- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
l.skywalker #22123 üzenetére
Tegnap este írtam, hogy nálam teljesen megoldotta a teljesítmény ingadozást a Google Now Launcher lecserélése.
Az alap launcher is jó (ugye a mi vasunkra a Lollipop a KitKat-féle launcherrel jön alapból), de a Nova még gyorsabb (illetve takarékosabb) és szépen személyre szabható már az ingyenes Lite is.
Alkalmazások is gyorsabban indulnak, kevesebbet tétovázik a gép. Nem mértem a Google Now Launcher RAM felhasználását és CPU igényét, de nálam ez segített és jó lenne ha mások is kipróbálnák, egy nagyobb mintából már könnyebb arra következtetni, hogy tényleg a Google Now Launcherrel van a baj.
Szerk: Én is többször ürítettem a cache-t, volt komplett factory reset (wipe data) is, de nem segített, csak ez amit most leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest