sem merem nézni..
-
Thom!
veterán
S20 VS Pixel 3 hamarosan...
-
kvojnovics
tag
Szeretném megkérdezni, hogy használ valaki "extra" kernel-t (pl.: ElementalX Kernel) és ha igen javult-e az üzemidő érdemben? Köszönöm!
-
ghiottone
nagyúr
A 4-esnél rögtön lehúzta mindenki a kis aksit + csak 2 kamera, nem megy rendesen a soli, gyenge a panel fényereje, stb. Ilyen indulással nem csoda, hogy alig ajánlották a tesztelők és 60 százalék fölött volt a visszaesése a Google telefonkészülékek eladásainak Amcsiban a legutóbbi negyedévben - bár ott az OP-n kívül mindenki veszteséget termelt.
Már 499 dollárért is akciózták a 4-est és a német MM-ben is csak 469 euró: [link] A 4a-t 299 (64gb) és 349 (128Gb) amerikai dollárra tippelik pletykák alapján, hogy az iPhone SE alá vágjanak.
Nekem csak a fizikai dual sim hiányzik róluk. -
cirx
senior tag
tényleg ennyire gas lenne a pixel (3). ez csak azért furcsa, mert nekem ennél jobb és stabilabb mobil eszközöm még nem volt. persze ez csak az én véleményem.

-
cirx
senior tag
nekem kb hasonló mindhárom.
egyébként megjött a májusi update! -
volvoguy
addikt
Sziasztok! A bekapcs gomb nyomáspotja nektek is "puhább" mint a hangerőé? Utobbi "kattanik" ahogy kell amikor benyomom de a bekapcs gomb semmi hangot nem ad és mintha szorulna a helyén, nem "lötyög" annyira...
-
reap3r
aktív tag
Én az Ipaky tokokra esküszöm, eléggé jól védik a telefonokat, perem túl lóg jóval felfele, körbe teljesen jó, és még át is látszik és a design sem veszik el teljesen, bár tud morcsos lenni.
[Ipaky koppintás aliexpressen]
De ez a Spigen igen tetszik, de lejjebb találtam a hozzászólásokban edigital-on is valami olcsóbb tokot edigitalon.
Na meg állítólag a 2 XL tokja is rámegy, megnézem mennyire igaz majd, mert ha azon múlik kifaragom a tokot picit itt-ott minden probléma nélkül
-
sqpp
őstag
Én egy toknál maradok szerintem mindörökké
Bár nem olcsó, de megéri, főleg ha védelemre játszol. Nekem pl fólia/üveg nincs is.Egyébként Spigen Tough Armor, de vannak vékonyabb változatok is, mint a Rugged Armor
-
reap3r
aktív tag
Üdvözletem az Uraknak!
Törött Pixel 2 XL-esem váltottam egy refurb Pixel 3 XL-re turbado-ról nagyon szuper áron és csatlakozom a klubbhoz. Más telefonok voltak tervben, de nem voltam hajlandó 250-300k-t kiadni telefonokra, amik se update-et alig látnak a jövőben, se nem tudnak sokszor rendes fényképet készíteni. Pixel 2 XL-em megjárta velem a fél világot és életemben nem volt még ilyen jó telefonom, ami ennyire páratlan fotókat csinál, és egyszerűen nem tudtam másra váltani, hiába futottam többször neki
Van esetleg tippje valakinek hogy itthon érdemes-e valahonnan fóliát/tokot venni?
Amúgy hihetetlen mekkorát esik a pixelek ára 1-1,5 év alatt, igen jó vételek lettek használtan. -
sqpp
őstag
válasz
alexandrosz
üzenetére
De, lehet vele szépen csak használni kell a fő irányzékot, azaz magad is

Portrait Mód, annyira hátraközelítesz, amennyire még fókuszál, de közel van, aztán használod a telefonban megáldott szuper közeléítés funkciót.
Itt van két db kép, amit a minap készítettem.
Persze ezeket RAW-ban még lehet fokozni élesebbre és szebbre is.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
volvoguy
üzenetére
Ez NEM az a telefon..

Így is egészen elképesztő, amit egy kamerával és fix fókusszal tud, szóval azt tudom javasolni, hogy fotózz .raw-ban, közelíts a témához, amíg még talál fókuszt és croppolj, szerkessz utána.
Néha meglepett, mennyire jó az eredmény. De tény, ebben a dologban találni jobb alternatívát a piacon. -
volvoguy
addikt
Sziasztok! Próbálgatom a fényképező részét, és hát makrózni nem igazán lehet vele, még 10cm távolságról sem találja a fókuszt, ami nem is igazán mondható makró közelségnek. Van erre valami trükk vagy az egy kamera ennyit tud?
-
gilfoyle
őstag
Az e-sim még mindig esélytelen a magyar szolgáltatóknál?
-
sqpp
őstag
Valakinek itt van Pixel Type C fulese? Ha igen megvalna tole? Vagy otletek, hogy hol vegyek?
-
Ricardo
titán
Befejezik a Pixel 3/3XL forgalmazását. [link]
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. Pár kérdés felmerült bennem, talán tudtok segíteni benne.
Lehet valahogy arccal feloldani a készüléket? (2,5 éve használok hátsó ujjlenyomat olvasós telefont, de nem tudtam megszokni)
Az akksi átlagos felhasználás (facebook, youtube, böngésző) mellett kibírja az egy napot?
Miért van az, hogy a 128 gigás verzió olcsóbban beszerezhető, mint a 64 gigás?
-
Zozo0525
őstag
Már jön is le a márciusi frissítés.
-
Thom!
veterán
Na nézzük mit hoz a március Pixel fronton:
Új márciúsi frisstés Pixel Feature Drop vol 2.
(+kamera frissítés javítás)
-új Google Camera app
-rengeteg Google app frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Sorozatok
- Steam Deck
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Wise (ex-TransferWise)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, factory reset nem segített a problémán, viszont áttettem a céges Telekom-os kártyát és azzal megszűnt a hiba...
. Az update annyi volt, hogy lehet play/pause-olni ha fele rakod a kezed. Ezt a regi Samsung S2 vagy Note 3 is tudta....
En is itt tartok. Nem akarom lecserelni a Pixel3XL-t, de sajnos le kell. Az aksi keveset bir. Sok gond van vele. Keves a RAM ha sokat fotozol. Pedig tokeletes telefon lenne.
na, remek!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)