Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenix
tag
Sziasztok!
Átnéztem az első hozzászólást, illetve vissza is olvastam jópár oldalt, de még van bennem bizonytalanság.
Nexus 7-et szeretnék vásárolni és nagyon vonzó a sok GSM bolt ajánlata, viszont pl. a Galaxy S3 topikban rengetegen megszívták már a bolti garanciával (leszarnak, nem hajlandók cserélni semmit, ráadásul általában mókolt, kiütött IMEI-s cuccokat árulnak).
Olvastam pár hsz-ben, hogy most már a boltok is az ASUS-hoz küldenek garanciáztatni, ez mennyire általános?
arukereso.hu-n nézegettem a boltokat, ha esetleg van vkinek tapasztalata, hogy honnan érdemes minél olcsóbban megvenni a készüléket, annak a tanácsát megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest