- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
Ha vanilla droid vagy Android One-os nem lehet, akkor már inkább iPhone, nem?
(#36) hajbel: plusz a Samsung egy retek szar. Ha nem az USÁ-ban élsz, szerintem minden Samsung felejtős. Tavaly még rosszabb volt, még nagyobb volt a különbség a Snapdragonos javára, de szerencsére nem olvastam utána, így büszke S9+ tulaj voltam. Egy hetes S10 tulajként viszont a szemem elé került ez a cikk a kedvenc technológiai site-omról. Akkor eladtam az S10-et. Egyszerűen annyira felháborítóan szar a kameraminőség a Samsung architektúrája esetén, tehát Exynos esetén a Snapdragon+Sony felállással szemben (értsd: S10 vs S10!!!), hogy már attól depressziós leszel, hogy tudod, mitől esel el.
Volt amerikai S7 Active-om. Életem legjobb telefonja volt. Azóta volt S8, S9+ és S10, és hát kedves fórumtársak... Ne. Ha fontos a fotó, videó, Samsungot ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest